jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
Ja ne, ogulim ga
slucajno sam nasla kasicu od brokolija, pise posle 4 meseca, rekoh aj da probamo
dosadilo mi vise jedno te isto
i juce sam mu dala samo malo to da proba, a danas skuvam krompir i tu kasicu pa lapo- lapo
slatko je pojeo sve
inace, ako nesto malo slabije jede, ja napravim dve kasice, kupila sam onu ciniju sa pregradom, pa mu onda na kvarnjaka uvaljujem i ovu sto ne voli uz onu koju radje jede
pa posle povecam kolicinu te sto ne voli...itd..i napredujemo
bas sam kvarna
e pitanje, jel mogu, (mislim znam da mogu nego jel valja
) detetu da se spreme kasice od smrznutih namirnica, videla sam ono kao smrznuto povrce pa pise baby mix, ne znam jel to tako ok? Taj mix su kao karfiol, brokoli i ne znam sta bese trece..a?

slucajno sam nasla kasicu od brokolija, pise posle 4 meseca, rekoh aj da probamo
dosadilo mi vise jedno te isto
i juce sam mu dala samo malo to da proba, a danas skuvam krompir i tu kasicu pa lapo- lapo
slatko je pojeo sve
inace, ako nesto malo slabije jede, ja napravim dve kasice, kupila sam onu ciniju sa pregradom, pa mu onda na kvarnjaka uvaljujem i ovu sto ne voli uz onu koju radje jede
pa posle povecam kolicinu te sto ne voli...itd..i napredujemo
bas sam kvarna

e pitanje, jel mogu, (mislim znam da mogu nego jel valja
) detetu da se spreme kasice od smrznutih namirnica, videla sam ono kao smrznuto povrce pa pise baby mix, ne znam jel to tako ok? Taj mix su kao karfiol, brokoli i ne znam sta bese trece..a?

... Bili smo danas na merenju: 3 meseca i 13 dana ( skoro pa 3 ipo meseca) 6600 gr i 61,5 cm
... dr je generalno veoma zadovoljna sa njim , najzad smo dobili i kremu sa kortikosteroidima za njegov ekcem, pre dr nije htela da da, ali sad je vec morala, bash se proshirilo, dzhaba sam ja mazala svim i svachim ... a od 4tog meseca pochinjemo da njupamo " pravu " hranu jeeejjjj ... reche dr pirinchanu i kukuruznu kashu, pa da pitam: koju da uzmem , valjda ima Humanina ili Nestle ili Milupa? 
) ... a posle toga voce