november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..sve su bebe dobre prvih nedelju dve.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jelenced, jel normalno da u tri nedelje bude 2+3 sata budan za redom? Sto reko moj muz, da nismo neku stetu napravili?ja mislila cigani zive samo po centrima gradovane vidjah ih po selima elem, bas bi bilo lepo kada bi imala nekoga ko bi se postarao bolje o mom detetu, da predahnem i odmorim malo, ali me eto zeznuli ... nema, a ja nemam zivaca da ponovim sto puta gde se sta nalazi-, ne zivim u 500kvm... i onda mi je sve lakse sama nego da moram 5x objasnjavati, bilo mm bilo njegovoj majci ... a prijalo bi da se neko pokazao kompetentnim i odgovornim, mm dosta radi pa ga nikako ne mogu kriviti... preporucuju mi prijatelji knjigu All joy and no fun- super knjizicu o izazovima modernog roditeljstva ... sto neki kazu-deca- najvise zabave koju mozes imati u paklu
, ispade po ovima da je danas najteze biti roditelj u istoriji, bez obzira na dostignuca i pogodnosti koje se nude ... valjda je uvek najgore kada imas izbor, i to veliki, mozes kriviti samo sebe na kraju
[COLOR="silver"]- - - - - - - - - -[/COLOR] spavao ti 3 sata- sta bi ti vise
![]()
..sve su bebe dobre prvih nedelju dve..![]()
Jelenced, jel normalno da u tri nedelje bude 2+3 sata budan za redom? Sto reko moj muz, da nismo neku stetu napravili?
Sile koliko vi imate sad?
- - - - - - - - - -
I sta radite sa njima kad su site, suve, podrignule i kakile a i dalje kmece?
Bogami cu od sad zvati mog tatu da mu prica, on ima taj efekat, krene da objasnjava/opisuje jedno pa se presalta na drugo i posle 45 minuta izgubljeni i ti i onkod nas je par-nepar jedan dan se komira, prespava ga celog a drugi dan je ne moz' uspavati nikako danas nam je taj drugi[COLOR="silver"]- - - - - - - - - -[/COLOR] uvalim je svekrvi da joj prica, momentalno prestane i gleda u nju kao velika a kad mi nema sveki onda ljuljam, sta cu ili stavim u kolica, nekad upali, nekad ne
Bogami cu od sad zvati mog tatu da mu prica, on ima taj efekat, krene da objasnjava/opisuje jedno pa se presalta na drugo i posle 45 minuta izgubljeni i ti i on))
Bogami cu od sad zvati mog tatu da mu prica, on ima taj efekat, krene da objasnjava/opisuje jedno pa se presalta na drugo i posle 45 minuta izgubljeni i ti i on))
Jelence, ne znam za druge al ja kad citam tvoje postove nista ne mogu da pohvatam...
Ti kao da nisi sama
Moj je tata rasejanko, ako ga prekines, cao zdravo, setice se tri sata ili tri dana kasnijeTo ti kazem Moja sveki krene sa pricom, pa nastavi sa drugom,pa ubaci trecu pa cetvrtu, petu pa se preko Male Krsne vrati na onu prvu..nikad ne zaboravi sta je zapocela... A mala je slusa ne trepce...
Da nemamo istog tatu?Moj kad pocne da objasnjava, mozes slobodno da se iskljucis jer nikad ne dodje do poente ili kraja... prica se nekako uvek izgubi usput
[COLOR="silver"]- - - - - -COLOR] Otpao nam pupak!!!
![]()
2 meseca i 6 danaSile koliko vi imate sad?
- - - - - - - - - -
I sta radite sa njima kad su site, suve, podrignule i kakile a i dalje kmece?