Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E znam da sam dosadna, al ipet moram nesto da pitam. Sta jos mogu od zitarica da dam ovom mom bucku, sad je poceo da jede po celu porciju pirincanih pahuljica, pa mi je glupo da svaki dan jede jednolicno? Danas je probao i krompir ali mu se nije bas dopao, sutra cu mu napraviti sa mlekom pa ce valjda biti bolje. Sledece nedelje cu uvesti sargarepu, pa onda tikvicu. Stalno tripujem da cu nesto da pogresim u vezi ishrane.
Ija bravo za malog akrobatu! I Pavle se stalno prevrce, al ne zna da se vrati sa stomaka na ledja pa kad se umori onda stenje i cvili.

Palenta. Skuvas je sa vodom i posle umesas malo tvog ili ad mleka, mada ne mora nista, moze i onako klot.

..pozdrav, mame.. :D
..mi doshli od hirurga - kile nema, otvor (ako postoji, dr nije mogla ni da ga napipa :klap: ) se smatra predispozicijom,
ali kako ona kaze - ako bi se zainatili, kod 90% nas bi nashli neku rupu, liniju, neidealno preklapanje slojeva mishica ili drugu nepravilnost u trbushnom zidu,
pa opet nismo kandidati za operaciju.. :D
..sve u svemu, da pratimo i da se, akobogda, ne vidimo vishe.. :lol:

..pade mi kamenchina sa srca.. :aha:
.. :zurka:

..mi doshli od hirurga - kile nema, otvor (ako postoji, dr nije mogla ni da ga napipa :klap: ) se smatra predispozicijom,
ali kako ona kaze - ako bi se zainatili, kod 90% nas bi nashli neku rupu, liniju, neidealno preklapanje slojeva mishica ili drugu nepravilnost u trbushnom zidu,

:zurka:

E bas super, sad samo uzivancija! Cmokic

Ne svidja mu se krompir nikako, dal da ga zamaskiram sa pahuljicama- mislim da dodam malo pahuljica u krompir pa da tako probam? Ili da predjem na sargarepu, pa posle mix-krompir+sargarepa?

Ja sam prvo mesala sa sargarepom pa sam onda davala samo krompir, i to ga napravim isto kao sto pravim pire, samo njemu naravno njegovo mleko, bez soli i ulja
krompir ne blendam bude onako ruzno lepljiv, i bundevu ne blendam, generalno ne blendam sve sto moze lepo da se 'izgnjavi' viljuskom

Ja sam prvo mesala sa sargarepom pa sam onda davala samo krompir, i to ga napravim isto kao sto pravim pire, samo njemu naravno njegovo mleko, bez soli i ulja
krompir ne blendam bude onako ruzno lepljiv, i bundevu ne blendam, generalno ne blendam sve sto moze lepo da se 'izgnjavi' viljuskom

umesto mlekca moze mrvica margarina, mnjam mnjam.. aleksej nije nesto bio odusevljen sa pireom tako da ga nikada nije samog jeo vec bih mu umuvala sargarepu ili grasak kasnije.
uh nedostaje mi sve to, i ako mi se onda cinilo kao da kuvam za njega ceo dan :zblesav:

moj voli sve i place i trazi jos:zblesav:
samo bundevu ne voli, ai probacu opet sledece nedelje da je malo pomesam u ostalo povrce. sada ima 2 nemlecna obroka i sve se ponavlja, valjda nece da mu dosadi. cekam jos nedelju dana da uvedem voce.

necu reci znala sam, ali jesam:p:zag:

Prodje i kajsija.Kao sto sam i mislila,nema odusevljenja.Malo bolje je jela mix banana,breskva i jabuka.

Sad za rucak bila bundeva,tikvica i paskanat.Jela je,ali se bas bunila.Nisam htelada joj dajem mleko da se zasladi nego je dobila caj.

ja nisam mesala, vec sam nakon desetak dana povrca ili kase kao jednog obroka, odvojila u 2. sa vocem ce btiti problem, vec rekoh, ne znam kad i gde ga ugurati jer jede na 4 sata. ne mogu mleko da mu smanjim na samo dve porcije u 24h.

ja nisam mesala, vec sam nakon desetak dana povrca ili kase kao jednog obroka, odvojila u 2. sa vocem ce btiti problem, vec rekoh, ne znam kad i gde ga ugurati jer jede na 4 sata. ne mogu mleko da mu smanjim na samo dve porcije u 24h.

..nemoj da smanjujesh mleko, daj mu na tri sata..mozda onda i smanji porciju, pa opet dodjesh na isto.. :)
..moji su jeli na tri sata, nekad i manje, poshto se nocu nisu budili..

(KVINSI NE CHITAJ DALJ|E :lol: )

..juche nam se prvi put desilo da smo jaksha i ja ustali pre bebe, dobrih pola sata.. :)
..skroz blesav osecaj.. :)
..pijem kafu i sve mi neshto fali po kuci.. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back