Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemasne przhenice

U jedno jaje stavim kashikicu pavlake , onda to ulupam bash dobro, isechem hleb na manje krishke, dobro natopim i przhim u TEFLONU, ili u KERAMICHKOM TIGANJU na vrrrlo malo masnoce, odprilike na 4-5 komada przhenica 1 MALA KASHIKA ULJA :lol: ... verujete mi na rech, nije ukus samo u masnoci :zper:

danas smo bili u bashti sa ijom i Juniorom, ova dvojica huligana ce na kraju lepo da se druzhe :lol: .. moj mali mu je nudio i keks :eek:.. a da se nekom da HRANA, e to je kod nas vec neshto :zcepanje:

mislim da je fora da se lepo zalepi vrecica, znaci gledaj da joj koza bude suba i dobro zalepi oko usmina celih, ne bi trebalo nigde da curi
mozes je ostaviti i golisavu, pa je maziti, pricati joj, da joj srenes paznju malo, i cim vidis da je piskila, skines kesicu, verovatno ti kesicu odlepis nekako dok stavljas pelenicu

mislim da je fora da se lepo zalepi vrecica, znaci gledaj da joj koza bude suba i dobro zalepi oko usmina celih, ne bi trebalo nigde da curi
mozes je ostaviti i golisavu, pa je maziti, pricati joj, da joj srenes paznju malo, i cim vidis da je piskila, skines kesicu, verovatno ti kesicu odlepis nekako dok stavljas pelenicu

pa zalepila sam mislim ok. ali razumeš ipak ima lufta tamo gde se spajaju usnice. jedino da joj selotejpom zalepim do guzice ahahahhahah
a to da mi stoji golišava nema šanse, ona se toliko šuta, diže noge, mlatara da je to već ludnica. jedva joj pelenu nataknem :)

jutros sam joj kesicu stvaila u 6, zato što tad još odspava jednu turu, a bilo mi bez veze da celu noć stoji nalepljenja ta kesa...

uh uzimanje urina maloj bebi je nocna mora..
kada smo zavrsili u bolnici zbog sumnje na ur. inf. sestra nam je dala tip da malo poprskamo bebe po genitalijama i za divno cudo je upalilo.. znate ono kada pustite cesmu pa vam se od vode pripiski :D
suki sto vise tecnosti bilo koje moze i mlekce..
nemoj samo da se uplasis kada iznenada krene i vrisnes ko ja :rumenko: pa prospes dragocenu tecnost
pa aj jovo nanovo 2 sata :roll:

Zene, jel vas cepaju promene vremena?
Ja danas bezvoljna, nizasta nisam... skuvala pedji supu tj.meso i sargarepu pa je jeo... danas konacno...:worth:

prepodne jeo jabuku+krusku a popodne batak+sargarepu... nije nesto puno pojeo ali je bar neki pomak napravio...
I nisam mu dodavala pirincane pahuljice danas.

Uh sto sam bezvoljna, kao mrtva macka.. jos dete nisam izvela u setnju... cekam da se probudi
Tako mi muka od svega a nisam umornA nista spe ijalno vec bzvz... :neutral:

kada smo bili kod privatnog dr samo je kolutao ocima i odmahnuo. Nije me smeo napizditi sigurno jer je privatnik :cepanje:
pa da , to oni tako kolutaju na svasta jer nije imao na odeljenju njih par kojima mora da 'vata' urin u isto vreme.... videla bih ga kako bi to izveo
a na to da ne koriste je glupost jer imaju te kesice na svakom odeljenju, ne donose to sestre od kuce , nego trebuje neko :D

pa da , to oni tako kolutaju na svasta jer nije imao na odeljenju njih par kojima mora da 'vata' urin u isto vreme.... videla bih ga kako bi to izveo
a na to da ne koriste je glupost jer imaju te kesice na svakom odeljenju, ne donose to sestre od kuce , nego trebuje neko :D

Pa, sad, meni je rekao "Ili cete vi da mu uhvatite kod kuce u casicu, ili da ga primimo, pa da mu stavimo kateter!" :sad2:

pa kakve ima veze u šta hvataš? i kesica je sterilna, zar ne????
ajoj ako me budu terali da ponavljam pa popizdeću. onda bolje odmah u časicu.
ja se nadam da nije ništa, ali nervira me taj sekret a i mokraća ima neki jači miris u zadnje vreme, i još joj micika onako malo crvena spolja....
i još kao prvu jutanju. misssim. koja je prva jutranja?

ma bas je pametan..a sto se prave te kesice onda koji djavo ako oni misle da nisu sterilne..
mi smo jednom, ne bilo nam tesko uzeli i sa casicom i sa kesicom
identican rezultat.. e trt..
i nasa doktorka je bila u fazonu jao nemojte sa kesicom nije sterilno.. a ni sa casom nije ako je otvorenu drzis nego kada malac krene da piski ti je tada uzurbano otvoris jer ne znas koliko ce dugo fontana da radi..

uh uzimanje urina maloj bebi je nocna mora..
kada smo zavrsili u bolnici zbog sumnje na ur. inf. sestra nam je dala tip da malo poprskamo bebe po genitalijama i za divno cudo je upalilo.. znate ono kada pustite cesmu pa vam se od vode pripiski :D
suki sto vise tecnosti bilo koje moze i mlekce..
nemoj samo da se uplasis kada iznenada krene i vrisnes ko ja :rumenko: pa prospes dragocenu tecnost
pa aj jovo nanovo 2 sata :roll:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
ahahahhahaha probaću sutra ujutro onda svaku varijantu, prvo da je navlažim, pa da je napojim pa da čekam.
pre je ona meni piškila svaki put kad joj perem guzu nad česmom. sad nešto neće.

hvala na ideji :klap:

danas smo bili u bashti sa ijom i Juniorom, ova dvojica huligana ce na kraju lepo da se druzhe :lol: .. moj mali mu je nudio i keks :eek:.. a da se nekom da HRANA, e to je kod nas vec neshto :zcepanje:

:cmok:

Moracemo ponoviti sledece nedelje. Ponecu nesto za jelo i za nas dve odrasle, pa da mozemo ostati malo duze. Ja danas zaboravila :rumenko: Od kako imam Juniora, sva sam skleroticna :roll:

A hvatanje mlaza za urin (bar za decake) sam objasnila pre jedno nedelju dana, samo ne znam vise na kojoj temi :rumenko: Skleroza je to :zcepanje:

Pa, sad, meni je rekao "Ili cete vi da mu uhvatite kod kuce u casicu, ili da ga primimo, pa da mu stavimo kateter!" :sad2:
Nista odvratnije na svetu ne postoji od katetera. Ubila bi onog ko bi ga stavio mom detetu...
pa kakve ima veze u šta hvataš? i kesica je sterilna, zar ne????
ajoj ako me budu terali da ponavljam pa popizdeću. onda bolje odmah u časicu.
ja se nadam da nije ništa, ali nervira me taj sekret a i mokraća ima neki jači miris u zadnje vreme, i još joj micika onako malo crvena spolja....
i još kao prvu jutanju. misssim. koja je prva jutranja?

Nama su rekli oko 5 ujutru da hvatamo.
Ti mozes uhvatiti u kesicu pa presuti u casicu... ahahahha...
Ja sam drzala zatvorenu casicu za urin, pa kad je poceo, ja vrisnula, on zastao, ja otvorila casicu, i medi uhvatila drugi mlaz kao sto su nam rekli. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back