zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
e novka imam iskopirane tvoje postove o uvođenju,i razne savete raznim mamama, to mi kao biblija dođe ahahahahahha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razumem druže kapetane![]()

a i ne žuri mi se nigde, mogu još da vrtim ovo što smo probali do sad.
hoću šljivu, frišku dok je još ima, i bresku jedemo često.
za jedno 2 nedelje planiram da razdvajam obroke, iliti da uvedem i drugi. tad će imati oko 6,5 meseci.
inače grožđe ja i dan danas jedem bez koštica
kad me ne bi mrzelo i kožicu bi skidala ahahahahhahha

e novka imam iskopirane tvoje postove o uvođenju,i razne savete raznim mamama, to mi kao biblija dođe ahahahahahha

..ovo je govorio moj deda nama decAma kad mu neshto zatrazimo..
..pa i luca ima 6 punih meseci, ako nemate neshto u planu - tutni listic blitve ili dva lista spanaca u ruchak da proba..![]()
vid stvarno...ja se stalno zabunim sa tim punih i ne punih ahahahhahahahaja i dalje računam ima punih 5, znači u šestom mesecu, kad ono cvrc.
bogte ona je već u SEDMOM mesecu. ijao.

..kvinsi, vidi ovo..![]()

. covek gladan. smazao je jos par pecenih krompirica i koru pogace. tek onda je poceo da funkcionise normalno
... puno pozdrava za Juniora, Armin je zaspao u 4 sata, sad bash da vidim dokle
... e da, i jedva je chekao ruchak u 3, gde mu stane 
Danas nam je opet bilo leeeepooooo ... bash se deca lepo druzhila, a mala Luca je carica, samo neshto zakera i zavodi dechake sa belim charapicama .. shta ti je zheMsko ...... puno pozdrava za Juniora, Armin je zaspao u 4 sata, sad bash da vidim dokle
... e da, i jedva je chekao ruchak u 3, gde mu stane
![]()
Ne znam samo sta su se njih dvoje dogovarali dok su bili sami
Moracemo sledece nedelje ponoviti, mozda budem sposobna voditi normalan razgovor, a ne kao danas
Senior se vratio sa puta, pa mozda se nocas najzad i naspavam 
krajnje vreme da se dogovorimo oko miraza i svadbe![]()
![]()
Ne znam samo sta su se njih dvoje dogovarali dok su bili sami
Moracemo sledece nedelje ponoviti, mozda budem sposobna voditi normalan razgovor, a ne kao danas
Senior se vratio sa puta, pa mozda se nocas najzad i naspavam
![]()

bilo nas je oko 10-ak

i treba na starnicu naslovnu...inače danas popodne sam se srela sa drugaricama mamama iz školicebilo nas je oko 10-ak
kad smo krenula bulevarom, sa sve kolicima, onako kao smogovci,s vi se okretali za nama i pitaju jel to bitka za bebe ahahahhhahahah
pa jel reklamiramo bitku za bebe ahahhha
ima da osvanemo na naslovnoj stranici blica![]()

... e najradije bih onaj sutrashnji skup rodbine da rasteram sve u PM, ali ne mozhe se ... eno ga torta u frizhideru, svi se naoshtrili da dolaze ... da se samoutepam samo ... ali svima cu da sasechem u brk o'ma na ulazu da dete vole i obozhavaju sa daljine ... neka ga ne ljube, i ovako leluja gore dole po stanu k'o muva bez glave
.. odo' da oribam kupatilo , da ne ubijem nekog 
e pa ovako. e coli preko100.000 Iljada ovog puta....
dobili pancef 1 dnevno 4 ml....10 dana.pa kontrola.
i pitala dr za peršun i brusnicu. kaže može brusnica. hm. zar to nije bobičasto voće koje ne sme do godinu???
i otkud čaj od brusnice, svi koje sam našla su oko 50% brusnica plus jauka, hibiskus i št ja znam šta.
... mislim da ako ovako stojimo, bice nedelja storno ... mada Arminu zavisi kako pregrmi sutrashnji dan ... a da probash da uzmesh sushenu brusnicu, doooobro je operesh pa od nje da skuvash chaj? bice kao kompot ali nema veze ... brusnica nije ( strogo po klasifikaciji ) bobichasto voce , vishe je rod nalik shipurku 
Ebiga.... mislim da ako ovako stojimo, bice nedelja storno ... mada Arminu zavisi kako pregrmi sutrashnji dan ... a da probash da uzmesh sushenu brusnicu, doooobro je operesh pa od nje da skuvash chaj? bice kao kompot ali nema veze ... brusnica nije ( strogo po klasifikaciji ) bobichasto voce , visheje rod nalik shipurku
![]()
Arminu, da sto pre ozdravi.Ако буде могла да пије чај од бруснице, моћи ће и да је једе, а тиме за ред величине унесе више биофлавонида које уништавају ешерихију.e pa ovako. e coli preko100.000 Iljada ovog puta....
dobili pancef 1 dnevno 4 ml....10 dana.pa kontrola.
i pitala dr za peršun i brusnicu. kaže može brusnica. hm. zar to nije bobičasto voće koje ne sme do godinu???
i otkud čaj od brusnice, svi koje sam našla su oko 50% brusnica plus jauka, hibiskus i št ja znam šta.