tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Super!
OK je to, Tara, prosek je 170 g nedeljno, a prihvatljivo je i 113-142 g nedeljno, za iskljucivo dojene bebe.
jeste, i ja mislim da je ok i veruj mi da me je i tih 600 gr obradovalo, jer sam bila u strahu od onog lrethodnog merenje i pregleda, ubila me u oojma tada ona doktorka i vaga...
sada vec ucim da gledam njega sve vise, da slusam njegive potrebe nekako, da prepoznajem kad, sta i kako i ok sve to ide svojim tokom i ne moze nista preko noci ali ide u dbeom pravcu : )
sve vise uzivam u njemu, on se nekako sve ise interesuje za svetboko sebe,sve je manje beba koja bas samo spava i jede, obozava kada mu pricam npr, slusa pazljivo i gleda me a ja cekam gada ce da odgovori prvim gugutanjem

sali, ja bih isla na put, sara ima dva meseca, idete kod tvojih u ns, putevi su prohodni ( to bi meni bila medina bojaan sada, ali je i to ok), mislim da nema razloga da ne idete...

Pa smo ipak našli neku finansijsku računicu, bar za prve dve godine. E, još samo da nam taj kredit ne visi nad glavom kao stalna opasnost... ali dobro...