neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
i moj stariji nije hteo ni da cuje za kapice i vremenom sam odustala...samo sam bacala pare, cim sam stavila prvo je bilo da skine....i dan danas ne podnosi kape ni zimi...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i moj stariji nije hteo ni da cuje za kapice i vremenom sam odustala...samo sam bacala pare, cim sam stavila prvo je bilo da skine....i dan danas ne podnosi kape ni zimi...
imate u extreme intimo bas veliko snizenje, kupila sam Aleksi dve zeke za 1400 din...prelep pamuk samo treba paziti na velicinu jer sam vec kod njih kupila bodice broj 80 pa su mu sad vec mali a ove zeke broj 74 su mu velike, bas im se razlikuju velicine, moze se naruciti roba i preko sajta....
imaju divne stvari za devojcice...i ja sam malom uzela bas dosta cartersa, i on ima taj trodelni ali sa buldogom na guzi, uzeto na snizenju za nekih 1350 din ali sam se zaletela na nehodajuce cipelice, kao brodarice tamno plave i dala 1400 din...
))...nisam mogla da odolim
pocinje malo da lici i na tebe..nesto oko ociju cini mi se..

ja skoro da i ne sedam za komp, pa ni ne piskaram : )
sali, gde si nasla hleb? jel lepo ruckala?jesi li joj dala da glodje koricu?
nama izbili i porasli i gornji zubici, ali izgleda da mu izbijaju i sledeci, sudeci po nervozi i glodanju svega i svacega...
bili smo juce na dunavu, prelepo je bilo, on je brckao nogice i gurao ih u pesak, vristao je od srece
sali, sta planiras za more, kakvu hranu? hoces li joj davati kupovne kasice ili kako?

..gledam fotke sa mora nekih mama sa bebama njenog uzrasta, pa to se uveliko daje bebi sladoled, krofne, cokolade, sokici u tetrapaku i tako