Sally_Solomon
Poznat
- Poruka
- 9.492
Zene, posle koliko dana su vam otpali konci od epiziotomije? Svuda pise oko 10tak dana, a ovi u frontu mi rekose do 4 nedelje..ne znam da li da odem kod privatnika da mi skine ili da cekam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma, super je on bebac, borac i jak
A za sisanje, polako. Pa tek treba da nučite, i ti i on. Nemoj dojku nameštati prema bebi, već bebu nameštaj na dojku. Nemoj da držiš bebu u jednom položaju i da pokušavaš da mu uguraš bradavicu u usta, već njega nameštaj, a dojku ne pomeraj. Stomačić uz tebe, uz tvoje telo, a njegovu glavicu nameštaj dok ne postignete dobar položaj i dok lepo ne uhvati bradavicu. Hej, pa teži deo ste položili sa 10-kom, ovo je mačji kašalj za dvoje hrabriša 

Zene, posle koliko dana su vam otpali konci od epiziotomije? Svuda pise oko 10tak dana, a ovi u frontu mi rekose do 4 nedelje..ne znam da li da odem kod privatnika da mi skine ili da cekam...
ata ja bi joj odgovorila to je zato sto vi imate crne misli

"OTKUD SAM ZNAO KAKVE PLANOVE IMAS SA DASKOM" AHAHahahahahhahahahahha
pa to je legenda ziva ahahhaha
smejem se vec 15 minuta... mm me pita sta mi je... ahahhahaha
ps. ovaj moj odkad ne radi(samo po potrebi ide-par puta nedeljno), postao manijak... ja npr.legnem i gledam tv, donesem cebe... ustanem i odem u wc, vratim se a on slozio cebe, odneo u sobu i namestio krevet... Ahahaahah... tu smo se posvadjali.. sad to vise ne radi.. mislim stvarno...
Ima visak energije i ne zna kako da ga potrosi... ova susa ga ubila, inace bi on svaki drugi dan kosio i sredjivao dvoriste

A što se tiče muževa i spremanja, ja nekako u većini slučajeva to shvatam ovako:
Žena kaže:
- Slušaj kad ti govorim,
- ti i ja moramo da pričamo,
- tvoje stvari su svuda na podu,
- ukoliko ih ne pokupiš, ostaćeš bez odeće
- sve da si ih skupio i to odmah!
Muškarac razume:
- blablabla SLUŠAJ,
- blablabla Ti i JA
- bla bla blaa NA PODU
- bla blabla BEZ ODEĆE
- bla blablabla I TO ODMAH!

pustaju nas kuci danas
jao,koje iznenadjenje
verovatno je nacelnica trazila da me puste kad.me videla.kako placem :-D jooooooooooj, kuci danas <3

vala bas..isto sam pomislila, neo, veruj mi, ovog trena..
..ladno bih joj rekla "koliko mu baksuzirate i prizivate gadosti svaki dan za svaku glupost dobro je shto je samo ovo, a ne neshto gore.."
..kokoshka matora..![]()
pa da to su ti sto se kao sami raspadnu ali i to traje, mada kao sto rekoh meni su rekli da mogu da ih izvadim posle nedelju dana...
ata ne sekiraj se, imam i ja jednu ovde u kuci takvu, dok sam bila trudna sa sofijom kunula i klela i mene i dete u stomaku, a sad je najvise voli 9-o praunuce to ti je , pa onda nemoj da uspavljujes dete kad se smrkava, nemoj da sisas ti dete mora kum, da prohoda do godine inace bla, bla truc truc....sto place, sto nema zube, sto ovo, sto ono...ma mani me zeno...
mada ja imam dugacak jezik i kratak fitilj, kad dreknem cela kuca se drma, da vidis kako posle slusaju svi

Ja procitala kao da se obraca detetu:"Nemoj da sisas ti, dete, mora kum!"![]()
![]()

I ja se zapitah u trenutku sto kum mora da sisa...sisu![]()
![]()

Ja procitala kao da se obraca detetu:"Nemoj da sisas ti, dete, mora kum!"![]()
![]()
taja radi jos danas i onda je i on na porodiljskom, jos nisam bas svega svesna pa ocekujte milion pitanja kad dodjem k sebi 

i takooooo.....mozak mi je blokirao nacisto.....
))))cure, evo kratko da se javim samo, kuci smo, nas dvoje samitaja radi jos danas i onda je i on na porodiljskom, jos nisam bas svega svesna pa ocekujte milion pitanja kad dodjem k sebi
on je dobar, sikio je kad smo stigli kuci i sad u tri, presvukla ga, spava i tako....
bas je dobar za sada , no videcemo dal ce veceras da napravi zurku
inace jako sam mali, 2380 grama, pa mu je sve ali sve veliko, te cemo morati opet u.kupovinu eksta malih stvari....hehe, kao misic je u svemu, guzice nema nigde
sutra cu posle patronazne da zovem i zakazem ovo sve sto treba od pregleda i kontrola i tako....
mrvicast je, ma... na otpustu tamo, svi u njega gledaju hehe, i komentarisu kako je mali i lepi takooooo.....mozak mi je blokirao nacisto.....
inace danad dosta beba tako neplanski, odjednom otpustise kuci, kolko nacuh imaju neku intrahospitalnu infekciju kanda, posto neka deca zaradise neke infekcije, pa onda sibaju sve kuci sto mogu.....
znam da sam htela jos nesto napusati, al da me ubijete ako.mogu sad da se setim..... a da, otpao nam pupak, videh kad sam ga presvlacila....

Sad uživajte, sikite, mazite se, rastite....
Mrvičak mali, mora da je presladak 

), ali je dala uput za lab, jer je temp jako visoka ( posle datog brufena u 10:30, u dispanzeru smo u 13 h izmerili 39,1! Pa je dala uput da nam ne promakne neka eventuralna urinarna infekcija, jer ona hoće da da visoku temp. Odmah smo izvadili krv ( on se malo zaplakao i prestao, a Milica je plakala kao kiša i govorila onoj sestri - nemoj, teto, više, njega booooliiiiii, nemoj, teto, molim te, on je moj brat
) a urin smo jedva uhvatili kod kuće. Naložili peć, pa skinuli malog, pa čašicu pod pišu i čekaj, čekaj, čekaj, čekaj...... i čekaj.... sat i 20 minuta, ruke nam otpale. I kad je konačno piškio, toliko je bilo, da se prelilo preko one čašice i sve po mojoj trenerci. Kaže mm, on će izgleda tebe tako da zapi.šava svakih 9 meseci 

I sad je mm odneo urin, pa će da čeka da i to bude gotovo, pa će oba rezultata da nosi kod dr, pa da vidimo....
Brzo se smirio, ali je bio izobličen od besa kad je došao. Niti sam ga šta pitala, niti je drugo šta rekao, doduše, nije ni imao kad.... I tako, nije takva samo prema meni, već je takva kakva je, jednostavno je takva.