Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja mislila cigani zive samo po centrima gradova :lol: ne vidjah ih po selima elem, bas bi bilo lepo kada bi imala nekoga ko bi se postarao bolje o mom detetu, da predahnem i odmorim malo, ali me eto zeznuli ... nema, a ja nemam zivaca da ponovim sto puta gde se sta nalazi-, ne zivim u 500kvm... i onda mi je sve lakse sama nego da moram 5x objasnjavati, bilo mm bilo njegovoj majci ... a prijalo bi da se neko pokazao kompetentnim i odgovornim, mm dosta radi pa ga nikako ne mogu kriviti... preporucuju mi prijatelji knjigu All joy and no fun- super knjizicu o izazovima modernog roditeljstva ... sto neki kazu-deca- najvise zabave koju mozes imati u paklu :malav:, ispade po ovima da je danas najteze biti roditelj u istoriji, bez obzira na dostignuca i pogodnosti koje se nude ... valjda je uvek najgore kada imas izbor, i to veliki, mozes kriviti samo sebe na kraju :confused: [COLOR="silver"]- - - - - - - - - -[/COLOR] spavao ti 3 sata- sta bi ti vise :lol:
Jelenced, jel normalno da u tri nedelje bude 2+3 sata budan za redom? Sto reko moj muz, da nismo neku stetu napravili?

Jelenced, jel normalno da u tri nedelje bude 2+3 sata budan za redom? Sto reko moj muz, da nismo neku stetu napravili?

normalno je
zavisi od bebe...i od..pa svega
reaguju na sve zivo sto mi ne vidimo i ne osecamo pa se pitamo sta im je :lol:

pazi, meni je Tamara kad smo dosle kuci iz bolnice(imala je 3 dana), bila budna CELU noc....kukala,drala se nervozna...ja onako kljakava sa ranom ne mogu ni da stojim, nosam je po stanu i mislim se dal da placem il da se ubijem....sama potpuno...sa njom i psom...mm i Irina bili kod svekrve zbog boginja

kod nas je par-nepar
jedan dan se komira, prespava ga celog
a drugi dan je ne moz' uspavati nikako

danas nam je taj drugi :dash:

- - - - - - - - - -

Sile koliko vi imate sad?

- - - - - - - - - -

I sta radite sa njima kad su site, suve, podrignule i kakile a i dalje kmece?

uvalim je svekrvi da joj prica, momentalno prestane i gleda u nju kao velika
a kad mi nema sveki onda ljuljam, sta cu
ili stavim u kolica, nekad upali, nekad ne

moj jadnicak bio nervozan prve 2 ned., pa sam shvatila i zasto

crven mu vrhic, a moj pouzdani izvor kaze da se navlaci nabor od rodjenja pri svakom menjanju pelena jednom ... i pri kupanju 2x, i slobodno da povucem jace ... dobila sam neku benkicu natopljenu formalinom, i necu jeprati u svojoj masini nema sanse, ali ne znam kako da ne kazem direktno zbog cega je beba ne nosi, posto to mogu samo mm..... ne ide mi takva kurtoazija ... pizdim

kod nas je par-nepar jedan dan se komira, prespava ga celog a drugi dan je ne moz' uspavati nikako danas nam je taj drugi :dash: [COLOR="silver"]- - - - - - - - - -[/COLOR] uvalim je svekrvi da joj prica, momentalno prestane i gleda u nju kao velika a kad mi nema sveki onda ljuljam, sta cu ili stavim u kolica, nekad upali, nekad ne
Bogami cu od sad zvati mog tatu da mu prica, on ima taj efekat, krene da objasnjava/opisuje jedno pa se presalta na drugo i posle 45 minuta izgubljeni i ti i on :)))

Bogami cu od sad zvati mog tatu da mu prica, on ima taj efekat, krene da objasnjava/opisuje jedno pa se presalta na drugo i posle 45 minuta izgubljeni i ti i on :)))

To ti kazem
Moja sveki krene sa pricom, pa nastavi sa drugom,pa ubaci trecu pa cetvrtu, petu pa se preko Male Krsne vrati na onu prvu..nikad ne zaboravi sta je zapocela...
A mala je slusa ne trepce...

Da nemamo istog tatu? :)
Moj kad pocne da objasnjava, mozes slobodno da se iskljucis
jer nikad ne dodje do poente ili kraja... prica se nekako uvek izgubi usput :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Otpao nam pupak!!! :zbanana:

To ti kazem Moja sveki krene sa pricom, pa nastavi sa drugom,pa ubaci trecu pa cetvrtu, petu pa se preko Male Krsne vrati na onu prvu..nikad ne zaboravi sta je zapocela... A mala je slusa ne trepce...
Moj je tata rasejanko, ako ga prekines, cao zdravo, setice se tri sata ili tri dana kasnije :)
Da nemamo istog tatu? :) Moj kad pocne da objasnjava, mozes slobodno da se iskljucis jer nikad ne dodje do poente ili kraja... prica se nekako uvek izgubi usput :mrgreen: [COLOR="silver"]- - - - - -COLOR] Otpao nam pupak!!! :zbanana:

Dva metra visok, rupica na bradi, milica? Imala sam trojku iz mate jer mi je on objasnjavao
smile1.gif
))
BRAVO!!!

Znaci nocas smo imali takvu zurku,haos
Spavala je do prvog budjenja oko 1h skroz ok
I onda vristanje
Podojim uljuljkam ona zaspi,ja spustim u krevetac,ona u vrisak
Promeni pelenu presvuci pidzamu rekoh da joj nije vec okracala pa joj smetaju stopice..opet podoj zaspi ja spustim
Vrisak
I tako ceeeeeelu noc
Ono malo sna sto smo obe spavale ona je spavala meni u narucju
Jutros je presvucem, nos joj malo zapusen ocistim...malo je jela, pa bljunula pa opet vristala...eno je tata je voza u kolicima
A ja ne znam sta me boli vise, ruke, vrat,glava....uh
Niti znam sta boli nju...ako boli

ja celu noc oka nisam sklopila, ali zbog sikiracije...

pitanjce mamama:
dali ste dobivale poklone za bebu koje su otrovne i opasne, i kako ste ih se resavale, kao i dali ste skretale paznju darovateljima da vise obrate paznju pri darivanju vasih malisana?
ja sam dobila neku benkicu natopljenu formalinom, sto spada ne u opasne nego u veoma opasne otrove ... i dete mi je mesecima spavalo u prostoriji sa istom, pa sam malo reci BESNA. a zamoljena sam da nikome ne skrecem paznju na to, pa sam jos gore ....
ima li mesta kurtoaziji, ko god da je u pitanju, akoje direktno ugrozeno zdravlje nasih beba?

Back