Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
super sali, bravo za saru, hrabrica : )
ja se jezim kada pomislim na sledecu vakcinu...

mada me buni taj razmak, od 6 nedelja, a nasa dr rekla da dodjemo za 4,5 nedelje, sto znaci da mu nece tada dati vakcinu valjda... moram to da proverim

znaci mora novo drzavljanstvo, to cu zamoliti nekog u sd-u da mi izvadi... a sutra cu overiti izvod u opstini i primkraju sam sa svim papirima, ostaje mi samo iz centra za soc. rad...

Pa ja sad pitala doktoricu, kaze moze izmedju 4 i 6 nedelja da se daje pentaxim..6 nedelja mora da prodje za drzavnu vakcinu, i eto ja sam bas bila zakazala na 6 prosli put, posto sam procitala da vecina tako radi..
Da, i overa izvoda ti se ne placa..samo kazes da je za roditeljski. A imas uverenje iz suda o nelisavanju roditeljskog prava? To ti takodje treba da bi dobila potvrdu iz centra za socijalni..

za testise je zaduzen tata, on nek ih zagleda....
Ne bi ga ovaj moj pipao, nema sanse. Kaze da bzvz zagledam, pregledace ga na redovnoj kontroli.
Do sad su bili tu ali zadnji put kad sam opipavala, ovo jedno nisam.sigurna da sam opipala, meskoljio se.
Jel moguce da se sad vrate u kanal? A do sad su bila na svom mestu?

Za koje vakcine ste se odlučile ove državne ili kupovne?

Pentaxim

U čemu je uopšte razlika izmedju pentaxima i infanrixa?
Nešto sam googlala i kao razlika je u debljini igle kojom se bebi daje vakcina.. izgleda da je svejedno koja od ove dve, dodje mu isto ako se ne varam!?

Jel mislite da je malo naduvana priča oko tih vakcina, možda marketinški trik pa ne uzimati državne nego kupovati vakcine?

Mislim, da me ne shvatite pogrešno mi smo to već obavili sa klincem i kupili vakcine, završili sa primanjem istih ali prosto ne mogu a da se ne zapitam o čemu se tu radi? I koja je razlika u sadržaju tih vakcina!?

Poslednja izmena:
Pa ja sad pitala doktoricu, kaze moze izmedju 4 i 6 nedelja da se daje pentaxim..6 nedelja mora da prodje za drzavnu vakcinu, i eto ja sam bas bila zakazala na 6 prosli put, posto sam procitala da vecina tako radi..
Da, i overa izvoda ti se ne placa..samo kazes da je za roditeljski. A imas uverenje iz suda o nelisavanju roditeljskog prava? To ti takodje treba da bi dobila potvrdu iz centra za socijalni..

narucila sam online uverenje iz suda, idem u cetvrtak po to pa sa tim u petak u centar. za soc rad
super da si mi rekla i za overu, to cu sutra... i do petka imam sve onda, ako se potvrda iz centra za soc. rad ne ceka

evo nesto od nas za dobro jutro :) :*
moj+smesko.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back