Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tara, ako je ekcem u pitanju, trebalo bi dr da primeti valjda?
On se zaleci pa se pojavi sa vremena na vreme, moja drugarica ga ima, njena beba nasledila valjda od nje, ima po rukicama i cese stalno, a ne bi smelo..to se zaleci pa prodje, pa se pojavi valjda kad padne imunitet..nadam se da nije ekcem kod Jakova, ne mora da znaci

mojoj doktorki je promaklo dok joj ja nisam skrenula paznju na to

hvala neo, definitivno izbacujem sapun i ubacujem ili taj nivein ili mustelu, mada sad gledam mustela je 3.000 din : I

probacu prvo sa niveom, onda kupujem pantenol i jekoderm pa cemo videti (u epoteci beograd pave neku emolientnu kremu za bebe (sta god to znacilo), kaze poptuno prirodna, pa mozda i nju da probam)

mozda je i promena godisnjeg doba zabice, nisam pametna, ali bitno mi je da eliminisem jedno po jedno da bih znala sta je upalilo

sali, ja njemu samo pregibe i guzu i prepone perem sapunom svaki dan, ostalo samo vodom i kosu jednom nedeljno samponom

- - - - - - - - - -

E sada ja imam pitanje, kad Tara reče da pere kosicu jednom nedeljno.. Mi peremo 3 puta nedeljno, jel to pametno ili ja nešto pogrešno radim!?
Ali on se baš znoji, i sve mu kosica bude slepljena već drugi dan pa ne znam kako sada da postupam?

I mi peremo kosicu tako svaki treci dan..ali stavim jako malo kupkice..jednu kap
Ja sam generalno protiv puno hemije, pogotovo necu da placam neke brendove jer su kao izvikani - sve je to isto..mislim, i za osip koji je dobila nista nije pomoglo od popularnih krema, samo jekoderm, i kako je nestao, nema ga vise..

..ne znam koliko su vam chupava deca, ali ja sam shampon koristila tek iza rodjendana, do tada sapun kojim se i kupamo..

- - - - - - - - - -

..tara, ne koristish kreme za 'ladno vreme, vetar i slichne..?
koristim samo kremu za lice sebamed, kada idemo napolje, zbog vetra i zime, i sada sam kupila tu niveinu nutri sensitiv za telo, da probam, zbog tih promena na kozi
i ta sebamed za lice je delovala tako da se povuklo, da li od nje ili sliucajnost-ne znam, ali se i vratilo
- - - - - - - - - -

i da, jakov ima dosta kosice, mislim dosta za bebu :)

..ne znam koliko su vam chupava deca, ali ja sam shampon koristila tek iza rodjendana, do tada sapun kojim se i kupamo..

- - - - - - - - - -

..tara, ne koristish kreme za 'ladno vreme, vetar i slichne..?

Pa moj i nije imao nešto ''dugu'' kosicu ali ja sam mu od početka prala sa Nivea baby gentle Head to toe wash. A patronažna nam je rekla da ni ne koristimo sapun ni za telo nego neki gel, kupku itd. Mada smo se mi ipak odlučili za sebamed sapun za telo, a baš od nedavno sam počela da kupujem bekutan proizvode. Moraću da proredim to pranje kose na 2 puta nedeljno, sada kad vas čitam :think:

Auuuu,skupo bree.. Možda ona njihova hidratantna krema se više isplati jer će duže trajati. A ovo od 200ml za čas ode za te pare!

Kap,sestro, kap se koristi od svega ako ima problema :aha: ... nama Mustela nije bash pomogla, ali Armin je izgledao mnogo mnogo gore nego onaj bebac na slici sa linka ( ne znam ko je postavio) ... secam se pogleda mama u savetovalishtu kada sam ga skinula :roll:... sve bebice divne, ruzhicaste, meke ... a moj mali : lice, grudi, pola stomaka, cela ledja komplet laktovi sve drechavo crveno, ljuspasto, suvo , hrapavo ... josh tad jedva dobio 370gr za 6 nedelja ... jedva sam doshla kuci :sad2: ... kad ga sad gledam kako se glupira i smeje, kao da je to bilo u nekom drugom zhivotu ... inache od kad smo se reshili ekcema na kozhi glave ( da i tamo ga je bilo) prem mu kosu jednom nedeljno, preko leta po potrebi, svaki treci dan odprilike, a on je bash kosat

Birice, mi oduvek stavljMo po kap.
I dok smo koristili cikove i dok nije bilo ekcema
Svi oni pene jako i nema potrebe za vise
Ja ni sebi ne stavljam puno, ne volim hemiju

Sta ste vi sve probali od mustele?
Mi za sad samo ovu kupku-sampon, a mozda bi promenila malo

Da se razumemo, nece ta kupka izleciti ekcem ali moze pomoci kozi
Nece nijedna kupka izleciti ekcem

Kap,sestro, kap se koristi od svega ako ima problema :aha: ... nama Mustela nije bash pomogla, ali Armin je izgledao mnogo mnogo gore nego onaj bebac na slici sa linka ( ne znam ko je postavio) ... secam se pogleda mama u savetovalishtu kada sam ga skinula :roll:... sve bebice divne, ruzhicaste, meke ... a moj mali : lice, grudi, pola stomaka, cela ledja komplet laktovi sve drechavo crveno, ljuspasto, suvo , hrapavo ... josh tad jedva dobio 370gr za 6 nedelja ... jedva sam doshla kuci :sad2: ... kad ga sad gledam kako se glupira i smeje, kao da je to bilo u nekom drugom zhivotu ... inache od kad smo se reshili ekcema na kozhi glave ( da i tamo ga je bilo) prem mu kosu jednom nedeljno, preko leta po potrebi, svaki treci dan odprilike, a on je bash kosat

Joj mukica, srećom prebrodili ste to :ok: Od čega mu je bilo to Birice?

meni se nije svidela mustela. imali smo sapun (koji sadrzi i sapun). jeste skupa mustela ali stvarno traje li traje....nama sapun od 200 grama, više meseci trajao. na kraju sam ga ja koristila jer je bebi isuivao kožu.
meni je seba med sapun super, ne sadrži sapun. ali troši se jako brzo :)
imamo i niveinu kupku, onako. nije loša. ali moj mm ne voli kupke jer beba klizi od njih :) ahahahhahah pa uzimamo sapune. eto.

Birice, mi oduvek stavljMo po kap.
I dok smo koristili cikove i dok nije bilo ekcema
Svi oni pene jako i nema potrebe za vise
Ja ni sebi ne stavljam puno, ne volim hemiju

Sta ste vi sve probali od mustele?
Mi za sad samo ovu kupku-sampon, a mozda bi promenila malo

Da se razumemo, nece ta kupka izleciti ekcem ali moze pomoci kozi
Nece nijedna kupka izleciti ekcem

Joj ja moram priznati da ne koristimo baš po kap, jer mm uvek malo više kapne bez mog nadzora kad ga kupamo ali on na svu sreću nema nikakvih problema sa kožom.. Pitala sam jer nisam više sigurna u kvalitet svih tih kozmetičkih preparata. A ipak bih koristila nešto što bezazlenije po njega za svaki slučaj ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back