Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Moj Stefke jutros ustao držeći se za stočić, pa malo "igrao" uz njega. Onda se okrenuo ka meni i pusti se i napravio dva koraka!!!!!Ona prva, gegajuća, najsladja
Onda je naglo seo na dupence, sav zbunjen gleda me pravo u oči i viče OOOOOOOOOOOO!
Pa kad je počeo da ciči i da se smeje na glas, pa da tapše rukicama....
Joooj, sreće njegove, tačno zna da je uradio nešto važno, nešto novo, nešto posebno....![]()
dusa lepa

Ako sve ide po planu sutra ostaje na spavanju, ako ne zaspe, zvace vaspitacica da dodjem po njega pa da idemo kuci, ako uspe zaspati, ostaje na sapvanju. I tako.... Sledece nedelje pocinjem raditi i sve razmisljam kako je brzo proletelo vreme.
Nekako nikad nisam bila majcinski tip i uvek sam govorila da nisam jos spremna za decu.. pa sam sama sebi blentava tako kad blenem u njega 

Dok sam dosla po njega smirila sam se i bila sam sva vesela i nasmejana (a grlo me sve steze li steze). Danas je bilo lakse. I njemu i meni. Ako budem imala pitanja, zovem te na kafu
Ipak si ti upucenija u sve to
Čim krenem da je spustim na krevet, pod... ona počne plakati, ni jedna zvečka je ne interesuje duže od dva minuta samo hoće da je nosam, da je dižem u zrak, tada momentalno razvuče osmjeh i da idemo kroz cijelu kuću a ona samo da pruža ruke da nešto ščepa. Nemam više snage još izađemo napolje, ona odspava u kolicima, ja se umorim jer hodam dva sata a onda još tri sata zabavljanja po rukama