nidzolina
Zainteresovan član
- Poruka
- 410
Ja sam sebi kupila markirani džemper koji i posle pranja, luftiranja.. smrdi na Kineze.
Mislim da ne treba u svemu tražiti zlu nameru.
Mislim da ne treba u svemu tražiti zlu nameru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jexy, a sto ne probas da spavas s njom.Znaci nocas smo imali takvu zurku,haos
Spavala je do prvog budjenja oko 1h skroz ok
I onda vristanje
Podojim uljuljkam ona zaspi,ja spustim u krevetac,ona u vrisak
Promeni pelenu presvuci pidzamu rekoh da joj nije vec okracala pa joj smetaju stopice..opet podoj zaspi ja spustim
Vrisak
I tako ceeeeeelu noc
Ono malo sna sto smo obe spavale ona je spavala meni u narucju
Jutros je presvucem, nos joj malo zapusen ocistim...malo je jela, pa bljunula pa opet vristala...eno je tata je voza u kolicima
A ja ne znam sta me boli vise, ruke, vrat,glava....uh
Niti znam sta boli nju...ako boli
Ja sam jos pre rodjenja na vrata nalepila obavestenje,ja celu noc oka nisam sklopila, ali zbog sikiracije...
pitanjce mamama:
dali ste dobivale poklone za bebu koje su otrovne i opasne, i kako ste ih se resavale, kao i dali ste skretale paznju darovateljima da vise obrate paznju pri darivanju vasih malisana?
ja sam dobila neku benkicu natopljenu formalinom, sto spada ne u opasne nego u veoma opasne otrove ... i dete mi je mesecima spavalo u prostoriji sa istom, pa sam malo reci BESNA. a zamoljena sam da nikome ne skrecem paznju na to, pa sam jos gore ....
ima li mesta kurtoaziji, ko god da je u pitanju, akoje direktno ugrozeno zdravlje nasih beba?
Jexy, a sto ne probas da spavas s njom.
Legnes, pa nek siki lezeci a ti spavas.
Ja sam jos pre rodjenja na vrata nalepila obavestenje,
ako poklon nije dior, guchi ili prada da mi ni ne donose.![]()
to joj neka nasmikana mama na stiklama pravo iz doma zdravlja svratila kod kineza I kupila poklon za bebu![]()
Nego, jel ima neko ideju zasto bi se posle normalne zlatno zute stolice
odjednom sad (jednom samo) pojavila tamno zeleno sluzava masa, malo intezivnijeg mirisa?
da nije do klope
mada nisam jela nista novo ...
mozda je neki problem sa stomakom pa je zbog toga vristala nocas...
Juce se porodih a danas grudi vec u haosu...jbt kad pre...
ne znam koliki ti je mali, ali ja sam slomila 2 neposredno pred trudnocu
i ne znam, verobvatno vam je normalno i da otvorite bocu farbe da isparava ispod kreveca, ta treba da se celici dete
naravno da je njegova familija u pitanju, i naravno da ga necu tako kazniti, ne deluju isto otrovi na dete i odraslog coveka... samo cu morati postati jos opreznija u tim kontaktima...
eee, i mene zarko interesuje gde je to kupljeno da toliko smrdi, na etiketi pise da je iz turske, velicinu oznacenu nema... a pored kontejnera nisam ostavila zato sto drugoj deci ne zelim ono sto ne zelim svojoj
- - - - - - - - - -
i mi koristimo preciscivace za vodu ...