noćas je bilo puno bolje. budila se 2-3 puta, ali odjednom, mislim probudila se oko 2 i jedva je uspavasmo. a zaspala oko pola 12, pošto smo je naterali da odspava malo i popodne. jedno 40 min oko 6. taman da napun i baterije za narednih 26 sati

zvala sam juče dr, rekao da uradimo analizu stolice i urina pa da mu javimo.
a jutros kao za inat neće da kaki

ali konačno smo uspeli urin da nahvatamo. fora: kesica pa na nošu. uspeh u roku od 20 sek.
sad još kakanje.
moja odluka u vezi sa nespavanjem i urlanjem: ustajanje ranije oko 8, pa da nategnem dva spavanja dnevno, a da to drugo ne bude baš u 7 uveče.
nadam se da će mi plan uspeti. ja mislim da je ona premorena uveče, pa da zato loše spava. plus ne zna sama da zaspi i da se umiri, pa ćemo i to vežbati malo. bez "cry it off" kako zovu ono kad ih pustiš da plaču do iznemorglosti da kolabriraju sami.
još ne znam koju tehniku da koristim moraću malo čika googla da pitam za savet.
u svakom slučaju kažu da ona Novkina, spusti bebu u kretevac pospanu ali budnu deluje.
jedino ne kažu kako kod noćnih 154 buđenja da regauješ....
i interesanto mi ono ninght terrors, i to mi nešto smrdi. to je nešto kao problematični prelaz iz jedne faze spavanja u drugi, kad se nakratko svi probudimo. neke bebe imaju problem sa tim, budu dezorjentisane, puze po krevetcu, ustanu pričaju, stenju, bacaju se po krevetu, neko vrišti ali u principu nisu budni. to mi liči na nju. pratim situaciju....