Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da Irina ima te nocne strahove sada
pocelo je posle vadjenja krajnika i traje jos uvek
obicno pred zoru se desava
pre neko vece je vristeci izletela iz sobe i protrcala pored tate a da ga nije ni videla...a gledala je u njega(znam da nije videla jer da jeste zalepila bi se za njega kao inace sto radi)
i plakala je kao kisa
ja sam je vratila u krevet i ona je nastavila da spava...samo je zatvorila oci i kao da se nista nije desilo
a u krevetu, kad krene, prvo krene da stenje i da se cima pa onda krece plac...i sto vise pokusavas da je utesis ona sve vise histerise...baca se,koprca i vristi

vec sam pomislila da nesto nije u redu
stvarno su uzasne scene

mozda mesecari....

mozda bokice, ali ne trazi toliko da sisa kao kod ranijih skokova

e i sad je provalio da stavlja cebence njegovo, kojim ga pokrijem preko dana, u usta... ili peskiric kada ga presvlacim i to mu je zanimacija najveca, ali je fora da nece krpenu lutku koja je bas tome namenjena, nego iskljucivo svoje cebence : )

ja sam malom stavljala jednog malog plishanog belog misha uvek pored glave, chak i u kolica neko vreme ... prvo je obozhavao svoje cebe, i dan danas ga obozhava, ali mali mish je drug za spavanje, i kad je bio bolestan i pod velikom T i onda je tog misha drzhao chvrsto chvrsto :D ... ali cebe je favorit, kad sam mu vratila jesenas ( preko leta je imao frotir) mislila sam da je zaboravio ... te cike, vriske , srece da ste videli .... :lol:

ja sam malom stavljala jednog malog plishanog belog misha uvek pored glave, chak i u kolica neko vreme ... prvo je obozhavao svoje cebe, i dan danas ga obozhava, ali mali mish je drug za spavanje, i kad je bio bolestan i pod velikom T i onda je tog misha drzhao chvrsto chvrsto :D ... ali cebe je favorit, kad sam mu vratila jesenas ( preko leta je imao frotir) mislila sam da je zaboravio ... te cike, vriske , srece da ste videli .... :lol:

Tacno mogu da ga zamislim :heart:

Junior nema nikakvo cebe ili plisanu igracku za mazenje. Imao je psica, ali ga vec mesecima ne registruje. Uvek ga pokrivam frotirskim peskirom koji mu je Tata doneo iz SF-a, ali ni to ne "konta". Nije neki fizicki-emotivac (ako znate na sta mislim).

ja ovog mog i danas okupala u pola osam
sikio
zaspo vec u osam i deset
i ja sad umirem od dosade :zcepanje:
zivota mi
becim se u komp umesto da legnem

:dash: ..vechito pitanje na ovim stranama.. :lol:

..ja obecala ceri da cemo da popijemo po pivo, imam pola opravdanja :aha:
malopre smo komentarisale dvojicu sa dvvd.. :lol:
..tata nas mrko gleda obe, roknuli mu koktel da mu se otkochi vrat pa ne moze da nam se pridruzi,
a zabrinjavaju ga komentari, ochigledno, ne znam samo da li vishe moji ili njeni.. :rotf:

..njeni, naravno, moje preferencije se nisu menjale odavno.. :zper:

..qq, kakav post na bebabama.. :rumenko: :lol:

:dash: ..vechito pitanje na ovim stranama.. :lol:

..ja obecala ceri da cemo da popijemo po pivo, imam pola opravdanja :aha:
malopre smo komentarisale dvojicu sa dvvd.. :lol:
..tata nas mrko gleda obe, roknuli mu koktel da mu se otkochi vrat pa ne moze da nam se pridruzi,
a zabrinjavaju ga komentari, ochigledno, ne znam samo da li vishe moji ili njeni.. :rotf:

..njeni, naravno, moje preferencije se nisu menjale odavno.. :zper:

..qq, kakav post na bebabama.. :rumenko: :lol:

bice ovdI josh zhenske dece, pazi kad ti je baba-birica prorekla :heart::lol::zper:

nemojte samo mene da ureknete
mene ovaj moj vija stalno
cim vidi da mali sovi, on naskace
siznucu

pre neki dan mu kulturno objasnih da dok balansiram izmedju rucka, spremanja stana, sirenja vesa na susenje, prletovog sisanja i uspavljivanja, jednostavno mi nije do sexa u po bela dana
jos me i noge bolelo od stajanja na nogama celi dan....
:D

pa nemam pojma
nasa dr je ljuta na mene izgleda....od onda jos, zbog onog krajnika i sta ti ja znam
tako da sada, nema vremena da mi odgovara na pitanja...nedeljom...dok dezura...a u dz duva promaja...:roll:
kaze nemam ja vremena da pricam
ko da sam je pitala sta je bilo na tv-u
tako da je nisam za to ni pitala
vidim ja da cu morati da je menjam

moj sin je nasledio mesecarenje od oca i tim smo se natezali evo sve do puberteta...sad se bas proredilo ali ranije je bilo skoro svake noci....znaci, drzi oci otvorene, hoda po stanu, prica, nekad smisleno nekad ne, ko ga ne zna mislio bi da je budan....ne mozes ga razbuditi ali se ne smem ni svadjati jer onda postane nemoguc....ja sam ga kao malog nezno vracala u krevet i umirivala kao da je budan, problem je nastao kad je postao veci pa ga nisam mogla podici.....:)

moj sin je nasledio mesecarenje od oca i tim smo se natezali evo sve do puberteta...sad se bas proredilo ali ranije je bilo skoro svake noci....znaci, drzi oci otvorene, hoda po stanu, prica, nekad smisleno nekad ne, ko ga ne zna mislio bi da je budan....ne mozes ga razbuditi ali se ne smem ni svadjati jer onda postane nemoguc....ja sam ga kao malog nezno vracala u krevet i umirivala kao da je budan, problem je nastao kad je postao veci pa ga nisam mogla podici.....:)
Mom sinu je pomoglo "belo" svetlo. Negde u sobi treba da bude uključena neka neonka, makar u nekom ćošku, nama su tako rekli. I od kako smo to uradili (uključili neku malu za akvarijum) on nije imao napade mesečarenja. Sad dal je slučajnost ili ne, ne znam , ali vred probati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back