Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaksa_14.04.2012a.png

..malo iza drugog rodjendana.. :lol:

- - - - - - - - - -

ne vidim nista strasno da dete pogleda nekad crtani na tv-u. ne da sedi i bude prikovan uz tv po ceo dan, ali nije smak sveta sto ima omiljeni crtani I gleda ga jednom dnevno

..istina.. :) ..mali je da trazi josh..

ja od kad sam provalila da hoce da gleda tv drzim stalno iskljucen tv, znaci ukljucimo ga tek uvece kada zaspi, vise ga ne ukljucujem ni popodne kada spava, evo i sada, roland garos, znaci ubila bih za tenis pre, sada se ne setim da ga ukljucim jer nije bilo druge, ili da ga skroz iskljucim ili bi on sedeo i ceo dan gledao tv, takav utisak imam
ranije mi je tv bio ukljucen non stop bukvalno, al jbg, navikla sam se da ga nemam maltene

i sto kaze sali, pustila sam mu za svo vreme 2 puta, kada sam morala da uradim nesto na kratko a on bio nepodnosljiv i to je to, baby tv mislim da nemamo ni memorisan, ili da ja ne znam...

kada sam pitala kumu koja je vaspitacica 30 godina nesto za igrice i igranje, jedini stavet koji mi je dala bio je -odlazi tv sto duze mozes- i za sada mogu,ne znam dokle ali trudicu se sto duze

ja sam misljenja da se detetu nista nece desiti ako gleda tv
ne naravno da presedi ceo dan ispred, ali tu i tamo omiljeni crtac ili reklame,
ne verujem da moze ne znam koliko da skodi

a tenis moj sin i ja gledamo zajedno, samo sto njega paznja drzi citavih gem i po

slazem se da od kratkog gledanja ne moze nista da bude
ali rekoh vec da bi jakov samo u tv zurio kada je ukljucen i znam kakav navlaka moze da bude
mali je jos, dok mogu da ga zabavljam na drugi nacin trudicu se, nema potrebe da ga sada gledam bice dana i vremena kada ce i tv gledati,
za sada je ovako

moja kuma nema tv, nisu hteli da kupe, ne gledaju uopste ni ona ni muz, pa naravno ni dete..(godinu i po ima)
Ima net doduse, ali slabo i koristi, pusta muziku maloj sa youtube-a, a oni pogledaju neki film jednom mesecno..
Ja im se divim, ali ja ipak ne bih mogla potpuno bez tv-a :)

Nemamo ga ni mi. Vec sedam godina. Ali zato imam net pa poskidam sta zelim da gledam bez reklama, a Junior gleda crtace i pesmice na mom telefonu sa youtuba. Jedino nekada ispadne cudna situacija kada mi kolege spomenu neki fazon iz reklama a ja :eek: Mada, sada ni ne radim (trazim posao) pa mi bas ne nedostaje TV. Procitam na netu Blic, 021 i TimesOfMalta, proverim mail i taman dosta. Jedino da mogu jos malo smanjiti Skype i Krstu :whistling: ali jbg nekako moram ostati u kontaktu sa ljudima koje volim.

Onda cu joj dodati u palentu malo za pocetak :)

Kupili smo tepison ipak!
I ne znam koji mi djavo bio da ga ne uzmemo i ranije, deset puta je bolje nego na parketu golom. Usisavacemo i dva put dnevno, samo da ja ne razmisljam vise kako ce mi beba zveknuti nosicem u pod..danas je dva put lupila glavicom, ima modricu na celu, i dosta je bilo..
Evo je, puzi mnogo lepse, pravilno, ne vuce se kao po parketu , dize se non stop, stoji uz namestaj, i lepo sedi stabilno, milina :))
Kad mi je danas ustala pa skliznula na nos, mislila sam da cu umreti..e sad je barem delimicno zasticena..

- - - - - - - - - -

I podvukli smo pod namestaj delimicno, tako da nema gde da klizi, uzeli po meri i gotovo! Bas sam srecna, mogu da je pustim da puzi i da ne brinem toliko svaki momenat..

koju kolicinu pojedu bebe od sedam meseci, po obroku?

meni se sve cini da jakov pojede mnogo, posebno sto posle obroka nece da sisa i to ga drzi sigurno 4 sata :S

danas je npr pojeo veliku krusku, pola banane i kasicu od jedne kasije heljde i jednu kukuruznog brasna, bas je bilo dosta u ciniji, tj puna cinija

nelogicno mi je da treba da mu ogranicavam obroke a opet mi to nesto mnogo, plus je skroz iybacio jedan podoj, sada kada mu uvedem drugi obrok iybacice i drugi podoj, pa se brinem da to nije malo mleka koje unosi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back