tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
ma naravno da je do roditelja, na njih sam i mislila, pa svako dete bi se, bez usmeravanja, po prirodi ponasalo tako kao da je zivotinja igracka, al kad je to stav roditelja to je problem
e, pa ni mi nismo pustali gasu i minju u spavacu sobu, jos uvek ih retko pustim jer bi uleteli u krevetac a mnogo se linjaju i to bi bilo stvarno nemoguce, dlake su jedini razlog
a spojili smo ih kada sam ga spustila na pod, sest/sedam meseci valjda, pre toga su imali kontakta naravno, ali ono onjuse ga i to je sve, nije ni on bio svestan njih, oni njega jesu ali ih nije zanimao nesto previse, zapravo i sada im je smor ali ga kuliraju kada ih mazi i ceslja ili juri sa igrackama i nosom ili kada jede njihove granule
ali realno spajanje pravo je krenulo onda kada je on poceo da se krece i isao ka njima, kada je bauljao po stanu, jos nije ni propuzao nego se vukao po parketu jureci ih, bas je onako islo spontano nekako
e, pa ni mi nismo pustali gasu i minju u spavacu sobu, jos uvek ih retko pustim jer bi uleteli u krevetac a mnogo se linjaju i to bi bilo stvarno nemoguce, dlake su jedini razlog
a spojili smo ih kada sam ga spustila na pod, sest/sedam meseci valjda, pre toga su imali kontakta naravno, ali ono onjuse ga i to je sve, nije ni on bio svestan njih, oni njega jesu ali ih nije zanimao nesto previse, zapravo i sada im je smor ali ga kuliraju kada ih mazi i ceslja ili juri sa igrackama i nosom ili kada jede njihove granule

ali realno spajanje pravo je krenulo onda kada je on poceo da se krece i isao ka njima, kada je bauljao po stanu, jos nije ni propuzao nego se vukao po parketu jureci ih, bas je onako islo spontano nekako
))) e vala svasta od vas, koji ste negativci, strasno, skacete ko zecevi da nekog podkacite, jedino je vragana shvatila....pas nije ni vezan nije ni spor nije ni glup i ako zeli moze da se skloni od deteta koje je nedavno prohodalo....ako niste znali pudle posle border kolija vaze za najinteligentnije pse....gospodjica Fiona je itekako sposobna da se brine za sebe ali ona je podmitljiva i posto je mali hrani keksom dosadjuje mu najstrasnije, mota se oko njega i cesto mu smeta kad se igra, hoce i da ga zaskoci i da ga gnjavi, zna i da zarezi kad treba a bogme i da bude grublja....i dete lepo resava kad mu ker dosadjuje, nije ni on od juce....naravno da ga ucim da je voli i da bude pazljiv ali u sustini oboje vuku na svoju stranu....
(pa krene pa se vrati) Ali mama, pLedji kod bebe, uzmi je, ona plaCe."