MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Ja sam nudila Dunji odavno ali ona nece...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Veliki momak! A bas sam danas razmisljala dal da dam Paki 7 days da proba posto sam ih jela. Znaci moze???

) to je sto puta bolja vechera, makar ih lichno punila pudingom od vanile.. 
.... kupila sam u Tempu predivne patlidzhane, i to bele, bebi - patlidzhani prelepi , svezhi
... samo jedini problem je da ja NEMAM POJMA kako da ih spremim
... mi inache ne jedemo , ali reko' da uvedem malom, mozhda se njemu svidi 

Ajde devojke pomagajte.... kupila sam u Tempu predivne patlidzhane, i to bele, bebi - patlidzhani prelepi , svezhi
... samo jedini problem je da ja NEMAM POJMA kako da ih spremim
... mi inache ne jedemo , ali reko' da uvedem malom, mozhda se njemu svidi
![]()
... nije da sam bila totalno bez ideja, ali reko' mozhda neko zna neshto specijalno sa njima ... mada mi je malo puno toliko da ih solim , ali ajd' probacu sutra, jer mm se upravo setio da popravi neshto u kuhinji, pa je sad sve razvaljeno
... kao da NIKAD nije jeo
... a poshto u 90 posto sluchajeva ne sme da jede ono za chim kuka, dobije hleb Veliki momak! A bas sam danas razmisljala dal da dam Paki 7 days da proba posto sam ih jela. Znaci moze???

Sledeci obrok (HUmanu) je popio samo 90ml, pa je sada trazio jos, popio 200ml i zaspao. Znaci jos uvek se ne drzi reda, ali bar kolko-tolko jede
I ono jutarnje mleko u 6 je pomerio u pet, pa u pola pet, a jutros je trazio u pola cetiri. Posle bi trebao da jede u 9 ali ne izdrzi, nego jede oko 8-8:30, pa se sve poremeti. Al' ajde, samo neka jede.....e to je druga stvar, mada bih ga ja povela jos kod nekog cisto da potvrdi kolegino misljenje....
....i sta je preporuka lekara sem da mazes tim sto je prepisao?

Nismo imali net pa me nema...
Mi smo zadnja dva dana uzasni. Zub izbija mada se nadam da on nije krivac vec krompir koji njopa vec 2 dana.
Probali smo sargarepu 3 dana, lepo je prihvatio i jeo.
Presli na krompir, lepo jede, mislim hoce ali nije kakio od kako je jede i place vec dva dana.
Sutra necu krompir, mozda probam bundevu.
Sem ove tri naminice ne znam sta vise da probamo. Sad cu mesati pa cemo videti.
Nocu je uzas, uvece kupanje oko 8, sisanje i kuknjava i nosanje sat vrmena dok ne zaspe.
Sl.budjenje obicno oko 1, i onda se razbudi, sisa i nece u krevetac, nece sisu, nece nista, jos ako ja odem iz sobe place... onda malo spava, do 4-5 pa zabava...
Jos mm nonstop ga stavlja kod nas u krevet sto ja nevolim jer se pribija uz mene pa padam sa kreveta.
Kad sam izkukala da ga i pohvalim.
Okece se kao cigrica, mada jos ne ume da se vrati sa stomaka na ledja.
A danas je glodalicu prebacivao iz jedne ruke u drugu...
Grli me, voli da se igra, smeje se, stidi se... pravi decak
Ps. dobio je drugu dozu pentaxima i zacrvenelo mu se to mesto(prosli put nista), dr.mi je rekla da mu uvece mogu posle dojke dati pirincane pahuljice na flasicu kao veceru ne bi li pokusali da prespava noc.
Mene sad to buni da ne zavoli flasicu pa prestane da sisa?
Mada je on sad vec veliki i voli svoju siku...![]()
)Juntros je Junior prvi put trazio da jede. Tj cvileo je a ja nisam skontala sta mu je, jer se prvi put desava da je on gladan i da TRAZI da jede. Pojeo je zumance pomesano sa dve kasike pavlake na int. hlebu (kao pijaca) i posle kukao da hoce jos. Posto nisam skuvala vise jaja (do sada ni to jedno celo zumance nije pojeo) pa sam mu dala Frutekovu kasicu sa jabukama i biskvitom. Pojeo je pola. Srce mi je bilo punoSledeci obrok (HUmanu) je popio samo 90ml, pa je sada trazio jos, popio 200ml i zaspao. Znaci jos uvek se ne drzi reda, ali bar kolko-tolko jede
I ono jutarnje mleko u 6 je pomerio u pet, pa u pola pet, a jutros je trazio u pola cetiri. Posle bi trebao da jede u 9 ali ne izdrzi, nego jede oko 8-8:30, pa se sve poremeti. Al' ajde, samo neka jede.
Kupila sam novu Avent flasicu od 330ml, posto uvece (a nekada i preko dana) popije 300-340ml mleka, pa sam morala iz dva puta da mu pravim u flasici od 260ml.

ogle ovo, juce beba danas njopa, kako vreme leti... a on sve cokce amamma.... ahahahh...
)))

sve glođe i balavi kao bernardinac 

Zloki svaka cast za devojke!!!
Pa one su prave!!!![]()