Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ovi su bodici o kojima sam pisala

Majo, ikice hvala na podrshci , nadam se da ce mu se svideti ... samo ne znam da li da napravim kako pishe ili malo redje, to valjda nije problem? ... i onako ce dobiti kashikicu - dve samo da proba z:)

..neke bebe vole redje, neke gushce nego shto pishe.. :) ..igrajte se..:) ..njemu je to neshto novo i nezamislivo
(..shta cu s ovim chudom u ustima..? :eek:..lepo je kad se mljacka, ali ipak cu da pljunem pola, za svaki sluchaj.. :lol: )
..nazdravlje vam prva kashikica.. :heart:

..neke bebe vole redje, neke gushce nego shto pishe.. :) ..igrajte se..:) ..njemu je to neshto novo i nezamislivo
(..shta cu s ovim chudom u ustima..? :eek:..lepo je kad se mljacka, ali ipak cu da pljunem pola, za svaki sluchaj.. :lol: )
..nazdravlje vam prva kashikica.. :heart:

ahahaaahhhhhaaaa z:D .... ulepsha mi veche ... pa , sutra cu da vidim shta ce biti , pa cu da vam napishem esej o tome z;)

Birice: Gde to ima?
November: Bas si me nasmejala.

Nesto sam sva kilava. Pocelo mi je u subotu boleti grlo, i zapusio mi se nos. Kapala sam Marisol, al kao da i nisam, pa sam presla na deciji Olynth. Sada mi curi sve u sesnaest, ali bar mogu disati. Juce mi je bilo jos gore. Nisam dobila za danas termin kod dr, pa idem sutra ranom zorom. Na srecu nemam temperaturu. Nocas kao da nisam ni spavala, a to mi samo pogorsava situaciju. Samo Juniora da ne zarazim z:cry: I tako sada uz caj i svekrvine medenjake iscitavam sta ste pisale.

..pa to je to od povrca, kao i kod tebe..
..od punih shest moze boranija, karfiol, grashak, brokoli,
ali sam se ja zamajala sa mesom i vocem i sad glutenom, pa cu sad da nastavim sa povrcem do punih sedam.. :)
..onda posle zumance i puter/jogurt/pavlaka..pa posle ne znam, videcu.. :lol:

Birice: Gde to ima?November: Bas si me nasmejala.

Nesto sam sva kilava. Pocelo mi je u subotu boleti grlo, i zapusio mi se nos. Kapala sam Marisol, al kao da i nisam, pa sam presla na deciji Olynth. Sada mi curi sve u sesnaest, ali bar mogu disati. Juce mi je bilo jos gore. Nisam dobila za danas termin kod dr, pa idem sutra ranom zorom. Na srecu nemam temperaturu. Nocas kao da nisam ni spavala, a to mi samo pogorsava situaciju. Samo Juniora da ne zarazim z:cry: I tako sada uz caj i svekrvine medenjake iscitavam sta ste pisale.

E ovako: kad krenesh od centra Jevrejskom ulicom prema sinagogi, prvi dechji butik sa sinagogine strane ... ima dva izloga i uglavnom u izlogu sve neshto za stariju decu , tako od par godina ... i trazhish bodice na kopchanje napred (mislim da ih radi samo firma POM-POM) :zpozdrav: .... nadam se da cesh naci

... a za nos i nazeb : uzmi neku sherpicu , nalij vode i jednu dve SUPENE kashike suvog bosiljka (kupish u nekoj bio-radnji na merenje) ... to provri, sklonish sa vatre i stavish na pec, radijator, shta vec u sobi u kojoj boravish ... sve otpushi, ublazhi a ni Junioru ne smeta :zpozdrav:

E ovako: kad krenesh od centra Jevrejskom ulicom prema sinagogi, prvi dechji butik sa sinagogine strane ... ima dva izloga i uglavnom u izlogu sve neshto za stariju decu , tako od par godina ... i trazhish bodice na kopchanje napred (mislim da ih radi samo firma POM-POM) :zpozdrav: .... nadam se da cesh naci

... a za nos i nazeb : uzmi neku sherpicu , nalij vode i jednu dve SUPENE kashike suvog bosiljka (kupish u nekoj bio-radnji na merenje) ... to provri, sklonish sa vatre i stavish na pec, radijator, shta vec u sobi u kojoj boravish ... sve otpushi, ublazhi a ni Junioru ne smeta :zpozdrav:

:kiss:

Imam neku pompom zeki iz Akse i super je kvaliteta, nisam ni znala da su iz NS. Idem cim ozdravim da pogledam sta imaju.

Imam bosilojak kod kuce, samo je istekao rok trajanja decembra 2011. Valjda je za inhalaciju jos uvek dobar, necu ga piti.... HM Dobro si me podsetila, stavila sam lonce, pa kada provri nosim u sobu. Sta bih ja bez vas.

Ija, brzo ozdravljenje ti zelimo, i mene je jednom bilo sastavilo kad je Pavle bio mali, pa je proslo, nisam mu prenela.
Nego zene, jel vama opada kosa??? Meni katastrofa, bojim se da ne ocelavim. Znam da je normalno posle porodjaja, al ovo je bas nenormalno.

Kako smara to da uvodjenjem namirnica, nemam vise ideju sta da mu dam
jutros nije hteo da jede kajsiju..pih
da se on pita jeo bi samo bundevu

ja sam danas nadrnditis, idem na ispit po 100 hiljaditi put, na taj jedan jedini sto mi je ostao
..i nikada ga necu poloziti...

nisam raspolozena cak ni za mog Smileta

Kako smara to da uvodjenjem namirnica, nemam vise ideju sta da mu dam
jutros nije hteo da jede kajsiju..pih
da se on pita jeo bi samo bundevu

ja sam danas nadrnditis, idem na ispit po 100 hiljaditi put, na taj jedan jedini sto mi je ostao
..i nikada ga necu poloziti...

nisam raspolozena cak ni za mog Smileta

Glavu gore, polozices, to je samo ispit, a najvazniji ispit si polozila-rodila si svog medenjaka! Drzimo figeeeee!

Ija, brzo ozdravljenje ti zelimo, i mene je jednom bilo sastavilo kad je Pavle bio mali, pa je proslo, nisam mu prenela.
Nego zene, jel vama opada kosa??? Meni katastrofa, bojim se da ne ocelavim. Znam da je normalno posle porodjaja, al ovo je bas nenormalno.

Opada nego sta. Dlake na sve strane
a i ovaj mali, cim ga uzmem u narucje, on rukicama pravo za kosu, sto li mu je to interesantno...

..opada kosa, grozno, prvih meseci..jes da je to sve ono shto nije opalo dok si bila trudna,
ali opet izgleda dramatichno.. :lol: ..prestace, bez brige.. :) ..josh moje dlake od preko pola metra,
od deset komada napravish ping-pong lopticu, a od dnevnog rashoda kosharkashku, verovatno.. :roll:

..ikice - sklanjaj dete od tv-a.. :( ..sad cu da trazim linAk.

PROBAO JE KASHICUUUUUU!!!!!!! wiiiiiiiii :zskace::zskace::zskace:

ali da vam kazhem: iznenadjenje, pa gadjenje, pa bes na licu ... ahahahhhaaaa ... doshlo mi ga zhao, kakva sam ja nemajka, kad ga teram da jede ono z:lol: ... nije uspeo da pljune pa je krenuo da kopa rukom po ustima, ali sam ga preduhitrila i dobio je svoje mlekce z:lol: ... i sad je na nadgledanju, shta ce biti ( verovatno NISHTA) pa sutra dve kashike :zskace::zskace::zskace:

a za kosu: maaaaajko mila , kako meni opada, to je nenormalno, a poshto i malom opada ona njegova kosurdacha sa kojom je rodjen, kod nas dlaka za izvoz z:hm:

..opada kosa, grozno, prvih meseci..jes da je to sve ono shto nije opalo dok si bila trudna,
ali opet izgleda dramatichno.. :lol: ..prestace, bez brige.. :) ..josh moje dlake od preko pola metra,
od deset komada napravish ping-pong lopticu, a od dnevnog rashoda kosharkashku, verovatno.. :roll:

..ikice - sklanjaj dete od tv-a.. :( ..sad cu da trazim linAk.

CITIRAM SA DRUGOG FORUMA recept nisam ga probala, ali hocu:
"u pravu si Ija,evo recepta:
Sve se kupi u apoteci. 500ml kosili sampona,
100ml pantenol rastvor
30ml kopriva kapi
10ml kantarion ulje
1 flasica vodenih AD kapi
Sve promuckati i koristiti kao sampon."

Meni je samo drago da sam se na vreme osisala. Nesto mi bilo u pocetku zao, ali sada vec nije. Izrasce.

CITIRAM SA DRUGOG FORUMA recept nisam ga probala, ali hocu:
"u pravu si Ija,evo recepta:
Sve se kupi u apoteci. 500ml kosili sampona,
100ml pantenol rastvor
30ml kopriva kapi
10ml kantarion ulje
1 flasica vodenih AD kapi
Sve promuckati i koristiti kao sampon."

ricinusovo ulje je keva za kosu
utrljas ga u koren kose, i sotavis tako na glavi neko vreme, i onda operes kosu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.