MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Neki su ovde stavljali bebu od tri meseca da sedi...
ps...nisam ja

ps...nisam ja
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

cak smo pregrmeli i limu 
Ja sam kad je moja mala napunila 2 i po mesexa izbacila mleko (imale smo malih problema sa mlecim proizvodima) i u nedostatku raznovrsnosti, pocela sam malo po malo da uvodim sve i svasta. Kupus, grasak, pasulj, cak i paradajz - kuvancak smo pregrmeli i limu
Aj sad 1,2,3 opalite po meni![]()

Ja sam svog deckonju (sad ce 15 mjeseci) isto stavljala u dubak (koji sam dobila kada se rodio) vrlo malo, po 10 -15 min., jbg. cesto sam sama pa sam morala otici do wc-a, spremiti rucak i sl. Mada je on bio puzavac te ga nista drugo nije zanimalo. Nikada ga nisam forsirala ni da hoda ni da sjedne, nikada ga nisam uzela za rukice da ga setam sve dok se jedan dan nije sam pustio i napravio 10-ak koraka iz cuga i nakon toga nastavio da hoda najnormalnije (imao 13 mjeseci).
Sto kaze jedan komicar iz Engleske - "Da li ste ikada vidjeli odraslog, zdravog covjeka koji puzi i zove tatatatata?". Svako dijete ce kada osjeti da moze samo krenuti u pohode
P.S. Najvise me nervira kada neko ne umije da se raspravlja argumentima sa kojima raspolaze pa umjesto toga koristi ono tipa - glupa si ti i tvoji postovi, haha. Ajde da drzimo neki nivo rasprave ako se vec o necemu raspravlja![]()

neo, ja se ni ne sećam više, ali znam da nisam bila na dijeti zbog dojenja, jela sam sve u umerenim količinama, pa i paradajz, mada, pominjete kikiriki, to još nisam ni jela, a voćke koje sam stigla, pomalo..
domaćice, da, sveki i mm su ga odveli, a ja sam ostala da skuvam ručak i sredim kuću
nemamo auto pa nas ona vozi, a jedan od roditelja mora pa je mm na kraju pošao
i najviše mi ide na živce ono kad se krene čoporativno, odem kod ginekologa, žena sa majkom i ćerkom, ne znam ni jesu li sve išle ili samo jedna, niti me zanima, al' ne volim to
ono što kažu mm-u, kao da su rekli i meni jer bebac je naš, a ne samo moj
da nam je auto okej, otišli bismo samo nas dvoje, al' ovako ispadne uvek, ne mogu sveki da kažem da nas vozi i da čeka ispred jer ne bi pristala pošto je njeno unuče u pitanju, a i kapiram, i ona ga voli i hoće da pomogne
tako da je jedan roditelj dovoljan, prošlog puta sam ja bila
a ionako otkako je bolestan plače za tatom samo i samo kod njega traži da ide pa je zato danas on bio bolji izbor
biće valjda sve ok, smirili smo strasti i nas dvoje i ja svoje živce, hvala![]()
Mene zanima kako se to konkretno RADI sa detetom, ako ga stavis u setalicu? Sta ti radis?
Jedino mi je logicno da sednes i skuvas kafu. Za to i treba da sluzi, ako bas mora!
Mada opet bolje u ogradicu ili kolica
A sto ti hoces da tovis tvoje dete?Mislim,slicno je to...![]()

A sto ti hoces da tovis tvoje dete?Mislim,slicno je to...![]()

E da vi znate zasto bi ja da se on ugoji
Ali to je vec moj problem
Imamtakav slucaj u familiji...Tovljenje nije zdravo,tebi to ne ulazi u glavu...
Dubak nije zdrav,mi koji smo ga koristili UMERENO to ne shvatamo...
Pa ti stalno kukas kako jede kilo hrane dnevno a ne goji se...
Ni tov nije zdrav!Jasno!
Jasno druze kapetane!![]()

)Dunja u 12.30 i nemam nista protiv da spava do 16h...
..ovo je govorio moj deka nama decAma kad mu neshto trazimo..
(..ova dvojica se ubishe od spavanja, aleksej je legao u pola 12, jaksha u 12h..
..crkoh gladna..)
Dunja u 12.30 i nemam nista protiv da spava do 16h...![]()