jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
moja place kad je oblacis, nebitno kad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja place kad je oblacis, nebitno kad

" 

..ako plache chim je skinesh, moguce je da se plashi shto nema "granice" odece i paranoishe, narochito ako onako shiri ruke u panici kao da pada..
..to reshava obichna tetra pelena koju stavish preko rukica i grudi spreda, pa polivash i kvasish preko nje, a tek kad morash i to da operesh, polako pomerash jednu, pa drugu stranu..
..mali paranoici..![]()
Isto sam I ja mislila.
Probaj. Nece joj nista biti.
Ne zongliras s njom.
A kako je kupas?
Jel lezi na ledjima ili stomaku?
Kad je ispiras obavezno je okreni onako na stomak.
Mi smo kreteni medu ispirali dok lezi na ledjima... I on je tako plakao... dok nismo skontali da gresimo...
Ja sad seku kupam sama... kad je dobre volje. Ako je nervozna preskocimo kupanje.
Stavim ono kupko u korito I nju legnem tu, golisavu, u prazno... ona malo.ispita dok ja sipam vodu u bokal...
onda je polijem polako....od nogica prema glavi... blago nasapunam... pustim malo da se brcka...
pa okrenem na stomak (sama lezi), I ispolivam... pa je polako I lagano u tom polozaju prebacim na peskir, na stomak...
obrisem je polako I namazem uljem, izmasiram... taman dok skonta da nije vise u vodi... ahahahah
onda se vec pocne ljutiti... ali je ja obucem do tad... I op.sika... evo nas u rumenim ruzama...
Znam.koliko unervozi njihov plac u toku kupanja, zato ti I pisem.
Probaj svasta nesto... da vidis sta joj pase...
moja definitivno ne voli guzvu... nikoga... super je kad smo same... onda sam valjda I ja opustena

Tebe mi zao. Majke miSta to znaci osetljiva?
Nije malo 600 grama, a ovamo ti je zao...
Koga ti je zao? Bebe koja je dobila 600 grama I koja je kost I koza, kako si rekla, pa tebi osetljivoj doslo da joj podojis bebu.... Da ne gladuje sirota...
Ljudi primete.... Ja sam primecivala bas takve, ne moraju nista da kazu, dovoljno da te pogleda tako sazaljivo, kao da dete drzis vezano za radijator I gladno a ona skida kajmak s prsta od svog mleka....
Sta ima da zali moju il bilo ciju zdravu bebu...

Mame jedno pitanje
Pocela sam da pravim spisak sta mi sve treba za bebu. Tacnije 2 spiska sta mi treba odmah u bolnici, a sta mi treba kuci..
Surfovala malo po netu gledala cene, i tako bebi opremu.. I naletim na sterilizator. Sama rec kaze, sve mi je jasno.
Nego, otkud to? Prvi put cujem za to? Kupuje li ko?
Kako su do sada mame otkuvavale flasice i dude i deci nije nista falilo?
Stvarno mi je to strano, u mom okruzenju niko to ne koristi.. Ja sam planirala da kupim otkuvam, i ostavim.. I tako stalno da otkuvavam..
Mogu i da napravim rastvor "safe" i da ostavim da odstoji u njemu 10min.. Stvarno me to sad buni.

Mame jedno pitanje
Pocela sam da pravim spisak sta mi sve treba za bebu. Tacnije 2 spiska sta mi treba odmah u bolnici, a sta mi treba kuci..
Surfovala malo po netu gledala cene, i tako bebi opremu.. I naletim na sterilizator. Sama rec kaze, sve mi je jasno.
Stvarno mi je to strano, u mom okruzenju niko to ne koristi.. Ja sam planirala da kupim otkuvam, i ostavim.. I tako stalno da otkuvavam..
Mogu i da napravim rastvor "safe" i da ostavim da odstoji u njemu 10min.. Stvarno me to sad buni.
Mame jedno pitanje

huh, sad mi laksene bacaj pare
i ja sam kuvala flajke u serpici
jednom nedeljno
opusteno