Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A grlo ispiraj zalfijom.

Ко пије чај од жалфије никад није болестан.
И никад нема затвор.
:mrgreen:

..mojoj sestri je dr, kad je naglo prestala da doji, preporuchio 3x dnevno chaj od zalfije da PIJE,
da bi zaustavila laktaciju..(zapad je u pitanju, ovo je bila alternativa bromokriptinu)..
..i uspelo je..

..kistina..?

..mojoj sestri je dr, kad je naglo prestala da doji, preporuchio 3x dnevno chaj od zalfije da PIJE,
da bi zaustavila laktaciju..(zapad je u pitanju, ovo je bila alternativa bromokriptinu)..
..i uspelo je..

..kistina..?
Не знам за утицај жалфије на дојење, али се сећам да се не препоручује баш малој деци, мада смо ми овим нашима кад су били напорни давали по једну ракијску чашицу.

А па за нас маторце ипак жалфија много боље скеНЈа те негативне бактерије и вирусе ако је пијемо, него да само гргољимо...ко голубови.

..ma zalfija je carska biljka, moju majku je spasila parodentoze, mene gnojnih angina kad su mi deca ishla u vrtic,
ali chichak doji i trebalo bi da doji josh.. :)

..i uspelo je..

..kistina..?
Tamo sve prvo lece alternativom.
Vidim da kad dodju ovi nasi, samo trpaju deci kojekave homeopatske remedije za sve zivo.
Kod njih valjda zdravstveno pokriva i homeopatiju.
Ali, vrhunac gluposti, imaju kuglice kad dete padne da mu ne izadje modrica. :roll:
Trce, padnu, i onda ih snajka juri sa tom bocicom i trpa im kuglice u usta.

Tamo sve prvo lece alternativom.
Vidim da kad dodju ovi nasi, samo trpaju deci kojekave homeopatske remedije za sve zivo.
Kod njih valjda zdravstveno pokriva i homeopatiju.
Ali, vrhunac gluposti, imaju kuglice kad dete padne da mu ne izadje modrica. :roll:
Trce, padnu, i onda ih snajka juri sa tom bocicom i trpa im kuglice u usta.

:lol:
..nemam pojma za to, oni (bogu hvala) nemaju mnogo kontakata sa lekarima..

..ja ne verujem u magichne kuglice, ali ni u "magichne" pilule kojima se nashi josh uvek klanjaju..
..vishe verujem mojoj babi (bar su joj recepisi oprobani na zivim i zdravim potomcima),
a najvishe verujem u samoizlechenje organizma bez mnogo pomoci spolja..

..izuzimam AB i vakcine i hirurgiju i anesteziologiju iz priche.. :lol:

:zcepanje: jao

nego, čičak, a koliko ti imaš godina?
ja se često našalim kako će i meni i bebi krenuti zubi (niti ja imam umnjake niti on zubiće iako se svi redom hvale da imaju bar jedan u sedmom mesecu :lol: )
ili kad zatrudnim ponovo, da ne mogu da pijem lekove :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back