zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
brz upad i još brže pitanjce...
danas nam izbio prvi zubić....
konačno. nedeljama ne spavamo a sinoć je bio plafon. budila se bukvalno na 15 min. mazala ja onim calgelom, ali ništa to kanda ne vredi.
bila sam na ivici da joj dam paracetamol za bolove. ali nisam bila sigurna da su zubići, jer je jaaaako mnogo prduckala pa na kraju nisam ništa dala.
ako se i večeras bude budila tako često, šta mislite da joj dam paracetamol??? temp.nema, ali mislim da je boli...
nisam pametna...
danas nam izbio prvi zubić....
konačno. nedeljama ne spavamo a sinoć je bio plafon. budila se bukvalno na 15 min. mazala ja onim calgelom, ali ništa to kanda ne vredi.
bila sam na ivici da joj dam paracetamol za bolove. ali nisam bila sigurna da su zubići, jer je jaaaako mnogo prduckala pa na kraju nisam ništa dala.
ako se i večeras bude budila tako često, šta mislite da joj dam paracetamol??? temp.nema, ali mislim da je boli...
nisam pametna...
Luci i
za prvi zubic. Nemoj zaboraviti upisati u Radosnicu
U utorak opet se budi poslije 10 i gori od temperature, popije paracetamol, spadne joj temperatura i više se nije ni vraćala
Odvedemo je kod doktorice samo zato jer je bilo dan do punih 9 mjeseci pa rekoh hajde za svaki slučaj da odemo i onako je redovna kontrola. Da nam da uradimo urim a rezultat masa leukocita. Danas stigao nalaz urino kulture, ešerihija koli >10 na 5 i dobila da pije zinat. Opet se budi normalno između 9-10, jede normalno, , urin joj se ne osjeća, znači nikakvih simptoma nema i samo je sreća što smo je odveli jer ko zna kada bi ponovo buknula upala. Sada nas čeka bezbroj kontrola urina koliko sam čitala, već u petak ponavljamo urino kulturu