jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
Mislim da je bas Poznavalac na nekoj temi objasnjavao da je ta ziva u toplomerima drugacija i da nije opasna onako kao sto se misli da jeste...
....al ga objasnih
Tsuy
....al ga objasnih
Tsuy

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ево га ја, радило се данас и тек сам садЕ доспео.Mislim da je bas Poznavalac na nekoj temi objasnjavao da je ta ziva u toplomerima drugacija i da nije opasna onako kao sto se misli da jeste...
....al ga objasnih
Tsuy![]()
ne znam koliki ti je mali, ali ja sam slomila 2 neposredno pred trudnocu
i ne znam, verobvatno vam je normalno i da otvorite bocu farbe da isparava ispod kreveca, ta treba da se celici dete
naravno da je njegova familija u pitanju, i naravno da ga necu tako kazniti, ne deluju isto otrovi na dete i odraslog coveka... samo cu morati postati jos opreznija u tim kontaktima...
eee, i mene zarko interesuje gde je to kupljeno da toliko smrdi, na etiketi pise da je iz turske, velicinu oznacenu nema... a pored kontejnera nisam ostavila zato sto drugoj deci ne zelim ono sto ne zelim svojoj
- - - - - - - - - -
i mi koristimo preciscivace za vodu ...
svi na zafrkanciju,
a nijednoj da padne na pamet da kod nas nisu regulisani propisi zastite zdravlja dece/ ili se ne postuju zato sto nikoga nije briga/ i kontrolom garderobice koja je normalna u svim evropskim zemljama, izuzev nase ...
a ja sam usisala usisivacem na vodu, i prosula u wc solju sto tek kazu da ne sme zato sto duze isparava .... bas sam baksuz
i opet celu noc nisam oka sklopila, videli smo se sa tim rodjacima juce .... mogu u politicare, bila sam fina
to joj neka nasmikana mama na stiklama pravo iz doma zdravlja svratila kod kineza I kupila poklon za bebu![]()
http://www.bebac.com/vesti/da-li-devojcice-kradu-maminu-lepotu
"trudnica ne sme na sunce da beba ne prokuva u plodovoj vodi"
majko moja, kad sad ne crkoh...![]()
kada se daje pileca džigerica bebama? Sigurno je bilo vec reci o tome, mrzi me da listam unazad i iscitavam sve. Sto je jos gore, ne secam se kada sam sinu pocela da dajem, a bilo je pre samo 3god. Fala vi.
Jexy, citam tekst...
"Za vreme babina (40 dana) majka ne sme da se kupa i pere kosu."![]()
Zamisljam koji je to smrad uz koji beba mora da bude, da sisa, da lezi u narucju...fuj
A podseti me da ima zena koje se ne kupaju za vreme menstruacije..kao ne valja sehoror nad hororima
kada se daje pileca džigerica bebama? Sigurno je bilo vec reci o tome, mrzi me da listam unazad i iscitavam sve. Sto je jos gore, ne secam se kada sam sinu pocela da dajem, a bilo je pre samo 3god. Fala vi.