zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
ahahahahahah biriceeeee slika je odlična ahahahahhaha
umrla sam od smeha kako mu vise gaće ahahhahhhahhaah
umrla sam od smeha kako mu vise gaće ahahhahhhahhaah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na prolece cu da mu kupim normalnu noshu, i ostavicu ga sveki da ga nauchi ahhhhaaahhhaa... pa ako ne uspe, josh uvek imamo celo leto ... plan je da do drugog rodjusa ostanemo bez Pampersa ... e sad videcemo shta ce malac da kazhe na taj plan
![]()
. (mislim, ionako me nema kuci po ceo dan, kad ga ga ucim)

Bili smo danas u savetovalistu, ili kako ga Ija zove "termin za merenje i vakcinu"
ima 8500, 70 cm, solidno
ono sto me je bacilo u razmisljanje je raspored obroka: mi sad imamo 3 cvrsta obroka - ujutru zitarice sa vocem, rucak povrce i meso, vecera kako kad: palenta, popara, neka od onih Milupinih zitnih kasica sa keksom...
kaze pedijatar da mora imati 2 slana obroka (rucak i veceru) i jedan taj ujutru je ok. Palenta nije slan obrok iako je dajem sa jogurtom.
Ne znam sta da dajem za veceru. Trebao bi da ima vise proteina a manje ugljenih hidrata, ali ja ne znam sta onda da dajem uvece. Nesto mi glupo da mu uvece dajem isto sto i za rucak. Mislim da ce mu biti jednolicno nekako, a i puno mesine 2 puta dnevno.
Kako vi radite?

...a ako ga sednem da jede, sve smazhe 
Kis treba mi pomoć. Sestra mi se porodila u 31.nedelji beba je u inkubatoru u bolnici, ona je kući. Krenulo je mleko i hoće da proba da ga održi, pokazali su joj kako u bolnici, al kaže da joj zakuzuju grudi. Kakav savet imas?

Zloki, ne mogu da skinem taj jelovnik. ? A ovako se nista ne vidi
Kis, jel postoji neki odredjen procenat koliko cega bebe smeju unositi?
I kad sme pil.dzigerica?