november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..btw, ja nisam imala vode do malopre, sad kuvam navrat-nanos neshto.. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... verujete mi na rech, nije ukus samo u masnoci 
.. moj mali mu je nudio i keks
.. a da se nekom da HRANA, e to je kod nas vec neshto 
mislim da je fora da se lepo zalepi vrecica, znaci gledaj da joj koza bude suba i dobro zalepi oko usmina celih, ne bi trebalo nigde da curi
mozes je ostaviti i golisavu, pa je maziti, pricati joj, da joj srenes paznju malo, i cim vidis da je piskila, skines kesicu, verovatno ti kesicu odlepis nekako dok stavljas pelenicu

Suki, raspovij je i daj joj vode da pije, a sa casicom cekaj da krene.

pa prospes dragocenu tecnost 

Ne lepi nista, i onako, ako postoji infekcija, moras da ponovis sa uzorkom iz casice.
Mene propisno napizdio dr u Institutu kad sam pomenula kesicu.
Raspovijes, sterilnu casicu u ruke i cekas mlaz.
Srecno!![]()

pa da , to oni tako kolutaju na svasta jer nije imao na odeljenju njih par kojima mora da 'vata' urin u isto vreme.... videla bih ga kako bi to izveokada smo bili kod privatnog dr samo je kolutao ocima i odmahnuo. Nije me smeo napizditi sigurno jer je privatnik![]()
Dis kis 100 godina!
Daj nam pisi nesto... kako ti je Andrej?
Ovi nasi sisavci(suzukijeva Luca i moj medo), vec 6 meseci... daj nam neke instrikcije o dojenju...![]()
![]()

pa da , to oni tako kolutaju na svasta jer nije imao na odeljenju njih par kojima mora da 'vata' urin u isto vreme.... videla bih ga kako bi to izveo
a na to da ne koriste je glupost jer imaju te kesice na svakom odeljenju, ne donose to sestre od kuce , nego trebuje neko![]()

uh uzimanje urina maloj bebi je nocna mora..
kada smo zavrsili u bolnici zbog sumnje na ur. inf. sestra nam je dala tip da malo poprskamo bebe po genitalijama i za divno cudo je upalilo.. znate ono kada pustite cesmu pa vam se od vode pripiski
suki sto vise tecnosti bilo koje moze i mlekce..
nemoj samo da se uplasis kada iznenada krene i vrisnes ko japa prospes dragocenu tecnost
pa aj jovo nanovo 2 sata![]()

danas smo bili u bashti sa ijom i Juniorom, ova dvojica huligana ce na kraju lepo da se druzhe.. moj mali mu je nudio i keks
.. a da se nekom da HRANA, e to je kod nas vec neshto
![]()

Od kako imam Juniora, sva sam skleroticna
Skleroza je to 
Nista odvratnije na svetu ne postoji od katetera. Ubila bi onog ko bi ga stavio mom detetu...Pa, sad, meni je rekao "Ili cete vi da mu uhvatite kod kuce u casicu, ili da ga primimo, pa da mu stavimo kateter!"![]()
pa kakve ima veze u šta hvataš? i kesica je sterilna, zar ne????
ajoj ako me budu terali da ponavljam pa popizdeću. onda bolje odmah u časicu.
ja se nadam da nije ništa, ali nervira me taj sekret a i mokraća ima neki jači miris u zadnje vreme, i još joj micika onako malo crvena spolja....
i još kao prvu jutanju. misssim. koja je prva jutranja?

Pa, sad, meni je rekao "Ili cete vi da mu uhvatite kod kuce u casicu, ili da ga primimo, pa da mu stavimo kateter!"![]()