Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zene jel vodite same bebe kod dr-a? Ja sam danas siznula, prvi put sam bila sama sa njom, i to u Tirsovu isle, zivce sam izgubila i rekla nikad vise..a imamo jos jednu kontrolu kukova tamo. Aj ovde u nas dom zdravlja i mogu sama da odem sa njom, blizu je, a i tu mi radi zaova, pa ode sa nama..a i Nbg je miran..a ovo..uh

Prvo sam tri kruga obisla oko bolnice trazeci parking, ovi voze ko manijaci, preticu, sviraju, nabijaju nervozu, i nadjem konacno parking, jedva uspem da je donesem u onom jajetu koje ima samo bez nje bar 5 kg rekla bih, unutra na salteru guzva haos, meni ona sve vreme u ruci kao ceger da nosim..i onda jos dole kasne, pola sata smo cekale a stigle na vreme, ona se unervozila..a ja drzim nju, njenu torbu sa stvarcicama, jaje, jos onako sve u jakni preznojala se haos..posleje nekako oblacim na brzaka, ove sestre me pozuruju..ma strasno

Zene jel vodite same bebe kod dr-a? Ja sam danas siznula, prvi put sam bila sama sa njom, i to u Tirsovu isle, zivce sam izgubila i rekla nikad vise..a imamo jos jednu kontrolu kukova tamo. Aj ovde u nas dom zdravlja i mogu sama da odem sa njom, blizu je, a i tu mi radi zaova, pa ode sa nama..a i Nbg je miran..a ovo..uh

Prvo sam tri kruga obisla oko bolnice trazeci parking, ovi voze ko manijaci, preticu, sviraju, nabijaju nervozu, i nadjem konacno parking, jedva uspem da je donesem u onom jajetu koje ima samo bez nje bar 5 kg rekla bih, unutra na salteru guzva haos, meni ona sve vreme u ruci kao ceger da nosim..i onda jos dole kasne, pola sata smo cekale a stigle na vreme, ona se unervozila..a ja drzim nju, njenu torbu sa stvarcicama, jaje, jos onako sve u jakni preznojala se haos..posleje nekako oblacim na brzaka, ove sestre me pozuruju..ma strasno

Zvuci mi poznato, a onda vremenom...se naviknes :). I sad cesto kad mi tako krene para na usi samo pomislim kako to hendluju mame koje pored tog bebca vodaju sa sobom jos jedno malo dete, i odmah mi bude lakse :).

Ja ni za vakcinu ne idem sama :mrgreen:
I kod ginekologa sam vukla dragog zbog prevoza pa onda i ostane sa mnom 2 sata da čeka i piz.di zbog "žena koje kao da su na pijaci, alo" :zcepanje:

A doći će dan kad ću morati sama :mrgreen:
Mislim da će meni biti lakše da vučem bebu i detence koje može bar knjižicu da mi pridrži i bude moralna podrška (jako se spetljam kad treba otići na neki pregled i sl.), nego d'idem sama sa bebom.

Da, primetila sam da ženice kod ginekologa idu ili same ili sa drugaricom, sestrom.. Ako suprug MOŽE da ode sa vama, zašto da ne? Beba nije u stomaku sama od sebe, uvek postoji krivac koji treba ispoštovati i preglede i odlazak na porođaj i vakcine i ostalo.
Kapiram ako on radi ili oboje rade pa idu na smenu.. Mada je mm radio kad sam bila trudna, ali mu je bilo žao da me pusti ovako smotanu pa ceo dan propadne zbog pregleda, ali opet, naša je beba, ne samo moja.

Sto ne skines siroki povoj?

Pa skinula sam malte ne skroz, vec mesec i po joj stavljam samo kad spava i kad idemo napolje..a evo sad mi ova dr rece da ipak nosim..valjda nisu bas skroz dobri kukovi po njoj..a po ovom proslom bili zreli jos sa njenih mesec i po

Zvuci mi poznato, a onda vremenom...se naviknes :). I sad cesto kad mi tako krene para na usi samo pomislim kako to hendluju mame koje pored tog bebca vodaju sa sobom jos jedno malo dete, i odmah mi bude lakse :).

E, to..ne mogu da zamislim, valjda su zene sve vestije i vestije sto vise dece imaju :mrgreen:

Da, primetila sam da ženice kod ginekologa idu ili same ili sa drugaricom, sestrom.. Ako suprug MOŽE da ode sa vama, zašto da ne? Beba nije u stomaku sama od sebe, uvek postoji krivac koji treba ispoštovati i preglede i odlazak na porođaj i vakcine i ostalo.
Kapiram ako on radi ili oboje rade pa idu na smenu.. Mada je mm radio kad sam bila trudna, ali mu je bilo žao da me pusti ovako smotanu pa ceo dan propadne zbog pregleda, ali opet, naša je beba, ne samo moja.

Pa bas je poenta u tome da NE MOZE. Svi ti pregledi su pre podne, i svi muzevi koji rade standardno radno vreme su tad na poslu. Ok da nekad izadje sa posla, al svaki put nema sanse da bi ga pustili..sledeci put doduse ima da izadje, samo za tu prokletu Tirsovu..ovde u DZ mogu sama

Medi iskocole neke sitne tackice po telu. :shock:
Ali samo na delu iznad pelena.
Nosio je pamucan bodi. Nije ekcem, ovo kao neki sitan osip. I tacno do linije gde ide pelena, ispod nista.

Sta je sad ovo? :hm:

..jel ga vucarao neko po rukama u poslednjih sat-dva, onako da gleda unapred i "sedi" na stomaku tome ko ga nosi..?
..mojima je umelo da se istachka tako od toga, kad ih do'vate neinventivni "zabavljachi".. :roll:
(..oni "jaaaadan, pa ti stalno na podu sam, 'odi da te ja malo nosim".. :roll: )

..jel ga vucarao neko po rukama u poslednjih sat-dva, onako da gleda unapred i "sedi" na stomaku tome ko ga nosi..?
..mojima je umelo da se istachka tako od toga, kad ih do'vate neinventivni "zabavljachi".. :roll:
(..oni "jaaaadan, pa ti stalno na podu sam, 'odi da te ja malo nosim".. :roll: )

Jeste.
Tako ga nose svi muski, a on to voli, tako ima pregled.
Moj tata ga je nosio bas pre kupanja.
A kakve to veze ima sa osipom?

e, opet sam pogrešno shvaćena :mrgreen:

pomenuh odlazak kod ginekologa u trudnoći..
išla sam često jer sam "mlada mama pa bih da pratim" - kaže dr
i ulazio je 2x kad se radio UZ
e tu sam rekla da mora, dok god se ide zbog trudnoće jer nisam išla da se lečim već na preventivne preglede ili šta je već bila poenta
a beba nije SAMO moja
sa drugim neće moći jer će neko morati da čuva prvo :mrgreen:

a da ne bude sad da sam lažov, išao je i kod zubara sa mnom, to smo spojili sa onim prvim pregledom nakon porođaja
trebao mi je prevoz :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back