november child
Elita
- Poruka
- 18.222
moja ne traži da sisa preko noći....ne pamtim kad sam je zadnji put dojila noću.
ne znam šta hoće...nekad dudu, nekad samo da me vidi, nekad da prdne, nekad da podrigne...ufff. i za sve joj treba asistencija.
gledam i druge proizvode, u onom za zubiće ima beladonneto se uvek koristi u Midsommer murders kad neka hoće da malo ubije svog muža ahahahhaha
..a pa to je ok..
..sa tim se pomiri dok ne krene u shkolu.. 
..samo shto ce biti sve redje, bogu hvala..

..a oko beladone - valjda misle da dok im rastu zubi ne moraju da fokusiraju okolo, ista stvar se koristi za shirenje zenica, a oce da oklembesi i srce ako se pretera..

..donekle je u pravu birica, u homeopatskim preparatima je svega toga toliko malo da shtete ne moze biti, ali mi je pomisao da dajem detetu sedativ, kakav god, da bi spavalo - tugaljiva..

..pa ne zove ono shto je histerichno ili sadistichki raspolozeno prema meni
vec shto ne zna shta bi drugo.. ..e to drugo je poenta..
..podrshka pochecima uchenja osamostaljivanja..

Poslednja izmena:

..pa nas smarash kako ti se cefne, a..? 
za Lucu sto ne trazi siku preko noci. Bogami Junior je dugo-dugo sisao preko noci. Drugarica mi kaze "to je zato sto je decak, oni vise vole sike
"
Bilo mi je super, nadam se da vas nismo previse smorili. Nasla sam jos jednu knjigu slicnu onoj koju vec ima (sa onom crvenom sirenom, hbg valjda znas o cemu pricam
), i na poslednjoj stani je ZEBRA
Ima da je sutra izmazi
Jos sledece nedelje da odem do frizerke (vec sam zakazala) i bicu kao nova. Jos plata kad mi legne pa kupim nove cipele. Mojoj sreci nece biti kraja.

virtuelnim dLugaricama ( i ovima koje poznajem i u RL)