Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a mi se dovikujemo , on se dere maaaaammmmaaaaaaaaa ... a ja vichem evo sa' ce mama ... :rotf: ... mada sam ga danas ubacila u ogradicu, morala sam da trchim, da 'prostite :zcepanje: ... nisam imala vremena da razmishljam dal' ce da krene zamnom i da se dere, ili ce da nadje sebi tihu zanimaciju ( da kopa po saksiji, jede listove od japanskog drveta, povadi pola smeca i probire shta je za jelo ) :roll::lol:

:cepanje:

Kakve su slike? Jesi li zadovoljna?

:cepanje:

Kakve su slike? Jesi li zadovoljna?

da znash da nije smeshno kad dodje a ono mu viri neki list iz usta ... ja bi' najradije redukovala svo to cvece, ali moje bacanje istih bi se zavrshilo razvodom braka sa strane muzha ... pa eto .. dete uchi da ne sme :roll::lol:

sliku su fenomenalne, mali je diiivan na svakoj ( nije jer je moj , ali je najlepshi na svetu :zcepanje: ) , bice za dve nedelje gotove, ova zhena je zatrpana poslom, ali vidi se iz rezultata i zashto ... probrali smo na kompu , samo sam zaboravila da je pitam da li bi mogla jedno dvaes' kila da mi retushira ahhhhaaaaaahhhaaha :zcepanje::rotf:

da znash da nije smeshno kad dodje a ono mu viri neki list iz usta ... ja bi' najradije redukovala svo to cvece, ali moje bacanje istih bi se zavrshilo razvodom braka sa strane muzha ... pa eto .. dete uchi da ne sme :roll::lol:

sliku su fenomenalne, mali je diiivan na svakoj ( nije jer je moj , ali je najlepshi na svetu :zcepanje: ) , bice za dve nedelje gotove, ova zhena je zatrpana poslom, ali vidi se iz rezultata i zashto ... probrali smo na kompu , samo sam zaboravila da je pitam da li bi mogla jedno dvaes' kila da mi retushira ahhhhaaaaaahhhaaha :zcepanje::rotf:

..ja bi stavila cvece u ogradicu.. :roll:

..ja bi stavila cvece u ogradicu.. :roll:

Novka, nemash pojma koliko ga ima, mi smo sve ove godine gajili cvece, mislim ja ga izuzetno volim, ali Bogtemazo, pa valjda cu sad da gajim sina :lol:... reko' da ostavimo samo dve tri velike skasije, ijuuuu :roll:... da si videla te poglede :evil:... mada sad vec manje kopa, valjda mu nije toliko interesantno ... probao je i zemlju, nije ljubitelj :zcepanje: ... izguracemo do proleca :manikir: ... a mozhda se neke cvecke i osushe ( 'oce to od Domestosa :zper:)

Jer je moguce da bebu od dva ipo meseca muce zubici tj desni?Poceo je da balavi i bas cese,juce je bio ceo dan nervozan,lose je spavao,tj malo i slabo jede,danas sam mu prstom masirala i on se srecica smeje..nesecam se kad je prvom sinu to pocelo...cini mi se kasnije sa 5-6mes..sve se zaboravilo :rumenko:

Jer je moguce da bebu od dva ipo meseca muce zubici tj desni?Poceo je da balavi i bas cese,juce je bio ceo dan nervozan,lose je spavao,tj malo i slabo jede,danas sam mu prstom masirala i on se srecica smeje..nesecam se kad je prvom sinu to pocelo...cini mi se kasnije sa 5-6mes..sve se zaboravilo :rumenko:

..moguce je.. :) ..zubi rastu u naletima, muche par dana pa miruju nedeljama..
..mislim da je ijin sin pocheo da se muchi sa njima sa mesec-dva, a prvi je nikao pred rodjendan..

..moguce je.. :) ..zubi rastu u naletima, muche par dana pa miruju nedeljama..
..mislim da je ijin sin pocheo da se muchi sa njima sa mesec-dva, a prvi je nikao pred rodjendan..

Znaci bice veselo :worth:..rano pocelo...bio mi je nesto bolestan(mislila sam zbog toga nejede)bratic pokupio u skoli pa kako ga non stop balavi mora jadnicak i on da se razboli..imao infekciju, neki virus koji napada bronhije,bio je pun slajma ,nosic mu je zapusen al unutra,isli smo kod fizijatra i on mu to izvlacio.lezi na ledja onda ga on rukama jako pritiska na pluca tri cetri puta i onda pritisne sa dva prsta na vrat tj kod jabucice i on taj slajm izbaci na usta i nos..kaze da ih neboli al je bas tesko gledati kao da ga gusi doca..i vidim bolje mu je...hvala bogu...

joj žene opet sam se pocepala od smeha za wc-isanje vaše ahahahahah

e a ja danas posadila Lucu na nošu, sela pored nje da je kontrolišem, kad mene uhvatiloooooo ajoj. i šta ću sad, nemogu je ostaviti samu na noši, pašće naglavačke jer uvek hoće naajdalju igračku, a da je prekidam u pola posla nema smisla...e samo što se nisam uk...la. na kraju uzmem nju zajedno sa nošom, unesem u kupatilo i udri sestro ahahahahah
a ona me začuđeno gleda, kao WTF?
eto kakile smo zajedno ahahahhahaha

čičak on je pravi diplomata, trebao je neki političar da bude ahahahhaha
da čuješ izgovore kad ga uposlim da nešto uradi pa zaboravi, ili mu se ne radi...trebalo bih da zapisujem majke mi. :)
a ako mu nabrojim stvari onda ili uradi prvu ili petu. :)

Ja sam vecinu cveca podelila. Ostale su mi dve manje saksije koje stoje na polici i za sada su sigurne, i jedna velika koja stoji na podu i potrpano je u nju sve i svasta :roll: Moracu da je unesem sa terase jer polako stize mraz. Gde cu s njom pojma nemam :think: Mozda poklonim svekrvi. Ona obozava cvece. Mami ne smem dati, jer tamo tata zaliva sve, pa mi je zao da mu uvaljujem jos jednu veliku saksiju.

I tako odoh da popijem kafu na miru, Junior se nesto uspavao. Mora da je zbog sinocneg rodjendana. Svasta je nasanjao i okretao se celu noc.

A što se tiče muževa i spremanja, ja nekako u većini slučajeva to shvatam ovako:
Žena kaže:
- Slušaj kad ti govorim,
- ti i ja moramo da pričamo,
- tvoje stvari su svuda na podu,
- ukoliko ih ne pokupiš, ostaćeš bez odeće
- sve da si ih skupio i to odmah!

Muškarac razume:
- blablabla SLUŠAJ,
- blablabla Ti i JA
- bla bla blaa NA PODU
- bla blabla BEZ ODEĆE
- bla blablabla I TO ODMAH!

dan mi je katastrofa poceo.... sinoc mi je zohar setao po krevetu i mali milion njih svuda van kreveta, uzaaaaas
on siroma vuce, siki
al ja sam glupson, ne znam pa ne znam da mu stavim pravilno sisu u usta....
prsla sam....
sad je bila vizita, i samo sam pukla i pocela da ridam i placem pred svima, garant misle da sam luda i da cu da skocim s treceg sprata....
i jos je prdica u odnosu na juce kalirao 20 grama.... sad ima 2380 :-[

dan mi je katastrofa poceo.... sinoc mi je zohar setao po krevetu i mali milion njih svuda van kreveta, uzaaaaas
on siroma vuce, siki
prsla sam....
sad je bila vizita, i samo sam pukla i pocela da ridam i placem pred svima, garant misle da sam luda i da cu da skocim s treceg sprata....

:) ej, pocetak je uvek tezak i normalno da si zabrinuta ali oni su jaka mala bica i izgurace taj pocetak.....ja sam se osecala nemocno i jadno posle porodjaja, stalno sam ga gledala i panicila da li je sve uredu.....prodje to polako i tek kasnije uvidis kako su bebe veliki borci.....veca nego mi :)

on siroma vuce, siki
prsla sam....

:cmok2::zag: ... nishta ne brini, to te i hormoni malo za'ebavaju ... sve smo tako, neke manje neke vishe ... znam da se sekirash, ali bice on dobro, videcesh ... a i ti cesh se uhodati :ok:.... kad se setim koliko sam ja plakala, 2 nedelje meni ga donose na pokazivanje, on se dere i ne smiruje kod mene nego kod sestre one iz odeljenja za bebice ... ako tad nisam skochila sa prvog nikad necu ... :bye:

on siroma vuce, siki
prsla sam....

Ne mora da znaci da je kalirao, cuj 20g, pa to je samo da se nasekiras bez razloga.
Mozda su ga juce merili posle hranjenja, a sa punom besikom i crevcima, a danas je kakio, piskio, pa otisao na merenje, eto ti 100g razlike, znaci, dobio je, nije kalirao.

cicak posalji mi tvog muza da mi malo sredi kucu :lol:

mene su hormoni ubijali dok sam bila u porodilistu, svi normalni su plakali zbog bebe jedino ja ludak zbog muza, ma cim ga vidi, cujem pa cak i ako neko kaze rec muz ja pocnem da placem :lol: svi mi se smejali, ali nije da sam ja nesto tugovala za njim, nego eto na rec muz meni krecu suze, kao sto mi je i cim vidim hranu kretalo mleko, nisam morala ni da je jedem bilo je dovoljno samo da je vidim i liptilo mleko na sve strane :lol:

on siroma vuce, siki
prsla sam....

E, redovno citam ovu temu, ali retko pisem. Imala sam identicnu situaciju sa mojom devojcicom rodjenom u maju; umela je bas lepo da sisa, ali ja sama bas nijednom nisam uspela da je "spojim", a sestre uz jedvite jade. Onda mi je jedna zena predlozila silikonsku bradavicu, u nju bih sa spricom ubrizgala malo dohrane da beba oseti, i beba bi onda povukla i sisala preko te bradavice. Nakon dva tri dana nisam vise morala da unrizgavam dohranu, tad bi sama odmah povukla. Nakon dva i po meseca sklonila sam tu vestacku bradavicu, i beba je normalno nastavila da sisa bez, kao sto i danas sisa.

Pokusaj, razumem te, i ja sam bila uzasno frustrirana, sve sam teorijski znala, ali dzaba kad nije htela. Uglavnom, da nije bilo ovog metoda, moja beba bi bila na dohrani, koju sam vec bila i kupila. Mogla sam verovatno da je odviknem od te vestacke bradavice i ranije, ali je odlicno napredovala pa mi se nesto nije ni zurilo. Bebe nekad navuku manje mleka ovako, ali kod nas to nije bio slucaj. Ajde pa srecno!

A što se tiče muževa i spremanja, ja nekako u većini slučajeva to shvatam ovako:
Žena kaže:
- Slušaj kad ti govorim,
- ti i ja moramo da pričamo,
- tvoje stvari su svuda na podu,
- ukoliko ih ne pokupiš, ostaćeš bez odeće
- sve da si ih skupio i to odmah!

Muškarac razume:
- blablabla SLUŠAJ,
- blablabla Ti i JA
- bla bla blaa NA PODU
- bla blabla BEZ ODEĆE
- bla blablabla I TO ODMAH
!

ahahahhhhhhaaahhhhhaaaaa ... jao niste normalni, majke mi ... dobro da mi je muzh otishao, da ne vidi da se smejem kao debil ispred kompa ... :rotf::super: ....

on siroma vuce, siki
prsla sam....

..boki, divno shto idete kuci.. :klap:
..verovatno vec znash sve u teoriji, ali pokushaj da manipulishesh bebinim telom i glavicom, a ne svojom dojkom..
..hocu da kazem - ne stavlja se sisa u usta, vec beba na sisu.. :)
..i gledaj da mu je, ako lezite, stomak priljubljen uz tvoj, a glavica nagnuta malo u nazad..

..probaj kako god ti padne na pamet, treba da se uhoda i on, a i ti.. :zag:
..bice to zachas ok, kad budete imali celi dan za vas dvoje, ne ove na shtopericu posete.. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back