tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
dakle zovem da zakazem pregled za sledecu nedlju i u domu zdravlja jos uvek ne znaju da li je ponedeljak radni dan :I
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sve peglala.
sad nista
ja ne mogu jer lezim, a bojim se da mi muz ne pregori nesto.....znaci, sto vise to bolje 
sta ste peglale osim pl. pelena za novorodjence?.....plis se bojim da ne izgorim, posteljinu ne peglam, ni peskire....
A i pliš i svakakva čuda smo peglali, ali preko krpe 
kupila mu juce suskavu knjigu, kontam to je ok sad za njega, mekano, suska, moze da je glodje, lako se pere
![]()

sta ste peglale osim pl. pelena za novorodjence?.....plis se bojim da ne izgorim, posteljinu ne peglam, ni peskire....

hihi

oksidira kolko znam kad je duze u crevima
ne vredi izgleda da se nerviramo oko grama, vidis kakav je i moj prle
meseceno po pola kileal zato u duzinu ko bandera
al je ovako zdrav, ne zaostaje, drzi glavicu, prica,. smeje se....
mi mame izgleda treba da idemo na neke kurseve opustanja
sve smo iste
sad ja tebe tesim a kad odem prvog na kontrolu ima vi mene da tesitehihi
meni patronazna jedna rekla da kada je due u peleni stolica pozeleni : s
pa daE to sam i ja citala al nekako mi nema logike posto njoj to samo proleti, cim siki odmah napuni pelenu, i menjam joj bas cesto, osim nocu...no dobro, ja otisla cisto da je pogleda dr za svaki slucaj
A za napredovanje, znam da je to ok kilaza nego nesto mi sporo dobija, a i ja sam nasla da poredim sa sestricem mojim koji je kao bumbar, on dobijao preko kg mesecno prva 3 meseca..
Bokice, i Sara ima 60cm, a malisa ti bas raste brzo, pa ne moze da postigne da se popuni kad dziklja kao iz vode..![]()

pa da
sve ima svoje
treba da se opustimo hehe
mama mi danas kaze kako komsija nas ima 6 kila, a mladji od nas, sad ima dva meseca ravno
al svega 53 je dugacak...
a i svaka beba je drugacija, misu ni sve isto 'zive', niti rastu isto, napreduju, do prve godine racunam da su sve tu negde sa kilazom
p.s . a zamisli ti njega kad ima od sare sigurno bar kilu i po manje
ja se zezam kako mogu devojke u zubima da ga nose![]()

inace, mi i dalje nemamo kolica i setamo u marami
pre neki dan dva sata u setnji, zakunto cim smo izasli,
obozava maramu
a ljudi u ns-u nas zagledaju ko s marsa da smo pali hehehe![]()
mene i dalje zaustavljaju sa zlobnim ili radoznalim pitanjima. ja ih ne hebem 5%. nekad kad sam puna nagomilane frustracije baš super mogu da se istresem na njima ahahahhhahahahhahhah 

Jel jos uvek samo svemoguca sika?
A tek posle 6, zivot
.
samo sisa i dalje, plus mislim da polako ulazimo u onaj skok sa tri meseca, primecujem da se prle zaukava :-D ko prezivi, pricace :-D
imam krize kad mislim da ne jede dovoljno, al to bude jedan dan pa me pridje vec sutra :-D
Bravo za tebe!!!