900g ???
kako to?
...tako, inace zvali su ga Oliver biberce....tad je Mira Adanja Polak pisala o njima, i pre nekoliko godina opet
im je bila u poseti i pravila reportazu...

...nije greska, da rodjen je sa 900g..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
900g ???
kako to?

Nosam ga, ali ga grejem svojim telom, pa sam ga spustila u ogradicu, pa neće. Na pod naravno nisam, nego ga malopre spustih u dubak, a on sav srećan. Veseo, smeje se, lepo jede, ma kao da nema temperaturu. Stvarno me čudi, mene bre temperatura izlomi, samo bih ležala, a on se izlomio da ga stavim u dubak i sad mu lepo 
Znači, da čovek poludi. Sad ima 39,8Nosam ga, ali ga grejem svojim telom, pa sam ga spustila u ogradicu, pa neće. Na pod naravno nisam, nego ga malopre spustih u dubak, a on sav srećan. Veseo, smeje se, lepo jede, ma kao da nema temperaturu. Stvarno me čudi, mene bre temperatura izlomi, samo bih ležala, a on se izlomio da ga stavim u dubak i sad mu lepo
Inače, taman sam mislila da pohvalim doktorku, jer nas je poslala u lab, nije dala antibiotik na prvu. Kad ono medjutim... doneo mm rezultate, ona pogleda i kaže - virus, očigledno. Ništa strašno, samo virus, proći će. Evo, daću vam Sinacilin....
Ebo te Sinacilin za virus, breeee, neću da trujem dete antibioticima bez potrebe. Ništa, muž je podigao lek, ali nije rastvoren. Neka ga u kući, za nedajbože, ali neću da dajem detetu kad nikakvo dejstvo nema. I tako, taman pomislih - evo jednog ok doktora, kad vidiš...
.
Znači, da čovek poludi. Sad ima 39,8Nosam ga, ali ga grejem svojim telom, pa sam ga spustila u ogradicu, pa neće. Na pod naravno nisam, nego ga malopre spustih u dubak, a on sav srećan. Veseo, smeje se, lepo jede, ma kao da nema temperaturu. Stvarno me čudi, mene bre temperatura izlomi, samo bih ležala, a on se izlomio da ga stavim u dubak i sad mu lepo
Inače, taman sam mislila da pohvalim doktorku, jer nas je poslala u lab, nije dala antibiotik na prvu. Kad ono medjutim... doneo mm rezultate, ona pogleda i kaže - virus, očigledno. Ništa strašno, samo virus, proći će. Evo, daću vam Sinacilin....
Ebo te Sinacilin za virus, breeee, neću da trujem dete antibioticima bez potrebe. Ništa, muž je podigao lek, ali nije rastvoren. Neka ga u kući, za nedajbože, ali neću da dajem detetu kad nikakvo dejstvo nema. I tako, taman pomislih - evo jednog ok doktora, kad vidiš...
Moja bude bas placljiva nekad predvece, pa ne znamo sta joj je, ali ne svaki dan i ne skuplja nogice..samo rukice, onda valjda to nije to
e što bih ja volEla da je moj muž takiii
ja recimo stavim dasku za peglanje na sred sobe, kako bih videla tv, pa je ne sklopim kad završim, on je preskače i obilazi, dokja ne sklonim ahahhah
jednom sam je ostavila tri dana. mislite da je sklonio? kad sam na kjaru onako besna zafljačila dasku u ćoše, kaže šta pizdiš, pa otkud sam znao kakve planove imaš sa daskom ahahhahahah
ja sam ko podeljena ličnost. nekad sam aljkuša najgora, baš me briga za nered, džumbus. a onda me uhvati neki andrak i ribam sa alkoholom danima, ruke mi propadnu, izbacujem sve čega se dokopam, slažem majice po bojama ahahhahah strelac/devica šta da vam kažem.
meni ne smeta toliko nered, kao nečistoća. e to ne mogu dugo da tolerišem. kad vidim da je nešto prljavo, a ne riba mi se, stalno mi je to po galvi...

A što se tiče muževa i spremanja, ja nekako u većini slučajeva to shvatam ovako:
Žena kaže:
- Slušaj kad ti govorim,
- ti i ja moramo da pričamo,
- tvoje stvari su svuda na podu,
- ukoliko ih ne pokupiš, ostaćeš bez odeće
- sve da si ih skupio i to odmah!
Muškarac razume:
- blablabla SLUŠAJ,
- blablabla Ti i JA
- bla bla blaa NA PODU
- bla blabla BEZ ODEĆE
- bla blablabla I TO ODMAH!
pustaju nas kuci danas
jao,koje iznenadjenje
verovatno je nacelnica trazila da me puste kad.me videla.kako placem :-D jooooooooooj, kuci danas <3
.. 
I ja se zapitah u trenutku sto kum mora da sisa...sisu![]()
![]()

Di ste zene...
Mi danas rostiljali... mm slavio 30. rodjus pa okupio drustvo... super nam bilo...
Sad sam konacno sve sklonila i poprala... milina... nema nista za sutra.
Medo jutros pojeo pola teglice(velike-samo te imam) sljiva+banana+p.pahuljice, ja sumnjam da mu sljiva ne godi jer se mali ekcemcic pojavio.(ako je to uopste ekcem)
Popodne pola teglice ssrg+tikvica+piletina(imam i za sutra)
A veceras onu hipp-ovu Good night griz sa burbon vanilom(mogu vam reci da je prelepa-htela bi je praviti i sama ali ne znam kako ?)

Mihajlo otkrio pisu... pa se svako menjanje pelena igra sa njom neprestano...
Ja se sve bojim da se ne ogrebe, ostri su mu noktici a svi kao Ne ne pusti ga...

Kao moj muz...ahahahah cickava, moj muz isto tako
sve mora odmah da se skloni...
mislim da bi najsrecniji bio da je svaka stvarcica zalepljena na svom mestu, da ne moze da se pomera
sto kazes, ko muzej, kao da niko ne zivi u toj kuci(sveki je takva isto,kad odes kod nje, deluje kao da je tako namesteno i da niko tu ne zivi, a prasina se brise svaki dan...alkoholom, tj. onim merom za prozore koji ima alkohol u sebi)
a mene to nervira uzasno
cesto se i posvadjamo oko toga, posto ja ne volim da kuca izgleda kao da nema nikog u njoj...ne volim ni krs...al da idem po ceo dan i da gledam sta nije na svom mestu, nema teorije
doduse on je takav za ove sitne stvari...
sto sam pomerila bila kad je bila mala![]()

..znachi gluten je svechano uveden..![]()
..znachi gluten je svechano uveden..![]()
Ou jea!
Jedino me buni ovo Mlecna kasica... sad vidim pise ima mleka. ali on je to i ranije jeo i nije reagovao.
Jel onda nije alergican na mleko?
Kupila sam 3 te kasice i 3 veceri cu mu davati.. a onda planiram sama da mu to pravim... samo ne znam sa kojim mlekom?
..kako si je pravila..?

Nikako. Kupila Hipp-ove . to ti pricam![]()
..u tegli, gotove..?
Pa kad pise Good night![]()

Nikako. Kupila Hipp-ove . to ti pricam![]()
Hipp Good night ima u sebi mleko ... obichno, redovno, kako god da ga nazovesh ... moj mali koji je intolerantan sa godinu dana ne jede te kashice .. kazhem samo zbog toga shto si se zhalila na ekcem ...