Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Otisla u mislim petak da se porodi, kod nje to sve po redu, prvo polozola ispit pa otisla zacas da se porodi :D
Ima zakazan cr pa se nadam da ce sve biti ok i da ce se uskoro javiti.
Kod nas se posle cr ostaje 7 dana u bolnici a posle prirodnog 3, ne znam kako je kod vas.

Ja sam oba puta posle CS bila treci dan kuci. Samo nas stancaju.
Nadam se da je sve OK. Jedva cekam da pozelimo dobrodoslicu jos jednom bebanu!

Ja sam oba puta posle CS bila treci dan kuci. Samo nas stancaju.
Nadam se da je sve OK. Jedva cekam da pozelimo dobrodoslicu jos jednom bebanu!

I ja :D a i nekako mi pusto bez cicka :)

A vjerovatno kod vas vece porodiliste kod nas posle cr te smjestaju u sobu pored sestara i tamo budes 2-3 dana da vide da si se oporavio posle cr a onda ih prebacuju u sobe sa zenama koje su se prirodno porodile i kod nas se bas ostaje.... minimalno 72 sata kod prirodnog a skoro uvjek se ostane bar dan duze.

Zene, kako god da stavim Milju u krevetac bilo na levo, bilo na desno, poturim urolan peskir..ona se migolji, migolji odgura onaj peskir i legne na ledja..nema sanse na stranu, riba hoce na ledja.
Jel ok da je pustim da spava na ledjima, nije rano? Mene nesto strah..ona doduse okrene glavicu u stranu,al opet..

Bogte, koliko su razliciti, Ivana kako ostavis u krevecu tako ga nadjes i spavao je..bez 2h u komadu nije pocinjao..no, sta da se radi
Kaze moj svekar da ce Milja da bije Ivana cim malo poodraste, toliko je jaca i zilavija od njega...

evo i naseg kreveca

Picture 259.jpg

mene muci ona sa godinu dana MMR,
cerka prijatelja je imala gadnu neurolosku reakciju, slali analize u USA da bi im rekli da je zbog previse zive u toj jednoj injekciji nastao problem... nece ostati posledice doduse
bas se mucim, dati ili ne dati :(
pazi, Irina kad je to primila, ja pooojma nisam imala da je ta mmr opasna itd itd
i nikom nista
sad kad znam sad mi prpa za Tamaru
:roll:

- - - - - - - - - -

Cekamo info od Cicak? Hoce li bebac ovih dana?

otisla je na cr u petak....i rodila se mala Elena...7.2 :)
to je sve sto znam..malo sam spijunirala na fb
tako je cickava...znam ko si :mrgreen:

Back