Sally_Solomon
Poznat
- Poruka
- 9.492
Zene jel vodite same bebe kod dr-a? Ja sam danas siznula, prvi put sam bila sama sa njom, i to u Tirsovu isle, zivce sam izgubila i rekla nikad vise..a imamo jos jednu kontrolu kukova tamo. Aj ovde u nas dom zdravlja i mogu sama da odem sa njom, blizu je, a i tu mi radi zaova, pa ode sa nama..a i Nbg je miran..a ovo..uh
Prvo sam tri kruga obisla oko bolnice trazeci parking, ovi voze ko manijaci, preticu, sviraju, nabijaju nervozu, i nadjem konacno parking, jedva uspem da je donesem u onom jajetu koje ima samo bez nje bar 5 kg rekla bih, unutra na salteru guzva haos, meni ona sve vreme u ruci kao ceger da nosim..i onda jos dole kasne, pola sata smo cekale a stigle na vreme, ona se unervozila..a ja drzim nju, njenu torbu sa stvarcicama, jaje, jos onako sve u jakni preznojala se haos..posleje nekako oblacim na brzaka, ove sestre me pozuruju..ma strasno
Prvo sam tri kruga obisla oko bolnice trazeci parking, ovi voze ko manijaci, preticu, sviraju, nabijaju nervozu, i nadjem konacno parking, jedva uspem da je donesem u onom jajetu koje ima samo bez nje bar 5 kg rekla bih, unutra na salteru guzva haos, meni ona sve vreme u ruci kao ceger da nosim..i onda jos dole kasne, pola sata smo cekale a stigle na vreme, ona se unervozila..a ja drzim nju, njenu torbu sa stvarcicama, jaje, jos onako sve u jakni preznojala se haos..posleje nekako oblacim na brzaka, ove sestre me pozuruju..ma strasno

. I sad cesto kad mi tako krene para na usi samo pomislim kako to hendluju mame koje pored tog bebca vodaju sa sobom jos jedno malo dete, i odmah mi bude lakse 

kod nas ne daju da muz udje u ordinaciju sa uz i to mi bas bzvz.....sad kad se bebe lepo vide bas mislim da moze da ga usreci i ubrza mu navikavanje na prinovu.....