ja skoro da i ne sedam za komp, pa ni ne piskaram : )
sali, gde si nasla hleb? jel lepo ruckala?jesi li joj dala da glodje koricu?
nama izbili i porasli i gornji zubici, ali izgleda da mu izbijaju i sledeci, sudeci po nervozi i glodanju svega i svacega...
bili smo juce na dunavu, prelepo je bilo, on je brckao nogice i gurao ih u pesak, vristao je od srece
sali, sta planiras za more, kakvu hranu? hoces li joj davati kupovne kasice ili kako?
Nasla kod nase velike pijace u 44-tom bloku, mala pekara, sve domace prave, bez aditiva, bas se oseti razlika, jako je ukusno, ali zato ne moze da stoji dugo, bude suvo. Ona obozava i ovseni i razani hlebcic joj dajem, da, glodje koricu samo tako

Jao vi nas shishate sa zubicima, Sara i dalje samo donja 2
Jos mesec dana, nikako docekati to more. Pa meni je previse da joj dajem kupovne kasice svih 10-11 dana, to nikako ne bih.
Racunam da cu joj praviti kad mogu, a ponekad dati kupovnu. Svakako joj voce ne blendam, nego gnjecim, to mogu i poneti na plazu ili da pojede pre nego sto krenemo, za veceru isto cu napraviti nesto kad se vratimo sa plaze, e sad jedino rucak - to je nezgodno, tu cu joj dati nekad kupovnu, a nekad cemo se mozda i vratiti u apartman da rucamo i mi, pa cu joj napraviti, nemam pojma stvarno..ne mogu da skujem plan neki fiksan, kad ne znam kako ce to sve izgledati, nego cu se prilagoditi usput..
Imamo rucni frizider, pa mozda da joj ujutru spremim rucak pa ponesem na plazu u posudici od kasice..ne znam.
Mozda da uzmem reso mali na plin pa da joj kuvam na plazi rucak

salim se..
Ma dacu joj giros da jede, bice vec velika

..gledam fotke sa mora nekih mama sa bebama njenog uzrasta, pa to se uveliko daje bebi sladoled, krofne, cokolade, sokici u tetrapaku i tako
Jel idete i vi na more? Nesto sam pozaboravljala sve...