Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ne postoji ništa što bi mi oslobodilo ruke? :sad2:
nećemo mi nigde, ovde veje sneg

inače, ja sam se i sa kolicima petljala
malo sam kilava pa dok se spremimo, on se ukaki, ispiški i bljucne jedno 5 puta
pa ga nakon presvlačenja malo bolje obučem ili umotam u ćebence, zavisno od temperature
i prošetam malo po dvorištu i oko kuće
dok me ne zabole ruke :lol:

Ring sling na kuku. Do 18 kg.

Cicak, prekini podoj svaki put kad te ugrize, prstom oslobodis bradavicu, pa izvuces.
Ostro mu kazi NE.
Ukapirace da ujedanje znaci da nema sike neko vreme (5-10 minuta, za njih vecnost), prestace.
Nemoj da vristis kad ujede, iskontrolisi se, mozes da ga uplasis ili moze tvoja reakcija da mu bude zanimljiva, pa da jos vise ujeda.

zene, da li i cime dogrevate prostoriju kada kupate bebu?
nama je u sobi temp oko 21-22 stepena i to je malo, do sada smo ukljucivali klimu da nabijemo temp za kupanje ali od danas ne smemo jerbo je hladno i crcice klima, tako nam rekose gazde stana...
sada nisam pametna koje resenje najbrze zagreje prostoriju, bitno je da odrzava temp tih pola sata/sat koliko ga kupamo, brisemo itd...

Ja sam se isto posle porodjaja ugojila umesto da sam mrsavila.
Ali sam krkala kao besna misleci da zbog dojenja ne smem da se bavim linijom i kilazom i da ce to sve nekako samo od sebe da spadne nekad...koji zaheb :D
sad sam prase, nosim trudnicke farke kao Suki, a u januaru krecem na posao i unapred se plasim kako cu se "doterivati" za isti :eek:

Obična grejalica, kalorifer. Mi sa time dogrevamo kupatilo, to brzo zagreje, ali se posle brzo i ohladi.

Isto. Samo mi ne grejemo kupatilo (malo kupatilo a puno rebara, pa je toplo) vec njegovu sobicu. 5-10 minuta i bude sasvim ok.

DaDaSt: Ovo je u stvari tema "bebe od 0 do 12meseci" samo nikako da se promeni naziv ;)

Inace su teme "trudnice", "bebe 0-6" i "deca 1-3 godine, toddlers" u glavnom povezane i iste osobe ih posoceuju i pisu na njima.

Ja sam se isto posle porodjaja ugojila umesto da sam mrsavila.
Ali sam krkala kao besna misleci da zbog dojenja ne smem da se bavim linijom i kilazom i da ce to sve nekako samo od sebe da spadne nekad...koji zaheb :D
sad sam prase, nosim trudnicke farke kao Suki, a u januaru krecem na posao i unapred se plasim kako cu se "doterivati" za isti :eek:

Meni zenica ustala u autobusu. Obukla sam bluzu koju sam nosila dok sam bila trudna pa je verovatno jadna pomislila da ispod svog tog sala ima i beba :cepanje: Mozda i bude za par meseci :think:

Cicak, prekini podoj svaki put kad te ugrize, prstom oslobodis bradavicu, pa izvuces.
Ostro mu kazi NE.
Ukapirace da ujedanje znaci da nema sike neko vreme (5-10 minuta, za njih vecnost), prestace.
Nemoj da vristis kad ujede, iskontrolisi se, mozes da ga uplasis ili moze tvoja reakcija da mu bude zanimljiva, pa da jos vise ujeda.
Mene bradavice jako bole, na dodir i kad ne sisa.
Kad sisa, opet boli, al on ne grize da gricne(to je radio ranije), vec non stop dok vuce gornjim kljovama pritiska. Kad zavrsi podoj ostanu urezani zubi na bradavici.
Probacu veceras to. tj.sad

nama je u sobi temp oko 21-22 stepena i to je malo, do sada smo ukljucivali klimu da nabijemo temp za kupanje ali od danas ne smemo jerbo je hladno i crcice klima, tako nam rekose gazde stana...
sada nisam pametna koje resenje najbrze zagreje prostoriju, bitno je da odrzava temp tih pola sata/sat koliko ga kupamo, brisemo itd...

Probali smo kalorifer ali nam nesto smrdeo. Sad kpristimo uljani radijator. Upalim sat pre kupanja

Mi dogrevamo klimom, obavezno pre kupanja. Radi normalno, sad kako ce biti na nekih -10 ne znam..tada cemo onu malu grejalicu ukljucivati verovatno-kalorifer
Ponekad upalim i ovako ako osetim da je hladnjikavo u stanu..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back