Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav, vredi li ovaj proizvod ove novce. ili da kupim novi ili neki drugi polovni?

http://www.kupindo.com/Ostalo/9954284_AVENT-pumpica-za-izmlazavanje-mleka-

http://shop.aksa.rs/katalog/avent-pumpica-za-istiskivanje-mleka.html
Imas nov za 3921dinar. Meni vredi i da je duplo skuplji. Ne bih kupovala polovni jer bih samo razmisljala ko je to gde stavljao, a i navodno pocnu skripati nakon duge upotrebe, ali neka svako odluci za sebe. Ja koristim ovaj sa linka dva meseca i koristicu ga sve dok dojim, a nadam se da ce posluziti i za 2. i 3. dete :heart:

I za jexy :zblesav:

Ако се не варам и тај на линку је нов, гаранција, уштедиш 1000 дин у односу на Аксу, још пише даје крему за поклон од вредности неких 800 дин. Примамљиво јесте али ко ће данас скупити новце за све што треба... само млеко месечно кошта око 50 евра, и са памперсом 100 и остало... Али нека, живимо за наше бумбаре. Они су наше благо. z:)

..jel i krema malo korishcena..? :lol:

..shalim se, ja sam gadljiva ali ko nije - samo napred..
..mozda kupiti novu pa prodati posle?

..mi bili na uz-u, nema vishe shirokog povoja.. :klap:
..sav mi je glistast ovako.. :heart:
..zakazali kontrolu za 12.1 za vakcinu i merenje, pa da predahnemo par meseci..
..vala ovih prvih pola godine - kontrola jedna na drugu.. :)

..sad cu da virnem imamo li neku lepu slichicu sa jelkom.. :D

..hvala svima na komplimentima.. :D
..ja sam danas jedna prava ponosna mama,
stogle dve knjizice pune petica, shmizla zbrisala po neku novu krpicu za dochek,
momak zbrisao na sajam da se vozika, bekan spava a jaksha i ja kuvamo sve u 16,
rade nam sve chetiri ringle i mikser, a i rerna ce za koji minut.. :lol: :zblesav:

kod starijeg isto petice u knjizici, zbrisao da igra turnir, osvojili bronzu, ja isto kuvam i pecem kolace sve u 16, s tim sto direktor naravno ne spavaz:mrgreen: (od jutros 6.45 do sada je spavao 45 minutaz:cry:). glava mi je ko televizor i imam pesak u ocima, ali ne dam se dok ne zavrsim rusku i kolace:zblesav:

Cestitke November :vatromet: i treba da budes ponosna, malo ljudi se moze pohvaliti sa 4 tako divna deteta :heart:

Svaka cast za petice, za Maminog malog pomocnika i za vejikog momka. Nadam se da ces navracati i dalje na bebe 0-6 iako ste vi vec vejiki, jer je iskustvo iz prve ruke je neprocenjivo z:kiss:

Ако се беби мери темпратура ректално, зашто се одбија 0,5 степена? Значи ли то ако беба има у гузи 38,2 да је њена стварна темп. 37,7.

Poslednja izmena:
Ако се беби мери темпратура ректално, зашто се одбија 0,5 степена? Значи ли то ако беба има у гузи 38,2 да је њена стварна темп. 37,7.

Ja mom bekanu merim ispod misice kao i sebi, a ako se meri rektalno treba da se odbije 0,5, mada, jednom prilikom dr. mi rece da je pravilno da se odbije 0,8. Svakako se t do 38 ne skida. Sta je malom bucku?

pa zato sto ne bi imao rea;an uvid u temperaturu jer je normalno da je u unutrasnjosti veca temperatura nego spoljasnja
znaci kada meris rektalno ili ispod jezika temperaturu ona ce uvek biti veca nego na povrsini tela
tako da odbijes tu razliku da ne bi pomislio da ti je dete febrilno kojim slucajem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back