november child
Elita
- Poruka
- 18.222
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..ja..![]()
. Bas super izgledas 
Izgledas kao studentkinja. Svaka cast. Ako deca ovako podmladjuju mame, moracu roditi bar petoro. Zezam se. Svaka ti cast. Bas super izgledas
![]()

..jes da je tema o bebama do 6 meseci, ali moram da iskoristim dok je Novembar tu da pitam nesto
..treba mi savet kako resavas nocno otkrivanje dece...znam ja da postoji dzak ali ovo nase cupavo cudo nece ziva
u dzak..buni se place najneutesnije sto posle predje u vrisku dok god joj se to ne skine...otkriva se, a noci su ipak
hladne bez obzira sto ima toplu pidzamu...nije to, to....vrti se kao na vrtesci celu noc i bas je tesko drzati je pokrivenu
cele noci...
..ima li neka druga caka kako doskociti tako malom detetu...sto nece, nece, takva je i po pitanju hrane, ako joj se
ne dopadne ukus nema nacina da je prevaris bilo kako da pojede...
..inace ona lepo napreduje sa godinu je imala 10.600..visoka je 72cm...doktor je prezadovoljan, hoda, krvna slika dobra...
Nisam November, ali ako sam vec tu, da odgovorim. Postoje sada vrece za spavanje kod kojih su nogavice posebno. Tj izgledaju kao deblje zeke bez rukava, mozda to da probas. Ima bas lepih, sa lepim dezenima.
....jaaaaaaaaoo hvala ti puno, nisam znala da ima to...bar nije bilo kad su moja deca bila mala...a davno je to i bilo
....potrazicu, a i reci cu cerki pa koja pre nadje...
Proizvodjac je iz Srbije i zove se STEP. Drzim fige da joj se svidi.

Cek cek, ti si na slici?

ne, za ovu priliku specijalno je unajmljena manekenka za promociju
novka, izgledas kao zmaj, a mis je pravi secerko
moj bumbar nikada ne bi pristao da tako bude okrenut prema meni, to nikako ne voli. samo napred i da ima pregled celokupne situacije![]()