Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Сад знаш.Uzdam se u to, jer u medjuvremenu pocinjem da radim.
I to mi kazete posle 8 godina!!!![]()
Свако јутро ти и муж по шољу, онако уз доручак, а Медулаш пости до бар две године.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад знаш.Uzdam se u to, jer u medjuvremenu pocinjem da radim.
I to mi kazete posle 8 godina!!!![]()
A grlo ispiraj zalfijom.
Ко пије чај од жалфије никад није болестан.
И никад нема затвор.
![]()
Не знам, али кад узмем да си ти рекла како ти синак сиса тек ту и тамо, а да му је главна клопа за асталом, не би требало да је греда.Jel to ne smeta dojenju?
Не знам за утицај жалфије на дојење, али се сећам да се не препоручује баш малој деци, мада смо ми овим нашима кад су били напорни давали по једну ракијску чашицу...mojoj sestri je dr, kad je naglo prestala da doji, preporuchio 3x dnevno chaj od zalfije da PIJE,
da bi zaustavila laktaciju..(zapad je u pitanju, ovo je bila alternativa bromokriptinu)..
..i uspelo je..
..kistina..?
Не знам, али кад узмем да си ти рекла како ти синак сиса тек ту и тамо, а да му је главна клопа за асталом, не би требало да је греда.

А по минимум 3 пута дневно мега количине припремљене клопе, а?Tako je. Tu i tamo 5-6 puta tokom noci i jos 2-3-4 tokom dana. Skoro pa i da ne dojim![]()

Nisam ja mislila da pije, nego da ispira.
A to za zaustavljanje laktacije, isto dejstvo ima i nana, ali u ogromnim kolicinama i kontinuirano, tipa litar-dva dnevno i to jaki cajevi.
Neka solja tu i tamo nema nikakav uticaj.

А по минимум 3 пута дневно мега количине припремљене клопе, а?
Ово са сисањем дође му као(јужњачка) утеха.
А па за нас маторце ипак жалфија много боље скеНЈа те негативне бактерије и вирусе ако је пијемо, него да само гргољимо...ко голубови...znam da nisi ti mislila, samo sam uporedila tvoj post sa poznavaochevim..![]()
А па за нас маторце ипак жалфија много боље скеНЈа те негативне бактерије и вирусе ако је пијемо, него да само гргољимо...ко голубови.

Е па Чичкава ће да изиграва голубицу!..ma zalfija je carska biljka, moju majku je spasila parodentoze, mene gnojnih angina kad su mi deca ishla u vrtic,
ali chichak doji i trebalo bi da doji josh..![]()
Tamo sve prvo lece alternativom...mojoj sestri je dr, kad je naglo prestala da doji, preporuchio 3x dnevno chaj od zalfije da PIJE,
da bi zaustavila laktaciju..(zapad je u pitanju, ovo je bila alternativa bromokriptinu)..
..i uspelo je..
..kistina..?
Da. Ponekad se pitam gde mu sve stane. Jos uopste nije bucko, cak naprotiv, nikako da pocne da se goji.
Нужно ти је да се гоји, мал ти нисам каз'о.Da. Ponekad se pitam gde mu sve stane. Jos uopste nije bucko, cak naprotiv, nikako da pocne da se goji.

Tamo sve prvo lece alternativom.
Vidim da kad dodju ovi nasi, samo trpaju deci kojekave homeopatske remedije za sve zivo.
Kod njih valjda zdravstveno pokriva i homeopatiju.
Ali, vrhunac gluposti, imaju kuglice kad dete padne da mu ne izadje modrica.
Trce, padnu, i onda ih snajka juri sa tom bocicom i trpa im kuglice u usta.

Izbio mi novi zub. 8-ica! (medi i meni nicu zubi istovremeno) Zbog mog stalnog pipkanja njegovih desni, on je poceo mm i meni da gura prstic u usta ahahha...
I to tacno namesti kaziprst i gura ... da opipa... ahahah...
Sad ce imati i zasto
..chestitamo umnjak, chichak..

jao
)