ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
a mi se dovikujemo , on se dere maaaaammmmaaaaaaaaa ... a ja vichem evo sa' ce mama ...... mada sam ga danas ubacila u ogradicu, morala sam da trchim, da 'prostite
... nisam imala vremena da razmishljam dal' ce da krene zamnom i da se dere, ili ce da nadje sebi tihu zanimaciju ( da kopa po saksiji, jede listove od japanskog drveta, povadi pola smeca i probire shta je za jelo )
![]()

Kakve su slike? Jesi li zadovoljna?
... mada sam ga danas ubacila u ogradicu, morala sam da trchim, da 'prostite
... nisam imala vremena da razmishljam dal' ce da krene zamnom i da se dere, ili ce da nadje sebi tihu zanimaciju ( da kopa po saksiji, jede listove od japanskog drveta, povadi pola smeca i probire shta je za jelo )
... mada sad vec manje kopa, valjda mu nije toliko interesantno ... probao je i zemlju, nije ljubitelj
... a mozhda se neke cvecke i osushe ( 'oce to od Domestosa
)
..zubi rastu u naletima, muche par dana pa miruju nedeljama..
..rano pocelo...bio mi je nesto bolestan(mislila sam zbog toga nejede)bratic pokupio u skoli pa kako ga non stop balavi mora jadnicak i on da se razboli..imao infekciju, neki virus koji napada bronhije,bio je pun slajma ,nosic mu je zapusen al unutra,isli smo kod fizijatra i on mu to izvlacio.lezi na ledja onda ga on rukama jako pritiska na pluca tri cetri puta i onda pritisne sa dva prsta na vrat tj kod jabucice i on taj slajm izbaci na usta i nos..kaze da ih neboli al je bas tesko gledati kao da ga gusi doca..i vidim bolje mu je...hvala bogu...
Mozda poklonim svekrvi. Ona obozava cvece. Mami ne smem dati, jer tamo tata zaliva sve, pa mi je zao da mu uvaljujem jos jednu veliku saksiju.
... nishta ne brini, to te i hormoni malo za'ebavaju ... sve smo tako, neke manje neke vishe ... znam da se sekirash, ali bice on dobro, videcesh ... a i ti cesh se uhodati
.... kad se setim koliko sam ja plakala, 2 nedelje meni ga donose na pokazivanje, on se dere i ne smiruje kod mene nego kod sestre one iz odeljenja za bebice ... ako tad nisam skochila sa prvog nikad necu ...