birica
Aktivan član
- Poruka
- 1.503
Ja mu necu davati jaje do godine.
A jesi kuvala svaki dan to meso ili kako?
Sad razmisljam, da li se moze nekako skuvati meso pa da imam za par dana ili da kuvam svaki dan?
Ja za sad dajem samo batak-pileci.
Zashto mu ne zhelish davati jaje? Jel dr tako rekao? Za MMR vakcinu morash da uvedesh belance (koje je mnogo vishe alergeno od zhumanceta), a prvo se uvodi zhumance ... ali svi rade kako misle da je najbolje svom detetu, samo sam malo radoznala
Ja sam meso kuvala ovako : uzmem neko veliko parche mesa koje jede ( uglavnom cureci batak ili neko lepo junece) pa to isechem na manje komade ubacim svakakvo povrce koje jede sa njim u vodu i skuvam kao supu ... onda meso izblendiram sa malo one procedjene supe i zamrznem u zamrzivachu u onoj plastici za led .. budu lepe kockice, prvo je jeo jednu, pa dve pa tri ... sad je vec veliki pa mu vadim meso od onog koje mi jedemo, ali ovo je bilo spas ... kad sam kuvala povrce samo sam na kraju ubacila meso da se otopi i prokuva i to je to ... on je jaje jeo slabo ( povrce sa kuvanim zhumancetom je redovno zavrshavalo svuda osim u ustima) ali od kada smo provalili przhenice, svanulo i meni i njemu ... ovako svaki treci dan jede za doruchak przhenice i to je to od jaja ... i naravno ono u testu, palachinkama i sl.

od visoke temp nam je losa krvna slika i to lecimo probiokid imuno praskom, od zuba osim oko usta koj lecimo kremicom kao i osip po guzi zbog redje stolice, nakupilo nam se kilo sekreta dise i kaslje ko da 10godina nije vadila cigaretu iz usta, sinoc u hitnu zbog gusenja sve je u redu, nema nista, to je od zuba pa slinice i tako sekret samo da joj cistimo nos...i tako ja ludim zadnjih 2 nedelje, bem ti zube i sve ostalo uz to...