ikica75
Ističe se
- Poruka
- 2.214
Zene, promasismo mi temu, ali neka bas se lepo druzimo! Ja sam jedva cekala da se porodim, a sad stalno gledam trudnicke fotke i divim se sebi. Bas nostalgija sto rece ti November! Vidim ja da cemo se ugledati na tebe!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas tako, u trudnoci mi dlake nisu rasle, a kosa mi je bila prelepa, ma mnogo sam bila lepa, a sad sam se sva ofucala!
Pogledajte prilog 220977

Ne mogu da joj spustim ispod 38, ma nikako.
Pretpostavljam da je virus neki pokupila, jer uvek je takva temperatura kada je zaražena nekim virusom i uvek muku mučim da joj spustim.
) i moram čim temp predje 38 da joj dam rektiolu dijazepama. Tj. trebalo bi tri dana na 12 sati da se daje, pa se onda smatra da je dete zaštićeno. Medjutim, baba smatra da drogiramo dete, da to ne sme da se daje detetu, da mi nismo normalni... 
Ja sam molim Boga da vam se ne pridružim na ovoj divnoj temi, bar još 4-5 dana. Ovo moje čudo od deteta dobilo noćas temperaturu, izgore celu noć i ceo dan. Čekamo tatu sa posla, pa da idemo kod doktorkeNe mogu da joj spustim ispod 38, ma nikako.
Pretpostavljam da je virus neki pokupila, jer uvek je takva temperatura kada je zaražena nekim virusom i uvek muku mučim da joj spustim.
![]()
A problem je što nemam sa kim da je ostavim. Muž sledećih nekoliko dana nebi smeo da izostaje iz firme, kao odgovorno lice, a danas, sutra i prekosutra imaju inspekciju. Mora da bude tu, ili se plašim posledica u vidu vraćanja radne knjižice. Baba pak... ona radi, a i da ne radi... kako me ko razumeo, ne bih smela sa babom da je ostavim. Imala je već febrilne konvulzije ( strašno, bre, kao epi-napad izgleda, mada u suštini nije opasno, ali opet...) i moram čim temp predje 38 da joj dam rektiolu dijazepama. Tj. trebalo bi tri dana na 12 sati da se daje, pa se onda smatra da je dete zaštićeno. Medjutim, baba smatra da drogiramo dete, da to ne sme da se daje detetu, da mi nismo normalni...
Pa me još savetuje da joj obujem vunene čarape, i dva džempera, da se preznoji, a ona skoro 40 ima
I kako da je mirne duše ostavim babi? Ne sumnjam ja u njene dobre namere, ali jednostavno - ne radi dobro.
I tako da samo molim Boga da se ne porodim bar sledećih nekoliko dana...

. Ko neki banditi 
Ja sam za, samo da se dogovirmo, pa da svi zajedno odemo ponovo na Kutak. Ko neki banditi
![]()
Ne mogu Ikice da ti dam repku a samo sam htela da kazem da sam znala da si lepa ko lutka![]()

(ni dec, ni kg
)

to je dobra zabava i za odrasle...

U julu sam se porodila
bila sam u bolnici u dva navrata od 07-11.07 u VRTu
pa od 22-28.07 na patologiji, pa na CR
e ne rekoh vam kad sam se ja porodila na odeljenju CR je bila jedna zena, rodila je blizance i to su joj 6. i 7. dete a petoro pre toga je rodila prirodno
kaze nece vise

Ata kako je mala cica maca?

..ata, ako dolazish u DM, produzi do mene, bice joj kao u vrticu..
..nadam se da ce brzo da prodje i da je neka trchkavica od dva dana u pitanju..
Jandrlino <3atice sad kad novka pomenu DM
ja sam na 5 minuta peske od njega
slobodno i nama mozes pozajmiti micojku malu![]()
Pa pride i bolesno, da poseje viruse okolo
Uh, taman posla...