Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo ja da nahvalim opet moderne pamucne za mame koje razmisljaju dal da ih koriste :)
moj odgovor je da :)
nikakvog eksta posla oko njih, a predivno em za guzu, em za dzep :)
a i muco je slatko
jutros, rokersko izdanje :)
545081_10200119567850490_127209779_n.jpg

Kad vi boki sve znate. i imate neke super bebe. ;)

pa dobro, i nemam bas cesto sta da pitam, iskrena da budem
a i vladeta je generalno pu pu pu, super beba
a vidim da se ni saly ni tara ne zale na njihove, izgleda da su nase oktobarsko-novembarske bebice, neke prave male dobrice :)
msm, imamo i mi epizode plakanja i tako toga
al se prezivi nekako :)
ovih dana, bas da ga ne ureknem, jede i spava....
priznajem, dosadno mi tako :D zanimljivije mi je bilo kad bude budan ceo dan, pa mi pravi drusto :P
sem ako ne place :D
eto i danas stigoh i kolcae napraviti.... ne valja to za liniu :P bolje kad je nemiran :)

zgolja moj :D
aj sto je zgolja, al ne znam jel si videla fotku na fb, od pre noko vece kad nam bio drugar vasa, stariji od njega mesec i deset dana, tako nekako... :D
tek tad skontah da on ima duplo manju glavicu od njega :D

Nemoj da te brine, moja ćerka je rođena s 4000g, duplirala je težinu tek s 10 meseci, za prvi rođendan imala 8,8 kg. A uvek bila zdrava. Sad je, sa 17 godina, još malo pa ko ja.:lol:
Zvali smo je Biberče.

Bogme, Boki, meni seks pomogne bar privremeno. :mrgreen:
A ja imam kamenje u zucnoj kesi, ko je jednom imao zucne kolike ni pakao mu nece tesko pasti! :sad2:

ja se danas sredila tamo dole :mrgreen:
nesto kontam da napadnem dragog :D
nego nesto u poslednje vreme sve cesce cujem zatrunela posle 3 meseca, 4 meseca, bla bla bla....
pa malo zortam :D
nekako lakse kad imas mecu pa znas kad sta da ocekujes, a ovako bez mece mi ko ruski rulet :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back