tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
cicak,udaj se za mene : )
devet sati a ja jos nisam ni doruckovala, a budni smo od pola sedam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lako je tara.sa punih sest sam i planirala, imam jos mesec ipo da se pripremim, da pokupim sve cake i fore i odlucim kako cemo poceti i kojom brzinom ce se povecavati kolicina,to mi nije jasno, da li npr pocnem sa krompirom, jedna kasicica, pa sutra dve,pa tri i tako npr 5 dana, pa onda sargarepica sesti dan npr ide isto jedna kasicica sargarepe ili nastavljam sa onih 5 npr? nista mi tu nije jasno
koliko dugo ima samo jedan obrok, kada se uvdi drugi, ma zilion pitanja
cicak,udaj se za mene : )
sa punih sest sam i planirala, imam jos mesec ipo da se pripremim, da pokupim sve cake i fore i odlucim kako cemo poceti i kojom brzinom ce se povecavati kolicina,to mi nije jasno, da li npr pocnem sa krompirom, jedna kasicica, pa sutra dve,pa tri i tako npr 5 dana, pa onda sargarepica sesti dan npr ide isto jedna kasicica sargarepe ili nastavljam sa onih 5 npr? nista mi tu nije jasno
koliko dugo ima samo jedan obrok, kada se uvdi drugi, ma zilion pitanja
Svasta bi ja ovde menjala
Pa, ja sam sve pomenila, nista nije jeo.![]()
sally, sve zaboravim, vi pocinjete kada s nemlecnom, devetog aprila?
meni se sve nesto pomesali, mislim na osecanja, cas sam nestrpljiva i radujem se novoj fazi, a cas sam uplasena da ne sje.em nesto il da ipak on nije mali za sve to o.O
skroz sam sludjena, shvatih danas, pa hiljadu preporuka, saveta, svi rade drugacije, zaista komplikovano :-D
kis, kad ste vi i kako poceli?
zule?
po savetu lekara mi smo krenuli sa uvodjenjem oko 5og meseca. rece mi da joj slobodno dam piskoteja sam joj dala pirincanu kasu, nemlecnu, na sta je ona odreagovala. posle toga probala sam sargarepu, pa je isto odreagovala. na taj razvoj price ja sam rekal cao savetu lekara i sacekala da napuni 6 meseci i onda joj davala samo po kasicicu tako nesto sve do sedmog. u sedmom je ona sama vec htela da jede vise. u osmom smo uvele i "drugi" obrok, mada nekad to jesu, a nekad nisu obroci tj. ona nekad sisa posle njih, a nekad ne
![]()
jel jos necije dete place kad mu se puste decje pesmice?
Zabice nazalost namesti se tako u zivotu, da nekad izgubis jednu voljenu a dobijes drugu.