Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma, to se odnodi na lekare koji nas edukuju, svaki drugacije
cula se sa drugaricom pedijatrom, i ona isto savetuje brzo lupkanje otvorenim dlanom za vreme kaslja
a u domu zdravlja mi kazu da je to maltne zlostavljanje deteta
pa ti budi pametan
ja imam poverenja u drugaricu pa znam kojoj cu se strani privoliti, ali drugacije ne znam kako bih se odlucila

inace, bili smo na kontroli i primili smo vakcinu
zdravi smo
sledeca kontrola i vakcina 26.02
sad cemo opet da vecamo da li torlak ili pentaxim
Ivan je primao torlak..

nego
napredovali smo za dve nedelje nesto preko 600gr
imamo 5320gr
ja :eek:
bas sam se iznenadila i bas sam srecna
uhuhu :) pupu :) odlicno

a za vakcinu...mi idemo 7 marta i mislim da cemo torlakovu posto kupujemo synflorix za pneumokoku,koja je valjda 6 hiljada...ne znam ni ja...pa nam je mnogo,jer moramo da uzmemo 2 za pneumokok odjednom da bi trecu dozu dobili dzabe
a Irina je isto primila torlakove...i ona sto ide u rukicu je vala bas bila gadna...otok,crvenilo,bol...plac i haos
nadam se da Tamara nece reagovato tako burno :(
poznanicina malecka nikakvu reakciju nije imala
a komsinicina reagovala na pentaksim
pa ti sad bacaj pasulj :lol:

pa ja kad stignem ja zasednem :)
sva sam nesto u nekom kao haosu
Irina bolesna,mala kako kad, nekad zeki nekad se ne cuje po ceo dan...
nego sam neispavana skroz pa nemam ni volju da sedim na kompu preterano,nego buljim u tv kad mogu
ceo dan mi prodje u pranju flasice i muckanju mleka...noc isto tako
izem ti flasice
jos je pocela da stenje i kuka u snu nekad,pa ja ko oshurena skocim iz kreveta onako bunovna,misleci da je vreme da jede opet,da ne bi Irinu probudila ako krene da vristi, a i da se ona ne bi razbudila(taman da se upucam u sred noci )
i dok skapiram da nije vreme da jede...:lol:
koliko sam samo mleka bacila kad me tako ispali :hahaha:
a zapisujem kad jede i koliko,jer sam izlapela uzasno, a zaboravljam da procitam,pa tako ko ludak neki...
jede na dva ipo 3 sata nocu...po malo sve....nece pa nece...i onda ogladni brzo naravno...zezator mali
eno je sad u decijoj sobi u kolicima spava...pored irine...ja dezuram sa bebi alarmom ovde prvo vece da je u sobi, dosadilo mi gasenje svetla i shunjanje svako vece ovde posle 21h
i tako
udavi ja....

- - - - - - - - - -

al sta ce joj kad u ad mleku ima to ?

Back