Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
..ima..na NBG-u, a mozda i negde drugde..
..na brdu su bile oko nove godine.. :lol:
..i u medakovic naselju, u februaru.. :lol:

Mislila sam popodne da ga ipak nateram da odemo do zubara, jer danas vise nista nece ni da jede, da mu namazu to sto zubari imaju, znam iz licnog iskustva da bude od toga lakse, al mozda cemo svratiti I do pedijatrije, o bozzzze sta me snadje :).

On je u petak prestao da ide u vrtic- zbog mora, da kao ovu nedelju pauzira kod kuce. Zvala sam drugaricu cije dete ide sa njim u isti vrtic I niko nije prijavio boginje, a I on nema t. Samo je naravno posle par dana u vrticu zapatio malo zutih slinaca I kasljucanje od istih, I evo afte. No dobro, idem uskoro kuci pa cu videti sta I kako, samo me nervira jer ne mogu ko covek bre da se radujem I pakujem nego da motam po glavi sta mu je I dal da krecemo na more ili ne. Ja ne znam kako ti pored cetvoro dece nisi skrenula do sad ;) :ok::super: .

- - - - - - - - - -

..reche mi sveki da je klinka jedne rodjake na NBG-u dobila proshle nedelje.. :(
..aj drzim fige da nisu.. :) ..nek dobije u septembru.. :)
Ajd jos mi kazi u kome je delu novog beograda, da se ne ispostavi neka nasa komsinica pa ga upljuvala u liftu :zcepanje:

..i nije mi nishta.. :zblesav:

:lol:

..mi smo imali slichnu situaciju pre dve godine, izvela lujka TROJE svojih, jedno u prolasku boginja, drugom izbijaju, trece u inkubaciji,
posle tri sata u parku neko pita jesu li ih to komarci pojeli, ona kaze "ma jok, zaredjali sa boginjama jedno za drugim"
kaze "ne mogu vishe, poludece u kuci" :eek:

..a mi pred letovanjem, povukli jakshu iz vrtica, aleksej u kolicima.. :eek:

..nismo ih zapatili tad, ali se secam stresa i zagledanja sledecih mesec dana.. :roll:

- - - - - - - - - -

Ajd jos mi kazi u kome je delu novog beograda, da se ne ispostavi neka nasa komsinica pa ga upljuvala u liftu :zcepanje:

..ne znam.. :) ..hocesh da pitam?

..mi smo imali slichnu situaciju pre dve godine, izvela lujka TROJE svojih, jedno u prolasku boginja, drugom izbijaju, trece u inkubaciji,
posle tri sata u parku neko pita jesu li ih to komarci pojeli, ona kaze "ma jok, zaredjali sa boginjama jedno za drugim"

..nismo ih zapatili tad, ali se secam stresa i zagledanja sledecih mesec dana.. :roll:

- - - - - - - - - -

Kad smo vec kod toga, koliko ranije povlacite decu iz vrtica kad treba negde da putujete?
Ja sam pre tri godine uradila isto kao sad, prestao je da ide 7 dana pred put, pa je u tih 7 dana dobio anginu sa temperaturcinom I pomerili smo polazak za 1 dan, sto nije bilo strasno.
Evo sad je isto prestao 7 dana ranije I sad ovo...
Sta vi radite?

- - - - - - - - - -

Ja sam tako dobila rubeole. Bilo im dosadno pa dosli u posetu, mi se igrali, mama pita jel od komarca, ne rubeole.
Kad ih nije ubila na mestu a oni, pa sta zensko je bolje da dobije kao mala???!!!

O'tad se ne druzimo :)

- - - - - - - - - -

zena genije :roll:
umesto da ih vodi negde gde su sami kad vec mora napolje ona pravo medju drugu decu

buba je isti takav :heart:
mi se u zadnje vreme samo za kucama okrecemo, niko nam nije toliko interesantan
imamo i u ulici lutalicu koja nas redovno ispraca
pada mi cak na pamet da uzmem, ali ne smem nikako u stan
grehota

citam vas za komsike koje dele bacile i bas ste me iznenadile
ne bi mi palo na pamet da neko to radi
srecom se ne druzimo po parkicima

10483710_879344075427085_2453114309809484947_n.jpg

..joj shto mi fali ovakav frk-brk, velika deca su porasla uz jednog takvog..

buba je isti takav :heart:
mi se u zadnje vreme samo za kucama okrecemo, niko nam nije toliko interesantan
imamo i u ulici lutalicu koja nas redovno ispraca
pada mi cak na pamet da uzmem, ali ne smem nikako u stan
grehota

citam vas za komsike koje dele bacile i bas ste me iznenadile
ne bi mi palo na pamet da neko to radi
srecom se ne druzimo po parkicima
Tamara je juce na stanici dok smo cekale bus primetila prvi put golubove :lol:
a oni svi oko kolica kljucaju i svrckaju se a ona se frapirala :lol:
a to za parkic...
neces moci da izbegavas parkove kada malo poraste
misim mozes al to nije dobro..
a kretena ce biti uvek
kao i virusa i bakterija :lol:

- - - - - - - - - -

i ja da nemamo ekipu iz parka, mislim da bih prsla
deca nam se druze i mi se druzimo
super nam je
a sad sto uskoci tako neki kreten, to jbg....

a to za parkic...
neces moci da izbegavas parkove kada malo poraste
misim mozes al to nije dobro..
a kretena ce biti uvek
kao i virusa i bakterija :lol:

- - - - - - - - - -

i ja da nemamo ekipu iz parka, mislim da bih prsla
deca nam se druze i mi se druzimo
super nam je
a sad sto uskoci tako neki kreten, to jbg....

I mi isto, cak smo ove godine I duvali svecice I klopali tortu u parku, svi se odusevili :).

jedna zena iz parkica dolazi sa povredama koje joj pravi m kome je vec radila zabrane prilaska, a zive zajedno... pa pokazuje sta joj jeste a sta nije uradio
ja da dovodim bebu blizu ne zelim, ne zelim uopste da razmisljam hoce li covek doci ovako ili onako raspolozen, hoce li praviti incident u javnosti ili ne ... verovatno nece posto mu radja decu i ne razvode se ... ali je jednostavno previse za mene, ne zelim da budem okruzena time niti zelim tu atmosferu mom detetu.... mi setamo na sve strane, sa nasim prijateljima, kada bude imao svoje drustvo neka se druzi :)

Back