Birice cestitamo na 11 meseci!!!

))
Zar tvoj mali nema ekcem? Kako si mu uvodila belance i mlecne proizvode pre godine?
Meni je dr.rekla nista od mlecnih i jaja do godine.
Meni moja dr rekla da mogu da probam ... mislim nije mi bash neshto pomogla, al' ajd

... ja sam probala, i jogurt mu je ok

... pavlaku sam mislila krajem 11tog meseca, ali mleko ne mozhe, bash ga je ubilo u ekcem

... belance je meni dr rekla
PRE rodjendana ... ja sam jedan dan dala kajganu, kao odvojila sam belance, ali onako ostavila sam malo, pa sam tako ispekla zhumance ( al' objasnih

) a sutradan sam napravila kajganu od celog jajeta i nekako mu ugurala pola uz hleb ( nece da jede kajganu, pa makar dubila na trepavicama

) ... al' eto setih se przhenica ( jel to ono kad umochish hleb u jaje, pa isprzhish sa obe strane? da pitam, da ne ispadne da pricham kojeshta

) ... nije masno, jer pechem u teflonu, i dodam samo 2-3 kapi maslinovog ulja ispod
ija: slavicemo kuci, jedan dan kumovi sa porodicom, drugi dan familija ... valjda cemo prezhiveti

... nisam bash pri parama,jednu tortu pechem ja, drugu ce da donira tetka mm, slanish pravi sveki i tako .. bice mnogo jednostavno, necu da pravim neku veliku frku, i ovako ce biti sve mnogo vishe naduvano, nego shto sam ja zamislila ali ajd'
moracu malom da probam da dam malo mladog sira, onda bi' mogla da napravim neke pitice pa da i to zamrznem ... al' kad cu sve da stignem da uvedem, nemam pojma