Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da, zamisli. mučili bebu zubići jaaako, i pedijatar joj savetuje da kupi tabletice-kuglice u homeopatskoj apoteci. i kaže cura, pomoglo, smirio se malo. rastvore se kuglice u vodi i daš bebi. i kad je kupovala te kuglice vidi da ima i za nemiran san. tj.protiv. kaže apotekarka da svi hvale. zove se nešto kad dormikind, nemačka proizvodnja. daće mu danas pa mi sutra javlja. :)

ima neka tri sastojka, ali je sve bilo na latinskom, pa nisam zapamtila. uglavnom to su sve prirodni sastojci.
НемЕцка медЕцина је најбоља.

..pa ono, i opijum je prirodna supstanca, josh je i veganska.. :lol:

..meni to strashno, skroz..
Да знаш да јесте.
Био сам стажа 83. на аеродрому Петровец код Скопља, али смо мало имали и маршевске обуке, па смо по тим дрвеним селима између Скопља и Т. Велеса наилазили на људе који су нудили опијумске погаче!!!

pitanjce.

Luca danas jaaaaaaaaaaaaaako teško kakila. ceo dan prducka i vidim napreže se, a ne ide. pre kupanja jedva uspela. da prostite na opširnom opisu, kao da je imala čep od tvrdog gonceta, kad je to izašlo, ostalo je išlo lakše.

e sad, ja joj juče dala 7 korn. dve supene, ne prepune kašike pomešala sa vodom i dodala jabuku , šljivu, brusnicu. jel moguće da je od toga?
za ručak jela nešto malo tikvice, pašternaka, šargarepe.
hm. ????

..pa ono, i opijum je prirodna supstanca, josh je i veganska.. :lol:

..meni to strashno, skroz..

ahahahahhahahahhahhahhhhhh
preporučiću joj čaj od maka.
kaže moj deda, njemu stalno davali. bio treće dete, nisu imali vremena za njega.
kaže nisam progovorio do treće godine. ahahahahha bio drogiran stalno, tad se osvestio malo.

znači misliš da je to samo marketing, da ne treba davati takve stvari???

Zhuki: ono prvo ne znam shta je, druga stvar je magnezium, a treci rastvor valerijane ... verovatno je sve bezazleno, jer ako je homeopatsko, oni se vode mishlju da je neshto sve jache shto se vishe razredi ( ne pitajte me kako, ni ja nemam pojma kako je to logichno, njima jeste ) ... u Madarskoj se isto daju veoma chesto te homeopatske stvari bebama, tamo se pedijatri vode mishlju da je bolje tako prirodno sve prvo isprobati, pa posle drugo neshto ... ala ga objasnih , kao da sam maaaalo umorna :zper:

kaže moj deda, njemu stalno davali. bio treće dete, nisu imali vremena za njega.
kaže nisam progovorio do treće godine. ahahahahha bio drogiran stalno, tad se osvestio malo.

Од макових чаура, то се редовно давало деци кад су немирна, ено моји сви били дрогирани као деца још мрдају иако су данас од 70 до 80 година, како ко.
Салашарски апаурин!

A jel postoji uopste homeopatska apoteka kod nas negde? ja nisam videla...
i mene zanima da li je bezbedno davati to deci; kad sam videla one sa Sukinog linka za miran san, odmah mi se oci uzarile i srce zaigralo :zper:

Jos jedno pitanje: da li mogu Đetetu da dajem kuvane dunje? Nesto mi ne deluju da su alergene, al reko' da proverim?

pitanjce.

Luca danas jaaaaaaaaaaaaaako teško kakila. ceo dan prducka i vidim napreže se, a ne ide. pre kupanja jedva uspela. da prostite na opširnom opisu, kao da je imala čep od tvrdog gonceta, kad je to izašlo, ostalo je išlo lakše.

e sad, ja joj juče dala 7 korn. dve supene, ne prepune kašike pomešala sa vodom i dodala jabuku , šljivu, brusnicu. jel moguće da je od toga?
za ručak jela nešto malo tikvice, pašternaka, šargarepe.
hm. ????

mozhe od =corna, mozhe i od shargarepe .. u principu kreni da se navikavash da shto vishe jede kao veliki, gonce ce biti raznolikije ... al ga srochih ... odo da spavam :zcepanje:

i mene zanima da li je bezbedno davati to deci; kad sam videla one sa Sukinog linka za miran san, odmah mi se oci uzarile i srce zaigralo :zper:

Jos jedno pitanje: da li mogu Đetetu da dajem kuvane dunje? Nesto mi ne deluju da su alergene, al reko' da proverim?

U Novom Sadu ima, zove se Zelena Apoteka, na Futoshkom putu, ne znam broj , iskopacu negde ... oni drzhe sve i svashta, i prave jako lepe prirodne kreme i sl i za lice i telo :D

..ne, ne mislim, shtavishe sigurno ce da deluje,
sad izguglah ovu prvu biljku sa linka (druga supstanca je neshto bzvz, nije biljka, treca je valerijana - to znash shta je) i vidim da isto ima sedativno dejstvo
i koristi se za lechenje histerichnih napada i nespecifichnih psihoza i .. :eek: ..zashto bi to davala detetu..? :(

..i kod moje sveki u selu su davali decAma chaj od maka, narochito plachljivcima posle puno vece dece, kao tvom dedi,
ili onima koji su kao bebe ostali bez majke :sad2: pa ih odgajali rodjaci.. :(

..za velike nemirne spavache nemam pametan savet, osim da nadjete nachin da shvati da sika ne radi do 5h ujutru..
..moze tata da ustaje, par noci haosa, par noci upola manje budjenja, za nedelju-dve spavanje do sike, ne isplati se njima drama bez nagrade..

Zhuki: ono prvo ne znam shta je, druga stvar je magnezium, a treci rastvor valerijane ... verovatno je sve bezazleno, jer ako je homeopatsko, oni se vode mishlju da je neshto sve jache shto se vishe razredi ( ne pitajte me kako, ni ja nemam pojma kako je to logichno, njima jeste ) ... u Madarskoj se isto daju veoma chesto te homeopatske stvari bebama, tamo se pedijatri vode mishlju da je bolje tako prirodno sve prvo isprobati, pa posle drugo neshto ... ala ga objasnih , kao da sam maaaalo umorna :zper:

ahahahahahahahahha cranb.

ono prvo: Cypripedium pubescens (Greater yellow lady's-slipper) vrsta orhideje :)

apoteka se zove zelena apoteka, nalazi se u futoškoj ulici, blizu higijenskog. nije homeopatska ali prodaju i te proizvode.

..ne, ne mislim, shtavishe sigurno ce da deluje,
sad izguglah ovu prvu biljku sa linka (druga supstanca je neshto bzvz, nije biljka, treca je valerijana - to znash shta je) i vidim da isto ima sedativno dejstvo
i koristi se za lechenje histerichnih napada i nespecifichnih psihoza i .. :eek: ..zashto bi to davala detetu..? :(

..i kod moje sveki u selu su davali decAma chaj od maka, narochito plachljivcima posle puno vece dece, kao tvom dedi,
ili onima koji su kao bebe ostali bez majke :sad2: pa ih odgajali rodjaci.. :(

..za velike nemirne spavache nemam pametan savet, osim da nadjete nachin da shvati da sika ne radi do 5h ujutru..
..moze tata da ustaje, par noci haosa, par noci upola manje budjenja, za nedelju-dve spavanje do sike, ne isplati se njima drama bez nagrade..

moja ne traži da sisa preko noći....ne pamtim kad sam je zadnji put dojila noću.
ne znam šta hoće...nekad dudu, nekad samo da me vidi, nekad da prdne, nekad da podrigne...ufff. i za sve joj treba asistencija.

gledam i druge proizvode, u onom za zubiće ima beladonne :) to se uvek koristi u Midsommer murders kad neka hoće da malo ubije svog muža ahahahhaha

moja ne traži da sisa preko noći....ne pamtim kad sam je zadnji put dojila noću.
ne znam šta hoće
...nekad dudu, nekad samo da me vidi, nekad da prdne, nekad da podrigne...ufff. i za sve joj treba asistencija.

gledam i druge proizvode, u onom za zubiće ima beladonne :) to se uvek koristi u Midsommer murders kad neka hoće da malo ubije svog muža ahahahhaha

Oooo, hvala lepo, molicu lepo, gde je sad ona sto nije cula za asertivnu komunikaciju da procita da se bebe bude i kad ne traze sisu! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back