Sally_Solomon
Poznat
- Poruka
- 9.492
Dakle, kao sto sam rekla - ne postoji dobro AS ispod 50 hiljada i bez isofix-a, jel tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle, kao sto sam rekla - ne postoji dobro AS ispod 50 hiljada i bez isofix-a, jel tako?
ona se popela na kauc pa stala na prste jos i dohvatila policu visoku bas, sa knjigama i sve redom pobacala..uhvatila sam je kako zvace list iz Andriceve knjige 
Romer je kao sto sam rekao dobra firma NJEMACKA
5 mes i 11 dana, bili na kontroli 8700 g i 69 cm...dr prezadovoljna, kaze da sika radi odlican posao, slaze se sa igranjem sa nemlecnom ishranom, ne treba da zurimo, fizicki je skroz ok, pokazala mi neke vezbice za moje lenjo dete
))), nije plakao kad je dobio pentaxim....mami je puno srce 
5 mes i 11 dana, bili na kontroli 8700 g i 69 cm...dr prezadovoljna, kaze da sika radi odlican posao, slaze se sa igranjem sa nemlecnom ishranom, ne treba da zurimo, fizicki je skroz ok, pokazala mi neke vezbice za moje lenjo dete
))), nije plakao kad je dobio pentaxim....mami je puno srce
![]()
Bravo
bravo za Saru, bas je napredna....Sad mi rekose drugarice da to moze da traje i mesec-dva od prvog koraka do prohodavanja potpunog (individualno je)Ne znaci da ce sutra prohodati..ja se ponadala, rekoh to je to, krenula je i sad ce
![]()
podize glavu od podloge i sad ga stavljam na 60 stepeni u kolicima ponekad, jako voli i iz tog polozaja zeli jos vise da bude uzdignut ali ipak mislim da je rano....videla sam kod pediajtra na panou neke vezbice koje nismo do sada radili pa cu po malo da ga treniram, evo i sada na stomaku, sav je crven koliko se ljuti
)))...usli smo u stos sa hranjenjem, iako ne pojede svu kolicinu koju sam predvidela bas sam zadovoljna....bas cemo polako da povecavamo kolicinu...za sada ga hranim u ljulji, nije mi jos za stolicu za hranjenje koja je pod 90 stepeni....meni je stariji sin stao na noge sa 7 a sa 8 je vec isao drzeci se uz namestaj...prve samostalne korake je imao sa 10.5 a posle se vec i ne secam kada je prestalo puzanje potpuno...
kad ona u hodniku zvace papuce