Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Suki sto si lepa! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema tu hocu li moci, moramo se selitiBaš danas po ovoj vejavici se setih da si ti rekla de se selite u decembru...pa jel baš morate ? Zamislila sam situaciju seljenja, malo dete, hladno, ko zna kakav i koliko topao stan u koji idete, i , ipak, gde god da uđeš, mnogo posla, spremanja, čišćenja, hoćeš li to moći uz Vladetu ?
kolica![]()
a ne postoji ništa što bi mi oslobodilo ruke?
nećemo mi nigde, ovde veje sneg
inače, ja sam se i sa kolicima petljala
malo sam kilava pa dok se spremimo, on se ukaki, ispiški i bljucne jedno 5 puta
pa ga nakon presvlačenja malo bolje obučem ili umotam u ćebence, zavisno od temperature
i prošetam malo po dvorištu i oko kuće
dok me ne zabole ruke![]()
afrro, skontala sam to, nego sam stvarno kilava
al' dobro, šetkali smo i kolicima par puta
kistina, pojasni
il' da guglam, nije frka
Obična grejalica, kalorifer. Mi sa time dogrevamo kupatilo, to brzo zagreje, ali se posle brzo i ohladi.
Ja sam se isto posle porodjaja ugojila umesto da sam mrsavila.
Ali sam krkala kao besna misleci da zbog dojenja ne smem da se bavim linijom i kilazom i da ce to sve nekako samo od sebe da spadne nekad...koji zaheb
sad sam prase, nosim trudnicke farke kao Suki, a u januaru krecem na posao i unapred se plasim kako cu se "doterivati" za isti![]()
Mene bradavice jako bole, na dodir i kad ne sisa.Cicak, prekini podoj svaki put kad te ugrize, prstom oslobodis bradavicu, pa izvuces.
Ostro mu kazi NE.
Ukapirace da ujedanje znaci da nema sike neko vreme (5-10 minuta, za njih vecnost), prestace.
Nemoj da vristis kad ujede, iskontrolisi se, mozes da ga uplasis ili moze tvoja reakcija da mu bude zanimljiva, pa da jos vise ujeda.
zene, da li i cime dogrevate prostoriju kada kupate bebu?
nama je u sobi temp oko 21-22 stepena i to je malo, do sada smo ukljucivali klimu da nabijemo temp za kupanje ali od danas ne smemo jerbo je hladno i crcice klima, tako nam rekose gazde stana...
sada nisam pametna koje resenje najbrze zagreje prostoriju, bitno je da odrzava temp tih pola sata/sat koliko ga kupamo, brisemo itd...
zene, da li i cime dogrevate prostoriju kada kupate bebu?
nama je u sobi temp oko 21-22 stepena i to je malo, do sada smo ukljucivali klimu da nabijemo temp za kupanje ali od danas ne smemo jerbo je hladno i crcice klima, tako nam rekose gazde stana...
sada nisam pametna koje resenje najbrze zagreje prostoriju, bitno je da odrzava temp tih pola sata/sat koliko ga kupamo, brisemo itd...