zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
..ni ja nisam ostavljala decu da plachu..
..mislim - ostavim ih sad, kad besne, kazem "dodji da prichamo kad prestnesh da plachesh, ne razumem te nishta"..
..ali sam "trenirala" manje bebe, chim prestanu da se komiraju na kraju svakog podoja..pisala sam vec o tome..bez plakanja, naravno..
..nemam pojma shta bih sa velikim detetom radila..
..chichak, paracetamol je i protiv bolova, ne samo za T..
da i ja sam je preko dana bez problema uspavljivala slično kao ti, sve dok nije naučila da puzi i da ustaje
sad to više ne funkcioniša. čim je spustim u krevetac tingggg oči se otvore i kreće u igranjac...baca igraček, gleda se u ogledalu, smeje se, priča...to preko dana. uveče uglavnom zaspi dok sisa, onda je samo stavim u krevet. često nije sanjiva pa mogu na trapvicama da dubim, neće spavati do ponoći. onda se igramo sa njom "malo" - dva sata- u krevetcu, pa kad iznemogne, samo se prevne i sama zaspi.sad sam se zahebala sa tim dnevnim spavanjem ni sama ne znam zašto, nekako mi baš taj dnevni podoj (da da i sa 11 meseci je još dojim jednom i preko dana) sad došao u vreme kad ona treba da spava....poremetio me doručak i njeno kasno ustajanje...samo ne znam šta će svekrva da radi kad počnem da radim... imam oko mesec i po da dovedem stvari pod konac.
i kad se noću probudi, ja je malo utešim, nekad ni ne vadim iz kreveta, tako da zaspi u krevetu a ne u mom naručju...ili je malo pomazim i odmah još budnu polu bunovnu vratim. i tačno zna gde je jer se okrene zagrli nilskog konja -sleep buddy i spava dalje.
evo danas se još nije budila....pu pu pu sa mesta d se pomere svi koji čitaju ovaj post.

..znachi, propustila sam jednu posle porodjaja..