Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam za vreme trudnoce bas bila glakava. Kosa mi nije bila nesto bujnija, ali se mnogo manje mastila. Sada, od kako sam se porodila se redje trebam depilirati. Ili zato sto ne stizem ili sam ocoravila. Sigurno je to :zcepanje:

Ja se depiliram na nedelju dana. Taman skinem jedne, one sto su kratke narastu do sledece nedelje. Dok sam isla na fax to je uvek bilo petkom (imala sam kraca predavanja), a sada onda kad stignem.

..nece da shkodi, ija, ali to je hormonski regulisano,
tokom trudnoce kosa ne opada, a ostale dlake ne rastu :worth:
a kad se porodish, sve se vraca u normalu, nazalost.. :roll:

Sem kod Čička! z:mrgreen:

Meni je do 6 meseca opalo kose koliko nije za celi život... moja frizerka se zabrinula, kaže pitaj lekara da počneš sa nekim preparatom, oćelavićeš... z:D :rotf: srećom pa imam kose za 3 glave... z;) i taman sam došla na meru... sad mi je baš lepa kosa, ne opada...
A tek dlake po telu... :zstidljivko:
Ja sam inače neko ko nije maljav i ne idem na depilaciju, samo brijanje do kolena, pazuh, prepone, sve ostalo plavo malo, ne vidi se...
Prvo mi je odlakavio stomak... z:shock: a onda i butine... :zroll:z:((

I pre mesec-dva stomak se vratio u normalu, kako nemam pojma, ali dlačice se uopšte ne vide... male plave kao oduvek, a i manje ih je, tek na dodir osetim...
Ali zato butine ostale, duge crne, užas... z:((

novka, ti svašta znaš, pa mi reci, jel moguće da se i te na nogama vrate u normalu?(mada mi nije jasno ni za ove na stomaku-mislim nema logike)
Jer me svi dave kad vide, Obrij to, Ko pećinac si, Vidi kako si rundava itd... z:mrgreen: a ja ne bih, znam ako počnem to me čeka do kraja života... a ovako mi baš lepo, samo do kolena... z:lol:

Veliki poljubac za najbolje bebe i mame...z:poz::zblesav:

Bas tako, u trudnoci mi dlake nisu rasle, a kosa mi je bila prelepa, ma mnogo sam bila lepa, a sad sam se sva ofucala!

1.JPG

Bas tako, u trudnoci mi dlake nisu rasle, a kosa mi je bila prelepa, ma mnogo sam bila lepa, a sad sam se sva ofucala!

Pogledajte prilog 220977
Ofucala... :rotf::rotf::rotf:
Jesi luda... izgledaš ko zmaj... z:)
E da, meni je u trudnoci isto odlakavio stomak, al bile su nekako svetle dlake, sad ih nema. Ma ja mislim da ce nam se opet sve vratiti u normalu, samo da prodje neko vreme, bicemo opet macke i po, hihihihi!
Ja nisam sebe nikad smatrala nešto posebnom, ali u trudnoći sam tako lepa i zgodna... ne mogu vam opisati... lice čisto, grudi malo napupele(da popune brus veličine 1. z:mrgreen: ), sva sam obla i nežna... kao lutka... :zstidljivko:z:mrgreen: al se nahvalih... :rumenka:
..ikice kakva si shmizla.. :heart:
..daj sebi fore, devet meseci si se menjala, treba bar toliko da se vratish u normalu.. :)

..chichak, ti si poseban sluchaj zbog hiperstimulacije, vratice se sve to.. :)
E sad ću da to kažem mužu... on će meni dva zeca tri zeca... z:mrgreen::deda:
Imam crno na belo, rekla mi Novka... :rtfm:

P.S. Ako me u porodilištu budu pitali što sam tako maljava po butinama, ja ću reći:''Ništa se ne sekirajte, Novka rekla da će se sve to vratiti u normalu.''z:lol:z:) hoću, majke mi...z:)

CHOOOVECHEEEE ... vi sve neke manekenke :babamrazica:, majko mila, a ja ko slon izgledam ... z:cry: ... e sad sam odluchila, smrshati il' umreti :aha:

Ma daj Birice, pa sve ce to doci na svoje,jel si i ti bese isla na VTO? Nama se sigurno sve pokarabasalo(izraz moje mame) zbog tolike hormonske stimulacije, kod mene su bile 2 VTO za godinu dana, a pre toga operacija,lecenje endometrioze i diferelin injekcije da se izazove stanje slicno klimaksu. Tako da sam vam ja drage moje i u klimaksu vec bila i mogu vam reci da je mnogo gadno! E a sad hocu da od babe opet budem devojka! Pa ne mozeeeee!
Hvala Novi za ovo smizla, bas doooobro zvuci!

CHOOOVECHEEEE ... vi sve neke manekenke :babamrazica:, majko mila, a ja ko slon izgledam ... z:cry: ... e sad sam odluchila, smrshati il' umreti :aha:

Ja se osećam kao nilski konj, pogotovo uveče... nekad imam osećaj da imam 120 kg... i ne mogu više ustati onako brzo sa kreveta... već polako ko moja baba što je ustajala...z:mrgreen:

Što se tiče dijete, moj savet birice je, samo uvedi 2 litre vode svaki dan... uzmi flašu od rose, i samo pij... ja tako radim svaki dan... i nikad nisam imala bolji metabolizam... da prostite, nekad po 2 puta idem na wc, što je za mene misaona imenica... em čistiš creva, mokraćne kanale, bešiku, em ubrzavaš probavu... ma extra je... (teško u početku, ja uopšte nemam potrebu za vodom, ja u 2 dana popijem čašu)... ali kad moraš, lako se navikneš... i puno puno voća... pogotovo jabuke...

Mislim, nisam ti ništa rekla što već nisi znala, ali meni je baš pomoglo... i ništa se nisam ugojila, sve u stomaku... oko 9 kg sam napredovala... a u 8-om mesecu sam... evo danas ću se meriti baš... z;)

Daj sliku Cicak!
Ma sta znaju muski, da oni imaju ovoliko obaveza, izgledali bi ko djavoli, super smo mi kad bolje razmislim! Kad si po ceo dan sa malim detetom i imas milion obaveza, a jos hoces i lepo da izgledas, e to je naucna fantastika! Ja umesto da se ulepsavam dok spava, ja navalim na ciscenje, koja sam ja lujka!

Ja se osećam kao nilski konj, pogotovo uveče... nekad imam osećaj da imam 120 kg... i ne mogu više ustati onako brzo sa kreveta... već polako ko moja baba što je ustajala...z:mrgreen:

Što se tiče dijete, moj savet birice je, samo uvedi 2 litre vode svaki dan... uzmi flašu od rose, i samo pij... ja tako radim svaki dan... i nikad nisam imala bolji metabolizam... da prostite, nekad po 2 puta idem na wc, što je za mene misaona imenica... em čistiš creva, mokraćne kanale, bešiku, em ubrzavaš probavu... ma extra je... (teško u početku, ja uopšte nemam potrebu za vodom, ja u 2 dana popijem čašu)... ali kad moraš, lako se navikneš... i puno puno voća... pogotovo jabuke...

Mislim, nisam ti ništa rekla što već nisi znala, ali meni je baš pomoglo... i ništa se nisam ugojila, sve u stomaku... oko 9 kg sam napredovala... a u 8-om mesecu sam... evo danas ću se meriti baš... z;)

Ja sam posle porodjaja imala 6-8kg manje nego kada sam ostala trudna. Rekoh jos pet ovakvih trudnoca, pa cu biti zadovoljna ;)

Čičak, stvarno si prelepa trudnica :D
Otprilike, i moj stomak je ovoliki, sad pred porodjaj, niko mi tamo u čekaonici kod dr ne veruje da sam u 9-om z:) Ali sam se malo više ugojila, što jeste, jeste. Ma, što kažeš, ko šiša kilograme, skinuće se. :)
A ti si baš, baš lepa, svaka čast! :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back