tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
moj mrgud i dalje u dobroj fazi spavanja od devet /pola deset do pet ujutru, sam zaspi,bez uspavljivanja, sve skolski, ujutru se probudi jos jednom oko osam , sisa i onda nastavi da lezi u krevetcu i caska sa patkama na zidu bar jos pola sata/ sat, a ja svako vece strepim kad ce ova zlatna faza da se prekine i cekam i cekam : )
skroz se promenio od kada su grcevi prosli, ovo je sad valjda onaj miran period kada cekamo izbijanje zubica....
jedino preko dana ima sada losu fazu a to je da zaspi na siki, i to nor jeo je i postane kenjkav posle sat vremena, ja se kao svaka nenormalna majka istripujem da je gladan, dam mu da sisa i on zaspi fino i tako sada u toku dana nece drugacije da zaspi : /
skroz se promenio od kada su grcevi prosli, ovo je sad valjda onaj miran period kada cekamo izbijanje zubica....
jedino preko dana ima sada losu fazu a to je da zaspi na siki, i to nor jeo je i postane kenjkav posle sat vremena, ja se kao svaka nenormalna majka istripujem da je gladan, dam mu da sisa i on zaspi fino i tako sada u toku dana nece drugacije da zaspi : /

Birice, Zsuki: Kada ste slobodne ove nedelje, da iskoristimo sto Junior jos ne ide u jasle, pa za sada ni ne slini
pa da vidimo "kuma i nevestu"
... da si me pitala jedno jednostavnije pitanje, npr. kad se formirao svemir i shta je bilo pre velikog praska ali ovo ...
... saljem SMS 

kad je imao 9 meseci cini mi se...i to fino, punu kasiku.. uzas